jak έγραψε: Η 3η επιλογη αν δεν την παλευεις ουτε στο πεζικο ειναι να παρεις ενα οπλο να το σηκωσεις στον αερα κ να αρχισεις να πυροβολεις και να βριζεις τους παντες κ τα παντα κ πολυ απλα απολυεσαι κ σε στελνουν σπιτι σου με Ι5 να συνεχισεις την ζωη σου απο κει που την αφησες. Εσυ αποφασιζεις
Ρε φίλε την παλέυεις; Τι συμβουλές πας και δίνεις; Εντάξει το καταλαβαίνω ότι είναι για πλάκα αλλά δεν ξέρεις ο άλλος μπορεί να το πάρει στα σοβαρά και να το κάνει...
Οι του Αυγούστου ησυχάσανε. Πόσα και πόσα ποστ δε γράφτηκαν ότι "Από τον Αύγουστο αυξάνει η θητεία, μου το είπε έγκυρη πηγή". Τώρα οι συντηρητές του ράδιο αρβύλα θα πιάσουν την επόμενη ΕΣΣΟ και θα αρχίσουν να λένε "Έγκυρη πηγή μου είπε ότι από Νοέμβριο αυξάνει η θητεία". Γι'αυτό λοιπόν φίλοι που είναι να πάτε στρατό σύντομα ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ!
Όπως Λέει το άρθρο είναι σκέψεις... Εγώ πιστεύω δεν θα γίνει και όλο αυτό γίνεται για να Τρομοκρατηθεί Ο κόσμος να κόψει τις Αναβολές Έτσι ώστε να μπουν πολλά άτομα τώρα, θα πετύχουν τον στόχο τους και στην τελική δεν θα γίνει καμία αύξηση και δεν θα έχουν και πολιτικό κόστος...
Σε περίπτωση που αυξηθεί η θητεία, βάζω στοίχημα ότι θα αυξηθούν και οι υπηρεσίες των ΕΠΟΠ, μιας και το πρόβλημα επάνδρωσης των μονάδων θα παραμείνει ως έχει, μη πώ ότι θα είναι χειρότερα...
Για την ιστορία, ο αριθμός των υπηρεσιών ανά Μονάδα παραμένει ο ίδιος από τότε που ίσχυε το 18μηνο.
Γεια σας παιδια. Εκοψα την αναβολη για Νοεμβριο με το σκεπτικο οτι θα ειναι 9μηνο, θα τελειωσω αυγουστο και απο σεπτεμβρη μεταπτυχιακο. Αν γινει αυξηση μετα το Νοεμβριο δεν ειναι παραλογο να πιασει και εμας; Απο την στιγμη που εχουμε κανονισει διαφορα πραγματα ειτε ειναι δουλεια, μεταπτυχιακο, ξυσιμο κτλ...
Το ίδιο άγχος εχω και εγώ. Μπαίνω Νοέμβριο και μετά θέλω τον Σεπτέμβριο να ξεκινήσω μεταπτυχιακό. Τί ακριβως θα γίνει, κανείς δεν γνωρίζει. Δεν έχουμε τπτ άλλο να κάνουμε από το να είμαστε ''θεατές'' ...
Γιωργος έγραψε:Γεια σας παιδια. Εκοψα την αναβολη για Νοεμβριο με το σκεπτικο οτι θα ειναι 9μηνο, θα τελειωσω αυγουστο και απο σεπτεμβρη μεταπτυχιακο. Αν γινει αυξηση μετα το Νοεμβριο δεν ειναι παραλογο να πιασει και εμας; Απο την στιγμη που εχουμε κανονισει διαφορα πραγματα ειτε ειναι δουλεια, μεταπτυχιακο, ξυσιμο κτλ...
στο στρατο τιποτα δεν ειναι παραλογο! Φιλε δε ξερω πως θα σου ακουστει αλλα χεστηκαν στον στρατο αν εχεις κανονισει κατι για μετα το στρατο! Οσο εισαι φανταρος η ζωη σου καθοριζεται απο το στρατο! Αν εχεις βυσμα πασο! Αυτο ειναι καθαρα δικο σου προβλημα! Μπορουσες να εκανες το μεταπτυχιακο και μετα να πας φανταρος!