Αύξηση θητείας (2010)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΝΕΟΣ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5
Επάγγελμα: φοιτητης ηλεκτρονικης
Επικοινωνία:

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

Σωστοι και οι 2 παραπανω. Η ουσια λυπει απο τον Ε. Σ. Δυστηχως. Αν και υπαρχει εθελοντισμος απο τους απλους Ελληνες παρόλα αυτα οι ανωθεν δν φαινονται και πολλοι ικανοι να ανταπεξελθουν στις απαιτησεις

peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από peiraiwths »

jak έγραψε: Η θητεια δεν θα αυξηθει ισα ισα που θα γινει 6μηνη σε Λιγα χρονακια. Και πολυ καλα θα κανανε να γινοταν το συντομοτερο 6μηνη να μην χανει τον χρονο του ο καθε ανθρωπος απτο να εργαστει να φτιαξει την ζωη του κλπ. Τελος αποψη μου οτι και οι 6 μηνες ειναι μεγαλο διαστημα. Ας γινει 3μηνο αλλα πραγματικης εκπαιδευσης ουσιαστικης μαθενοντας τα παντα να βγαινεις και να λες ηταν 3 μηνες που με εμαθαν να ειμαι μαχιμος οποιαδηποτε στιγμη μου ζητηθει για την πατριδα μου και οχι καθαριστρια 1 ετους. Αηδια ειναι ο σημερινος στρατος. Ας μειωσουν την θητεια σε μετατρεποντας το προγραμμα ουσιαστικο.

και ποιος να πλυνει; Ποιος θα καθαριζει; Ποιος θα μαγειρευει; Ποιος θα βγαζει τις υπηρεσιες; Εισαι τρελος; Ενας εποπ κοστιζει πολυ παραπανω απο εναν φανταρο! Οποτε και οικονομικα δε συμφερει την χωρα! Ο εποπ ξυνεται ολη μερα ενω ο φανταρος τρεχει σε αγκαριες!
Ευάγγελος Γενιζέλος

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Ευάγγελος Γενιζέλος »

πολιτης έγραψε:Η θητεια εχει δρομολογηθει για 14μηνο. Ακομα τιποτα επισημο. Αλλα θα ανακοινωθει. Ποια εσσο θα ειναι τυχερη δεν γνωριζω

Καλά κρασιά φίλε.

jak

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από jak »

Να φανε χωσιμο οι εποπ μιας και αγαπανε αυτο που κανουνε και ειναι το επαγγελμα της ζωης τους ηρθε η ωρα Να σηκωσουν τα μανικια και να τραβηξουν κουπι αντι κατι αλλο που τραβανε συνηθως... !

peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Αύξηση θητείας (2010)

jak έγραψε: Να φανε χωσιμο οι εποπ μιας και αγαπανε αυτο που κανουνε και ειναι το επαγγελμα της ζωης τους ηρθε η ωρα Να σηκωσουν τα μανικια και να τραβηξουν κουπι αντι κατι αλλο που τραβανε συνηθως... !

πολλα ζητας ρε φιλε... Δε γινονται αυτα! Ασε που οι εποπ δε το κανουν το επαγγελμα επειδη το αγαπανε αλλα επειδη δεν εχουν αλλη επιλογη! Οι περισσοτεροι δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα και σαν εσχατη επιλογη ειχαν τον στρατο! Ενα φιλαρακι μου, μου ελεγε οτι ενας εποπ στο προβατωνα περπαταγε και ελεγε "δε την παλευω αλλο"! Καταλαβαινεις αρα... Τελος παντων! Εχουν ξεφυγει απο το θεμα τελειως!
AlekosGiannena

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από AlekosGiannena »

Παιδια,
Ελπιζω οντως να μην ισχυει αυτα τα περι αυξησης της θητειας...
Ειμαι πανικοβλημενος.
Ειμαι με αναβολη και ακουσα οτι θα γινει 14 μηνες.
Να την κοψω και να παω φανταρος ή να γραφτω σε σχολη που θελω;
Τα εχω ηδη παιξει διοτι δεν ξερω τι γινεται μες στο στρατοπεδο
και δεν μου αρεσουν οι αλλαγες σε σημειο που φοβαμαι.
Τι γινεται εκει μεσα ρε παιδια; Εχω τιποτα να φοβαμαι;
Καλη φυσικη κατασταση εχω και ειμαι καλος με τα οπλα
γιατι παιζω χρωματοσφαιριση (πέιντμπολ).
ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ...

Απ' οτι εχω καταλαβει δεν θα αυξηθει η θητεια,
και με ανακουφιζει αυτο... Εικόνα
patriot
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 9

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από patriot »

Αν ξεκινάς με τέτοιο άγχος δεν θα την παλέψεις στο λέω! Πάρτο χαλαρά τόσοι και τόσοι έχουν πάει και στο τέλος δεν ήθελαν να απολυθούν.
jak

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από jak »

Αλεκο απτα γιαννενα ενας τροπος υπαρχει για να ξεπερασεις την φοβεια σου. Να πας... Ειδικες δυναμεις αλεξιπτωτα

laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από laios »

laios έγραψε:
Pandelis έγραψε:Αναφορικά με τα όσα είπε ο Nikos, ξεκινάω λέγοντας ότι κατά 99% οπλίτες και δόκιμοι είμασταν (για εμας τους παλιούς) και είμαστε για να εξυπηρετούμε τις ορέξεις των μονίμων. Και να πω εντάξει αν ήταν μόνο οι Αξκοί. ¨οταν πρόκειται για αμόρφωτους ως επί το πλήστον ΕΜΘ και ΕΠΟΠ, να πάνε να γ@@@@@ούν.
Αλλά συμφωνώ μέχρι εκεί φίλε Nikos. Το να λες : "Προκειται για εναν γελοιο θεσμο που ουδεμια σχεση εχει με τη προσφορα στη πατριδα", είσαι για μεγάλες φάπες. Ξεφύλλισε κανά βιβλίο ιστορίας και δες πόσοι κληρωτοί πέθαναν για την πατρίδα και το θεσμό. Ή μήπως νομίζεις ότι είσαι Λουξεμβούργο και έχεις γείτονες το Βέλγιο και την Ολλανδία. Δεν έχει την πολυτέλεια η Ελλάδα να έχει μόνο μισθοφορικό στρατό.
Κλείνω, λέγοντας ότι θέλω έναν Ε. Σ. Που θα σε εκπαιδεύει, θα προετοιμαζε και θα εδινε μια προγευση πολεμου σε ολους (όπως είπε και o Nikos) αλλά τουλάχιστον για 12 μήνες.
Και δεν είναι φήμη, η θητεία θα αυξηθεί.
ρε φιλε παντελη συμφωνω μαζι σου για την Ελλαδα κλπ... Αλλα ρε φιλε για τους ΕΠΟΠ που λες οτι ειναι αμορφωτοι, γιατι το λες; Και εγω ΕΠΟΠ ειμαι και με καποια μορφωση ρε φιλε. Μη κρινεις ετσι. Οι μορφωμενοι ανθρωποι δε κρινουν ετσι...
ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ »

AlekosGiannena έγραψε:Παιδια,
Ελπιζω οντως να μην ισχυει αυτα τα περι αυξησης της θητειας...
Ειμαι πανικοβλημενος.
Ειμαι με αναβολη και ακουσα οτι θα γινει 14 μηνες.
Να την κοψω και να παω φανταρος ή να γραφτω σε σχολη που θελω;
Τα εχω ηδη παιξει διοτι δεν ξερω τι γινεται μες στο στρατοπεδο
και δεν μου αρεσουν οι αλλαγες σε σημειο που φοβαμαι.
Τι γινεται εκει μεσα ρε παιδια; Εχω τιποτα να φοβαμαι;
Καλη φυσικη κατασταση εχω και ειμαι καλος με τα οπλα
γιατι παιζω χρωματοσφαιριση (πέιντμπολ).
ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ...

Απ' οτι εχω καταλαβει δεν θα αυξηθει η θητεια,
και με ανακουφιζει αυτο... Εικόνα
Το πειντμπολ με τα κανονικα οπλα που κολαει?
PETER.D
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από PETER.D »

Στην σκοποβολη φανταζομαι... !
AlekosGiannena

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από AlekosGiannena »

Το paintball κολαει στο οτι εχω καλη φυσικη κατασταση και σκοποβολη επειδη παιζω σε δαση στο χωριο μου.

και Jak, στις Ειδικες Δυναμεις με καλεσανε, Μεγαλο Πευκο...

Συγνωμη ρε παιδια, τοσο παραξενο ειναι που φοβαμαι;
κανενας δεν μου λεει τι τρεχει εκει μεσα, ουτε καν τα αδερφια μου
που ηδη εχουν παει (ο ενας αεροπορια, Τριπολι και ο αλλος πεζικο, Αβλωνα).
Και με τρομαζει που με διαλεξανε στις ειδικες δυναμεις χωρις να το διαλεξω.
Διαλεξα αεροπορια στο Στ. Γρ.

Υπαρχει τελικα κατι σιγουρο για την αυξηση θητειας ή οχι;
Απο παντου ακουω ραδιο αρβυλα και λογια του αερα.
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Ελεος... Αν ψαξεις ρε φιλε λιγο το φορουμ θα μαθεις...
Θα παρουσιαστης πευκο, Θα τους πεις οτι θες να κοπεις, και μετα θα σε στηλουν αλλου
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Αύξηση θητείας (2010)

AlekosGiannena έγραψε:Το paintball κολαει στο οτι εχω καλη φυσικη κατασταση και σκοποβολη επειδη παιζω σε δαση στο χωριο μου.

και Jak, στις Ειδικες Δυναμεις με καλεσανε, Μεγαλο Πευκο...

Συγνωμη ρε παιδια, τοσο παραξενο ειναι που φοβαμαι;
κανενας δεν μου λεει τι τρεχει εκει μεσα, ουτε καν τα αδερφια μου
που ηδη εχουν παει (ο ενας αεροπορια, Τριπολι και ο αλλος πεζικο, Αβλωνα).
Και με τρομαζει που με διαλεξανε στις ειδικες δυναμεις χωρις να το διαλεξω.
Διαλεξα αεροπορια στο Στ. Γρ.

Υπαρχει τελικα κατι σιγουρο για την αυξηση θητειας ή οχι;
Απο παντου ακουω ραδιο αρβυλα και λογια του αερα.
το δελτιο απογραφης στρατευσιμων (περιοδευων) ειναι κατι τελειως τυπικο! Εχεις βυσμα; Πας αεροπορια! Δεν εχεις; Πας πεζικο! Αν φοβασαι (αν και δε βρισκω το λογο να φοβασαι! Ουτε σε δερνουν ουτε σε βιαζουν) κανε αυτο που λεει και ο πανος! Παρουσιαζεσαι και λες οτι θελω να φυγω! Οι ειδικες δυναμεις ειναι εθελοντικες! Ανα πασα στιγμη μπορεις να φυγεις! Για την αυξηση της θητειας δε ξερει κανεις επισημα ακομα! Ολοι υποθεσεις κανουμε και λεμε την γνωμη μας! Αν δε βγει επισημη αποφαση ολα παιζονται! Μην ανησυχεις! Ο, τι και αν γινει θα το μαθουμε! Δε υπαρχει περιπτωση να μας το κρυψει κανεις!
jak

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από jak »

Αλεκο αν θελεις να γινεις πολεμικη μηχανη να τρως κατσαριδες σκουλικια αντε και κανα βατραχι την διαβολοβδομαδα για να επιβιωσεις αν αντεχεις βασανιστηρια καψωνια και αυπνια μεσα σε βροχες και λασπες και αν εχεις δει ολα τα ραμπο και πιστευεις οτι μπορεις να κανεις εστω το 50% αυτων που ειδες πας Ε. Δ διαφορετικα μετα την ορκομωσια πας πεζικο. Η 3η επιλογη αν δεν την παλευεις ουτε στο πεζικο ειναι να παρεις ενα οπλο να το σηκωσεις στον αερα κ να αρχισεις να πυροβολεις και να βριζεις τους παντες κ τα παντα κ πολυ απλα απολυεσαι κ σε στελνουν σπιτι σου με Ι5 να συνεχισεις την ζωη σου απο κει που την αφησες. Εσυ αποφασιζεις παντως εγω ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να το καταφερεις και να ξερεις οτι τα χουν καταφερει πολλοι "χειροτεροι" και σωματικα και ψυχικα απο σενα, ολοι μπορουν.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες