Αθλητικές δοκιμασίες για Σώματα Ασφαλείας (2010)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 27
Οταν τρεχω απο τα 10 μεχρι 22 με διπλες προπονησεις για 3 χρονια τι πιστευεις; Το τελευταιο καιρο (δυο χρονια) τα παρατησα γιατι τσακωθηκα με προπονητες κ οτι λαμογιο μπορεις να φανταστεις. Ολοι μας εχουμε τρεξει εχουμε αθληθει το θεμα ειναι να βρουμε τον εαυτο μας παλι! Να πας δωσεις αθληματα καπου διχως να εχεις τρεξει ποτε, τοτε κοροιδευεις τον εαυτο σου! Μπορει να εισαι τυχερος κ να τα καταφερεις, μπορει κ ο αλλος που τρεχει χρονια απο το ανχος να τα παρατησει στην μεση. Ολα ειναι πι8ανα!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 25
bonito έγραψε:Ελα ξεκολατε με την στοιχειωδη προπονηση το βγαζεις το 1000... Και τα υπολοιπα ειναι της ψιλο - ξεφτιλας...3,60 μηκος; Αν εισαι πανω απο 1,80 χαλαρα...
οκ για το 1000αρι απλα αν καποιος πηγαινει και κανει 2.5 γυρους τους χρονομετρα και μετα παλι 2.5 κτλ δεν κανει τπτ... Θελει αντοχη... Και οχι πολυ τσιγαρο! Παντως ειπα και εγω οι χρονοι δεν ειναι εξωπραγματικοι... Θεληση να υπαρχει
- evi85
- Ταγματάρχης
δημητρης25 έγραψε:Οταν τρεχω απο τα 10 μεχρι 22 με διπλες προπονησεις για 3 χρονια τι πιστευεις; Το τελευταιο καιρο (δυο χρονια) τα παρατησα γιατι τσακωθηκα με προπονητες κ οτι λαμογιο μπορεις να φανταστεις. Ολοι μας εχουμε τρεξει εχουμε αθληθει το θεμα ειναι να βρουμε τον εαυτο μας παλι! Να πας δωσεις αθληματα καπου διχως να εχεις τρεξει ποτε, τοτε κοροιδευεις τον εαυτο σου! Μπορει να εισαι τυχερος κ να τα καταφερεις, μπορει κ ο αλλος που τρεχει χρονια απο το ανχος να τα παρατησει στην μεση. Ολα ειναι πι8ανα!
ξερεις τι μας λεγανε οι προπονητες; Το σωμα θυμαται. Και ειναι σοφη κουβενατα. Αν οντως εκανες τοσα χρονια πρωταθλητισμο με λιγη προπονησουλα θα εισαι αρχηγος...
- evi85
- Ταγματάρχης
12 χρονια τι αθλημα εκανες;
-
- Ταξίαρχος
Ποδοσφαιρο... Δεν ειναι στιβος αλλα κ εκει θελει αντοχη!
- evi85
- Ταγματάρχης
Το ξερω, παιζει ο αδερφος μου... Εκει ειναι αστα να πανε πανω κατω πανω κατω... Εγω εκανα κολυμβηση και μας ελεγαν αυτο οτι το σωμα θυμαται... Αν κανεις παυση 2-3 χρονια με λιγη προπονηση επανερχεσαι και οντως ετσι ειναι... Σου ευχομαι παντως καλη επιτυχια!
-
- Ταξίαρχος
Σε ευχαριστω πολυ! Ειναι αρκετα δυσκολο ομως. Μου μοιαζει βουνο.
***** την τρελα μου! ρε παιδια εγραφε οτι θα σταλθει με κουριερ η με καποιον υπευθηνο για το αν περασαμε! μου φαινετε θα παω μονος μου να δω! εχω φοβερο ανχος οχι για τα μορια, αλλα για τα αθληματα, τα μορια ειναι σε δευτερη μοιρα για ολους μας! αντε να κανεις προπονηση και την αλλη μερα ενω ειναι κομματια τα ποδια σου να σε καλεσουν για αθληματα, δν ξερω πως πανε αυτα! καλη επιτυχια σε ολους! ευχομαι το καλυτερο! εγω λεω 'να' και αν περασω 'να' και αν δεν περασω, δεν θα πεθανω κιολας!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 14
Ανασες εγω μονο απο το στομα παιρνω γιατι με κλειστο στομα 2,5 κυκλοι δεν βγαινουν. ετσι δεν ειναι; γιατι αν κανεις προπονηση τους 2,5 κυκλους που σε ενδιαφερει δεν ειναι καλο για να συνηθησει σε αυτο ο οργανισμοσ?
- Alexandros26
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
NΑ σας πω και εγω την προπ. Που κανω να μου πειτε μηπως κανω κατι λαθος
Ξεκιναω απο το σπιτι μου ωστε να φτασω στο σημειο που εχω μετρηση το 1000αρι με γρηγορο περπατημα και κανω γυρω στα 17λ, μετα τρεχω το 1000αρι σε 4:35 (εχθες συγκεκριμενα) συνεχιζω με χαλαρω τρεξιμο γυρω στα 20-23λ και τελος επιστρεφω σπιτι παλι με γρηγορο περπατημα γυρω στα 16-17λ.
Αυτο το κανω 4-5 μερες την εβδομαδα.
Ξεκιναω απο το σπιτι μου ωστε να φτασω στο σημειο που εχω μετρηση το 1000αρι με γρηγορο περπατημα και κανω γυρω στα 17λ, μετα τρεχω το 1000αρι σε 4:35 (εχθες συγκεκριμενα) συνεχιζω με χαλαρω τρεξιμο γυρω στα 20-23λ και τελος επιστρεφω σπιτι παλι με γρηγορο περπατημα γυρω στα 16-17λ.
δεν υπαρχει λαθος η σωστο στην συγκεκριμενη φαση... το σιγουρο ειναι οτι θα εχει αποτελεσμα!!! το γρηγορο περπατημα μην το χρονομετρας... δεν εχει ουσια... αν μπορεις με το χρονομετρο να τρεχεις 1 λεπτο οχι τρεξιμο full απλα γρηγορο... και ενα λεπτο γρηγορο περπατημα... η σε γηπεδο 1 γυρο τρεξιμο ενα περπατημα... για ανασες αντοχης... δεν ειναι τιποτα ρε παιδια!!! απλα να θυμαστε οτι πρεπει να βρειτε το τεμπο σας... ...Alexandros26 έγραψε:NΑ σας πω και εγω την προπ. Που κανω να μου πειτε μηπως κανω κατι λαθος
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 14
Το θεμα ειναι η τεχνικη για την ανασα. ανασαινουμε απο το στομα θαθειες ανασες;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 20
Η αναπνοη απο το στομα ειναι καλυτερη γιατι μπενει αρκετο οξυγονο και βγαινει αρκετο διοξειδιο (που αποφορτιζει τους μυς απο το γαλακτικο οξυ) ... Βεβαια δεν ειπαμε να αναπνεεις και με βουλομενη μυτη... Η μυτη βοηθαει αρκετα για να μην κουραστεις γρηγορα ειδικα αν περνεις γρηγορες ανασες... Οπως σε βολεψει... Εμενα με βοηθαει πολυ η ανοιχτη μυτη... (Σε σημειο να εχω καταρροη οταν παιζω μπαλα αλλα αντεχω πολυ περισσοτερο..._)
- evi85
- Ταγματάρχης
George Salonica έγραψε:Το θεμα ειναι η τεχνικη για την ανασα. Ανασαινουμε απο το στομα θαθειες ανασες;
ρε παιδια εισπνεεις απο τη μυτη εκπνεεις απο το στομα...
- evi85
- Ταγματάρχης
δημητρης25 έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ! Ειναι αρκετα δυσκολο ομως. Μου μοιαζει βουνο.
δεν θελω να ακουω τετοια απο εναν εστω και πρωην αθλητη... Ολα καλα θα πανε... Και θυμησου αυτα που ειπα σα συμβουλες...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες