Αθλητικές δοκιμασίες για Σώματα Ασφαλείας (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από bonito »

δημητρης25 έγραψε:Να κοπουν φιλε, αμα δεν μπορεις να τρεξεις 1000μ σε 4,20 μην πας καθολου, οχι εσυ, γενικα! Δεν ψαχνουν υπαλληλο γραφειου, ψαχνουν μαχιμους αστυνομικους.

χμμμμμ... Θα λεγα τι ψαχνουν τα κολοπαιδα τωρα αλλα νταξ... :)

sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από sta8hsss »

bonito έγραψε:
δημητρης25 έγραψε:Να κοπουν φιλε, αμα δεν μπορεις να τρεξεις 1000μ σε 4,20 μην πας καθολου, οχι εσυ, γενικα! Δεν ψαχνουν υπαλληλο γραφειου, ψαχνουν μαχιμους αστυνομικους.
χμμμμμ... Θα λεγα τι ψαχνουν τα κολοπαιδα τωρα αλλα νταξ... :)

ε ναι αν ειναι να θες και σταση για ξεκουραση ενδιαμεσα ασ το καλυτερα! Ελεος... Ρε παιδια τα αθληματα ειναι πανευκολα... ...
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από bonito »

Ε ναι σταθη αυτο λεμε... Το μονο ζορι ειναι το 1000. Ας καναμε για καμια πυροσβεστικη το θεμα θα ειχε 890 σελιδες απο ατομα που δεν μπορουν να παρουν τις ελξεις... Και γω μαζι τους... Χαχα Εικόνα
Alexandros26

Δημοσίευση από Alexandros26 »

Χωρις να θελω να φανω κακος, αλλα δεν νομιζω οτι αμα καποιος δεν το βγαλει και το βγαζει σε 4:30 η 4:40 (οπως εγω αλλα εχω λιγο καιρο για βελτιωσει) δεν σημαινει οτι ειναι λιγοτερο μαχιμος απο αυτον που το βγαζει.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Greek_Army »

Alexandros26 έγραψε:Χωρις να θελω να φανω κακος, αλλα δεν νομιζω οτι αμα καποιος δεν το βγαλει και το βγαζει σε 4:30 η 4:40 (οπως εγω αλλα εχω λιγο καιρο για βελτιωσει) δεν σημαινει οτι ειναι λιγοτερο μαχιμος απο αυτον που το βγαζει.

τότε να τις καταργήσουμε τις αθλητικές δοκιμασίες
Alexandros26

Το ηξερα οτι θα παρεξηγηθω ετσι πως το εγραψα, εγω δεν ειπα να καταργηθουν, αλλα οχι να θεωρουμε και καποιον μαχιμο επειδη βγαζει το 1000αρι σε 4:20
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Alexandros26 έγραψε:Χωρις να θελω να φανω κακος, αλλα δεν νομιζω οτι αμα καποιος δεν το βγαλει και το βγαζει σε 4:30 η 4:40 (οπως εγω αλλα εχω λιγο καιρο για βελτιωσει) δεν σημαινει οτι ειναι λιγοτερο μαχιμος απο αυτον που το βγαζει.
και τοτε φιλε για πες μου το λογο που υπαρχουν τα αθληματα;
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

bonito έγραψε:Ε ναι σταθη αυτο λεμε... Το μονο ζορι ειναι το 1000. Ας καναμε για καμια πυροσβεστικη το θεμα θα ειχε 890 σελιδες απο ατομα που δεν μπορουν να παρουν τις ελξεις... Και γω μαζι τους... Χαχα Εικόνα
κι εκει ευκολα ειναι... Με ενα βαθμο δυσκολιας τα αθληματα! Εδω στην αστυνομια... Δεν εχουν καν βαθμο δυσκολιας!Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Alexandros26 έγραψε:Το ηξερα οτι θα παρεξηγηθω ετσι πως το εγραψα, εγω δεν ειπα να καταργηθουν, αλλα οχι να θεωρουμε και καποιον μαχιμο επειδη βγαζει το 1000αρι σε 4:20

φίλε το 4.20 είναι γελοίος χρόνος πλάκα κάνουμε; Αν το θέλεις πραγματικά κάτσε προπονήσου
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Greek_Army έγραψε:
Alexandros26 έγραψε:Το ηξερα οτι θα παρεξηγηθω ετσι πως το εγραψα, εγω δεν ειπα να καταργηθουν, αλλα οχι να θεωρουμε και καποιον μαχιμο επειδη βγαζει το 1000αρι σε 4:20

φίλε το 4.20 είναι γελοίος χρόνος πλάκα κάνουμε; Αν το θέλεις πραγματικά κάτσε προπονήσου
ετσι... Και δεν ειναι και τιποτα δυσκολο!
Άβαταρ μέλους
Alexandros26
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Βρε παιδια γτ αυτη η επιθετικοτητα; Κουβεντα κανουμε, απλος ειπα οτι καποιος δεν λεγεται μαχιμος επειδη κανει το 1000αρι σε 4:20 αυτη εχω σαν γνωμη εσεις μπορει να εχετε διαφορετικη και ειναι και σεβαστη.
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Alexandros26 έγραψε:Βρε παιδια γτ αυτη η επιθετικοτητα; Κουβεντα κανουμε, απλος ειπα οτι καποιος δεν λεγεται μαχιμος επειδη κανει το 1000αρι σε 4:20 αυτη εχω σαν γνωμη εσεις μπορει να εχετε διαφορετικη και ειναι και σεβαστη.
μαζι σου κι εγω... Δεν εναι θεμα μαχιμος η οχι... Αλλα ειναι υπεραρκετος ο χρονος για το 1000m και οσο να ναι καποιος που θα το κανει 3,50" θα ειναι πιο μαχιμος απο καποιον που κανει 4,40" γνωμη μου ειναι και σεβομαι την δικια σου!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Alexandros26 έγραψε:Βρε παιδια γτ αυτη η επιθετικοτητα; Κουβεντα κανουμε, απλος ειπα οτι καποιος δεν λεγεται μαχιμος επειδη κανει το 1000αρι σε 4:20 αυτη εχω σαν γνωμη εσεις μπορει να εχετε διαφορετικη και ειναι και σεβαστη.

μάχημος δεν λέγεται σίγουρα, αλλά δεν λέγεται ούτε αθλητικός τύπος !
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Με αλλη εννοια εννοουσα το μαχημος αλλα οκ!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
George Salonica
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από George Salonica »

Εχεις δικιο φιλε το ειχα πει και εγω και καποιοι με γιουχαρανε. γιατι αν κανουνε χρονο ρεκορ σημαινει πως ειναι μαχιμοι για να γινουν αστυνομικοι. αν γινει κατι πχ στην αθηνα να κανουν αλμα εις μηκος 3,60 να πιασουν τον κλεφτη η να του ριξουν σφαιρα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Thanos26 και 11 επισκέπτες