Αθλητικές δοκιμασίες για Σώματα Ασφαλείας (2010)
Να μην την πατησεισ παει πολυ μακρια πισω σιγουρα; μηπωσ πατασ την γραμμη και πηδασ; και απο την γραμμη μετραω για να δω ποσο ειναι 3,60 η απο την αρχη που αρχιζει το χωμα αυτο δε καταλαβαινω...
μετρας απο την γραμμη 3,60... Και αυτο γινετε για να Φανει αν πατησεις την γραμμη και να ακυρωθει η προσπαθεια σου!OLYMPIAKOS έγραψε:Να μην την πατησεισ παει πολυ μακρια πισω σιγουρα; Μηπωσ πατασ την γραμμη και πηδασ; Και απο την γραμμη μετραω για να δω ποσο ειναι 3,60 η απο την αρχη που αρχιζει το χωμα αυτο δε καταλαβαινω...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
Ρε παιδες τα αθληματα και ολα αυτα που τα περναμε?
θα μας το ανακοινωσουν οταν θα ερθει η ωρα... Σε καποιο γηπεδο στην αθηνα...basilis.lok έγραψε: Ρε παιδες τα αθληματα και ολα αυτα που τα περναμε;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 20
Αν καπνιζεις ειναι ενα θεμα το χιλιομετρο... Εγω καπνιζω αλλα παιζω και μπαλα καθε βδομαδα και βγαζω το χιλιομετρο σε 4 και 10... Δλδ οτι να ναι... Θελει ρυθμο...
ε και παλι κυριλε εισαι.4,20 δεν ειναι το οριο οποτε; Και με πολυ λιγη προπονησουλα ολα καλα...bonito έγραψε:Αν καπνιζεις ειναι ενα θεμα το χιλιομετρο... Εγω καπνιζω αλλα παιζω και μπαλα καθε βδομαδα και βγαζω το χιλιομετρο σε 4 και 10... Δλδ οτι να ναι... Θελει ρυθμο...
ΕΛΛΑΣ
Παιδια δηλαδη οταν ειναι να πηδηξουμε στο αλμα εισ μηκοσ και πατησουμε την γραμμη κοβομαστε δε νομιζω; απλα να μην περασεισ την γραμμη... ; και μετραμε σιγουρα απο την δευτερη γραμμη 3,60; οχι απο την αρχη που αρχιζει το χωμα?
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 20
asimike έγραψε:ε και παλι κυριλε εισαι.4,20 δεν ειναι το οριο οποτε; Και με πολυ λιγη προπονησουλα ολα καλα...bonito έγραψε:Αν καπνιζεις ειναι ενα θεμα το χιλιομετρο... Εγω καπνιζω αλλα παιζω και μπαλα καθε βδομαδα και βγαζω το χιλιομετρο σε 4 και 10... Δλδ οτι να ναι... Θελει ρυθμο...
ε ναι λιγο ακομα και ειμαι οκ!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 27
Αυτο που λες ειναι ρε! Θεμα ρυ8μου.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Στα 1000 μετρα εγω τον ενα κυκλο κανω 1.50 καλα ειναι;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 14
Οσοι περασουν λετε να ειναι ελαστικοι στα αθληματα οπως εχω ακουσει ειναι και στην αστυφυλακων... ;
καλα ειναι αλλα γιατι ρωτας; Μονο σου δεν μπορεις να το καταλαβεις;OLYMPIAKOS έγραψε:Στα 1000 μετρα εγω τον ενα κυκλο κανω 1.50 καλα ειναι;
ΕΛΛΑΣ
ε λογικα μαλλον ναι. Υπομονη και θα δουμε...George Salonica έγραψε:Οσοι περασουν λετε να ειναι ελαστικοι στα αθληματα οπως εχω ακουσει ειναι και στην αστυφυλακων... ;
ΕΛΛΑΣ
Καλησπερα σε ολους. Εδω και αρκετο καιρο διαβαζω τις συζητησεις σας στο φορουμ και θα ηθελα και εγω να ακουσω τις αποψεις σας για τα αθληματα. Εχω κανει και εγω τα χαρτια μου δεν ξερω βεβαια αν θα ειμαι μεσα, παρολα αυτα εχω ξεκινησε προπονησεις και τα αλματα ειναι αυτα που με δυσκολευουν περισσοτερο.
OLYMPIAKOS έγραψε:Στα 1000 μετρα εγω τον ενα κυκλο κανω 1.50 καλα ειναι;
αν εννοείς 1 λεπτο και 50 δεπτ. Δεν ειναι καλα γιατι βγαινει 4 και 35 το χιλιαρι οποτε εισαι εκτος, αν εννοεις 1,5 λεπτα δηλ 1 και 30 δευτ. Τοτε εισαι αρχηγος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 10 επισκέπτες