Κινεζικά αντί για ελληνικά
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: μονο καλα
- Επάγγελμα: υπαλληλακος
Η ειδοποιηση με Email Σε απαντησεις , μου βγαινει σε ιδεογραμματα που μοιαζουν με σουηδικα (χμ! Φανταζομαι υπαρχει ορολογια αλλα δεν την γνωριζω), ειναι λιγο ενοχλητικο θα μπορουσε να γινει/κανω κατι;
αιας έγραψε:Η ειδοποιηση με Email Σε απαντησεις , μου βγαινει σε ιδεογραμματα που μοιαζουν με σουηδικα (χμ! Φανταζομαι υπαρχει ορολογια αλλα δεν την γνωριζω), ειναι λιγο ενοχλητικο θα μπορουσε να γινει/κανω κατι;
Κοίταξε, επειδή σύντομα θα αναβαθμιστεί το φόρουμ θα δούμε αν θα συμβαίνει και στη νέα έκδοση.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 7
yandr έγραψε:αιας έγραψε:Η ειδοποιηση με Email Σε απαντησεις, μου βγαινει σε ιδεογραμματα που μοιαζουν με σουηδικα (χμ! Φανταζομαι υπαρχει ορολογια αλλα δεν την γνωριζω), ειναι λιγο ενοχλητικο θα μπορουσε να γινει/κανω κατι;
Κοίταξε, επειδή σύντομα θα αναβαθμιστεί το φόρουμ θα δούμε αν θα συμβαίνει και στη νέα έκδοση.
Ακομα γινεται... ! Απο τα 10 που θα μου ερθουν τα 2 ειναι ετσι... Αλλα οκ παλευεται.
Δεν έρχονται όλα κινέζικα;
-
- Αρχιλοχίας
yandr έγραψε:Δεν έρχονται όλα κινέζικα;
Οχι ολα. Ποτέ. Οπως ειπα, στις 10 ειδοποιησεις που θα μου ερθουν, οι 2 θα ειναι κινεζικες. Και οχι παντα. Δεν ειναι και τραγικο... Αλλα απ'οτι καταλαβα σου κανει εντυπωση που μου ερχονται μπερδεμενα; Αν θες σου τραβαω screenshot για να καταλαβεις. Αλλα ενταξει ειναι μικρο το προβλημα...
...
Να σου πω την αλήθεια η συγκεκριμένη λειτουργία δεν μου είναι πολύ χρήσιμη.
Προτιμώ να παίρνω τα νέα με RSS (αλλά και εκεί ο τίτλος του φόρουμ - και μόνο - έρχεται σε κινέζικα).
Προτιμώ να παίρνω τα νέα με RSS (αλλά και εκεί ο τίτλος του φόρουμ - και μόνο - έρχεται σε κινέζικα).
-
- Αρχιλοχίας
yandr έγραψε:Να σου πω την αλήθεια η συγκεκριμένη λειτουργία δεν μου είναι πολύ χρήσιμη.
Δοκιμασε να αλλαξεις το encoding των χαρακτηρων αν μπορεις μεταξυ UTF-8/Unicode.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
Τι γλωσσα μιλατε βρε παιδια;
UTF... Χεχε

-
- Αρχιλοχίας
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε:Τι γλωσσα μιλατε βρε παιδια;UTF... Χεχε
E καλα δεν το γραψα για να το καταλαβουν ολοι... Πληροφορικη εχω τελειωσει γι'αυτο τα λεω ετσι. Ο yandr εχει στησει ολοκληρο site μονος και καταλαβαινει τι εννοω. Σ'αυτον το εγραψα

Παντως δεν ειναι τιποτα το περιπλοκο.UTF και Unicode (και αλλα) ειναι σετ χαρακτηρων για υπολογιστες. Οταν ο υπολογιστης που γραφει το κειμενο ειναι ρυθμισμενος για ενα σετ και το στελνει σε εναν αλλον που ειναι ρυθμισμενος για αλλο σετ, ε, ο δευτερος δεν μπορει να το δειξει κανονικα.

Μου εχει συμβει πολλες φορες στα email μου...
Καλά, θα το δοκιμάσω αν και όπως καταλαβαίνεις ο κώδικας του φόρουμ δεν είναι δικός μου.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
yandr έγραψε:Καλά, θα το δοκιμάσω αν και όπως καταλαβαίνεις ο κώδικας του φόρουμ δεν είναι δικός μου.
εμένα μου βγάζει κινέζικα σε όλο το φόρουμ μερικές φορές

-
- Αρχιλοχίας
// ... !
!

!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4