Ξέρει κανείς πως είναι στο 301 εργοστάσιο βάσης; Έχω ακούσει από τέλεια μέχρι χάλια... Κάποιος που να είναι αυτή την περίοδο εκεί;
301 Εργοστάσιο Βάσης (Αγ. Ανάργυροι)
Γεια σας.
Ξέρει κανείς αν το 301 εργοστάσιο βάσης στους Αγίους Αναργύρους στην Αθήνα, παίρνει φαντάρους από πεζικό η μηχανικό; Γιατί, αν δεν κάνω λάθος, είναι μονάδα τεχνικού.
Και αν ναι, είναι εύκολο να πάρω μετάθεση για εκεί;(είμαι 8άμηνος)
Ευχαριστώ.
Ξέρει κανείς αν το 301 εργοστάσιο βάσης στους Αγίους Αναργύρους στην Αθήνα, παίρνει φαντάρους από πεζικό η μηχανικό; Γιατί, αν δεν κάνω λάθος, είναι μονάδα τεχνικού.
Και αν ναι, είναι εύκολο να πάρω μετάθεση για εκεί;(είμαι 8άμηνος)
Ευχαριστώ.
EΊναι μονάδα τεχνικού και μπορείς να πας εκεί από οποιοδήποτε σώμα με μετάταξη. Υπάρχει πιθανότητα σαν 8 μηνος να πας επίσης.
Ευχαριστώ φίλε.
Εγώ μπαίνω στρατό το Νοέμβρη και μια που είμαι πολιτικός μηχανικός, πιθανόν να με πάρουν στο Μηχανικό (βέβαια, μπορεί και στο Πεζικό).
Ως 8άμηνος, πιθανότα να έρθω Αθήνα. Και θέλω να σπρώξω το θέμα (αν βρω κανένα βύσμα) να πάω στο 301, γιατί μένω Αγίους Αναργύρους και με βολεύει πολύ.
Εγώ μπαίνω στρατό το Νοέμβρη και μια που είμαι πολιτικός μηχανικός, πιθανόν να με πάρουν στο Μηχανικό (βέβαια, μπορεί και στο Πεζικό).
Ως 8άμηνος, πιθανότα να έρθω Αθήνα. Και θέλω να σπρώξω το θέμα (αν βρω κανένα βύσμα) να πάω στο 301, γιατί μένω Αγίους Αναργύρους και με βολεύει πολύ.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα! Μου ήρθε μετάθεση για 301 ΕΒ στους Αγιους Αναργύρους. Γνωρίζει κανείς πως είναι εκεί η κατάσταση;
Καλησπέρα και απο μένα. Μήπως γνωρίζει κάποιος την κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο στρατόπεδο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.
Εντυπωσεις απο εκει; Μου εχει ερθει μεταθεση κ δεν ξερω αν θα επρεπε να την κοψω! Απολυομαι σε λιγο οπως κ να χει αλλα μην κανω μαλακια τωρα στα λελε 

Καλησπέρα,
Γνωρίζει κανείς εν έτει 2020 πώς είναι η κατάσταση στο στρατόπεδο από υπηρεσίες, συνθήκες κλπ;
Γνωρίζει κανείς εν έτει 2020 πώς είναι η κατάσταση στο στρατόπεδο από υπηρεσίες, συνθήκες κλπ;
Μου ήρθε μετάθεση για 301, ξέρει κανέις πως είναι τα πράγματα εκεί;
Re: 301 Εργοστάσιο Βάσης (Αγ. Ανάργυροι)
Καλησπερα σε ολους και καλη δυναμη
Γνωριζει κανεις πως ειναι η κατασταση στο 301 ΕΒ εν ετη 2023;
Γνωριζει κανεις πως ειναι η κατασταση στο 301 ΕΒ εν ετη 2023;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες