Βύσμα στα Σώματα Ασφαλείας

Γενικές πληροφορίες για τα Σώματα Ασφαλείας, Συνοριοφύλακες, Σωφρονιστικούς και την ΕΥΠ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από sta8hsss »

bonito έγραψε:
Βαλαντης έγραψε:Χω φιλε την καλοσύνη να σου πω ότι τίποτα δεν δουλεύει αξιοκρατικά στην ελλάδα και μερική δεν θέλουν να το καταλάβουν μονο και μονο για να πείσουν τον εαυτό τους ότι όλα είναι ένταξη και υπάρχει αξιοκρατία. Δεν είναι έτσι... Ακούνε ασεπ και χαίρονται και όλα είναι αξιοκρατικά. Ξέρω 3 περίπτωσις που ήταν επί την επίβλεψη του ασεπ και περασαν ατομα που δεν ειχανε τιποτα απο μορια. Θα το καταλάβετε κάποια στιγμή. Αυτά είχα να πω χωρίς να θέλω να τρομοκρατήσω κανένα...
φιλε Βαλαντη εχω 2 δικαστηρια της αδελφης μου για τις "αξιοκρατικες τους θεσεις". Μονο αυτο εχω να σου πω. Το προηγουμενο ποστ ηταν χαβαλες, ξερει ο σταθης γιατι.

ΕικόναΕικόναΕικόνα
Βαλαντης
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Βαλαντης »

Τι εννοεις 2 δικαστιρια φιλε; Και εγω το επιασα το υπονοουμενο για το προηγουμενο ποστ Εικόνα
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Βαλαντης έγραψε:Τι εννοεις 2 δικαστιρια φιλε; Και εγω το επιασα το υπονοουμενο για το προηγουμενο ποστ Εικόνα
μαλλον αν δεν κανω λαθος... Εννοει, οτι η αδερφη του ενω ειχε ολα τα προσοντα για να μπει καπου... Εμεινε απ εξω! Και εκανε ενσταση! Και εχει δικαστηριο...
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από bonito »

Ενοω οτι αξιοκρατικα μπηκε και η αδελφη σε 2 κιολας προκυρηξεις αλλα μετα στους οριστικους πινακες ηταν στα χαμενα... Επειδη καποιοι αξιοκρατες με απολυτη ΑΦΑΝΕΙΑ ως δια μαγειας πηραν ενα καρο μορια... Και ηταν τοσο το δικαιο που μας επνιγε που καναμε δικαστηριο και στις 2. Και τυχαινε και ο ενας βυσματιας να ειναι και συμφοιτητης... Ας τα βαλαντη... Αγαπαει ο θεος τον κλεφτη αγαπαει και τον νοικοκυρη... Ξερουμε ολοι το κολοχανιο της ελλαδας... Που λεει και ο παγκαλος οτι τα φαγαμε μαζι... Ε στο βυσμα αναφερετε... Απλα αρχισε να ξεφευγει η κατασταση και υπαρχει κινδυνος λιντσαρισματος...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

bonito έγραψε:Ενοω οτι αξιοκρατικα μπηκε και η αδελφη σε 2 κιολας προκυρηξεις αλλα μετα στους οριστικους πινακες ηταν στα χαμενα... Επειδη καποιοι αξιοκρατες με απολυτη ΑΦΑΝΕΙΑ ως δια μαγειας πηραν ενα καρο μορια... Και ηταν τοσο το δικαιο που μας επνιγε που καναμε δικαστηριο και στις 2. Και τυχαινε και ο ενας βυσματιας να ειναι και συμφοιτητης... Ας τα βαλαντη... Αγαπαει ο θεος τον κλεφτη αγαπαει και τον νοικοκυρη... Ξερουμε ολοι το κολοχανιο της ελλαδας... Που λεει και ο παγκαλος οτι τα φαγαμε μαζι... Ε στο βυσμα αναφερετε... Απλα αρχισε να ξεφευγει η κατασταση και υπαρχει κινδυνος λιντσαρισματος...
στο τελευταιο... Καλομελετα και ερχεται... Δεν αργει η μερα!
panos1984

Δημοσίευση από panos1984 »

Τελικα βυσματα μπαινουν ναι ή οχι;
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

panos1984 έγραψε:Τελικα βυσματα μπαινουν ναι ή οχι;
ΟΧΙ... Αλλα τιποτα δεν αποκλειετε... Να εχουμε το νου μας...
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Λοιπον μαθετε τι παιζει για να τελειωνει η κου βεντα για τα βυσματα: Οποιν εχει γερο δοντι μπαινει. Εαν θελετε να σας πω τον τροπο ρωτηστε...
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Πες μας τον τροπο.
DeLvIsOn
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από DeLvIsOn »

Παιδια καλησπερα! Επιδει ακουω πολλα για βυσμα ξερετε αν παιζει γιατι εχω αγχωθει και δεν υπαρχει καπου αλλου ενεργο ατομο για να ρωτησω.
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από valantis315 »

Θεωρητικα σε ότι αφορα τα αποτελέσματα δεν πέρνει βύσμα, τώρα αν εχεις ξαδερφο τον αξιοματικό που είναι υπευθυνος καταθεσης δικαιολογητικών για την προκύριξη μπορεί να σε αφήσει να καταθέσεις κάποιο ψεύτικο πιστοποιητικο. Κατα τα αλλα το βύσμα παίζει σε ότι αφορα τις μεταθεσης και τα υπολοιπα, αφου έχεις μπει στο σώμα.
DeLvIsOn
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εμενα ενας φιλος του πατερα μου ειναι αστυνομικος και μας ελεγε οτι μεχρι και λεφτα περνουν και οτι αυτες οι θεσεις ειναι για καποια παιδια που ειναι ηδη μεσα πριν βγει η προκυρηξη και οτι οι ειδικοι φρουροι βγηκαν και ειναι το παραθυρακι για να μπαινει καποιος ειδικος φρουρος χωρις πανεληνιες. Πραγματικα δεν ξερω τι να πιστεψω και τι ειναι αξιοκρατικο και τι οχι.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Greek_Army »

DeLvIsOn έγραψε:Εμενα ενας φιλος του πατερα μου ειναι αστυνομικος και μας ελεγε οτι μεχρι και λεφτα περνουν και οτι αυτες οι θεσεις ειναι για καποια παιδια που ειναι ηδη μεσα πριν βγει η προκυρηξη και οτι οι ειδικοι φρουροι βγηκαν και ειναι το παραθυρακι για να μπαινει καποιος ειδικος φρουρος χωρις πανεληνιες. Πραγματικα δεν ξερω τι να πιστεψω και τι ειναι αξιοκρατικο και τι οχι.

το ακούσαμε και αυτό ο θεσμός βγήκε το 1999 εδώ και 11 χρόνια δεν έχει ακουστεί το παραμικρό τώρα τι λέει ο καθένας είναι άλλο θέμα

...
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από valantis315 »

DeLvIsOn έγραψε:Εμενα ενας φιλος του πατερα μου ειναι αστυνομικος και μας ελεγε οτι μεχρι και λεφτα περνουν και οτι αυτες οι θεσεις ειναι για καποια παιδια που ειναι ηδη μεσα πριν βγει η προκυρηξη και οτι οι ειδικοι φρουροι βγηκαν και ειναι το παραθυρακι για να μπαινει καποιος ειδικος φρουρος χωρις πανεληνιες. Πραγματικα δεν ξερω τι να πιστεψω και τι ειναι αξιοκρατικο και τι οχι.

Αυτα τα λένε όσοι δεν εχουν μόρια και εμειναν απ εξω... Οχι, δεν ισχύει κατι τετοιο σε καμια περιπτωση.
DeLvIsOn
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Χαιρομαι παιδια και περιμενω να δω τι θα γινει αν και εχω ενδιασμους μεσα μου γιατι ζουμε στην ελλαδα και βλεπω ολλο παρατυπιες και παρανομιες. Εχθες εβλεπα για το παραδικαστικο κυκλωμα δηλ εισαγγελοις και σιναφι και ετρωγαν ολοκληρες περιουσιες, δεν θα μπορεσουν να βαλουν καποιους βυσματικα; Τελος παντων καθομαι και σκεφτομαι αυτα και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι... Δεν πανε να γ... Θουν αλλα τσαντιζομαι και συγνωμη για την εκφραση γιατι παντου παρανομια παντου παντου παντου με τα καθικια!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες