Βύσμα στα Σώματα Ασφαλείας
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 20
oΠως κ στο λιμενινο αμα δεν γραψεις δεν πας πουθενα ετσι κ στην αστυνομια, αμα δεν εχεις τα μορια τον πουλο αρμ.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ενταξει δεν ειναι κι ετσι... Στο λιμενικο γραψεις δεν γραψεις αν εχεις τον καταλληλο ανθρωπο στη θεση που πρεπει... Τα καταφερνεις... Εδω ειναι ολα τυπικα και απολυτα... Εχεις; Προχωρας στο επομενο σταδιο... Δεν εχεις; Σπιτι σου!δημητρης25 έγραψε:oΠως κ στο λιμενινο αμα δεν γραψεις δεν πας πουθενα ετσι κ στην αστυνομια, αμα δεν εχεις τα μορια τον πουλο αρμ.

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Δεν έχω κάνει εγώ τα χαρτιά μου αλλά ο ανηψιός μου και λογικό είναι να ανυσηχώ μιας και έχει και τα μόρια και τις προδιαγραφές για Ειδικός Φρουρός αλλά με τόσα που ακούσαμε φρικάραμε... Μιας και εμείς δεν έχουμε τα βύσματα...
Ποσα μορια εχει ναντυ και σε ποια κατηγορια ;
-
Είναι β κατηγορία και έχει γύρο στα 2900
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 20
Φετος δεν νομιζω να ακουσες κατι που να σε απογοητευσε! Λενε οτι ολα πανε προς το καλυτερο, εχω κ εγω καποιες επιφυλαξεις! Ποτε δεν ξερεις ομως.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
το κακό είναι ότι φέτος άκουσα όλες τις φρικαλεότητες για την συγκεκριμένη προκήρυξη... Ουφ δεν θέλω να απελπίζομαι αλλα μακάρι να πάνε όλα καλάααααα και να μπούν όλα τα παιδιά που το αξίζουν.δημητρης25 έγραψε:Φετος δεν νομιζω να ακουσες κατι που να σε απογοητευσε! Λενε οτι ολα πανε προς το καλυτερο, εχω κ εγω καποιες επιφυλαξεις! Ποτε δεν ξερεις ομως.
Ρε μην ακουω μα... Κιες... Ας πει καποιοσ αν ξερει να μπηκε καποιοσ χωρις μορια αλλα με βυσμα ειδ. Φρουροσ... Δεν γινονται εδο αυτα...
-
Panos δεν ξέρω αμά μπήκε κάποιος έτσι... Αλλά όχι πως δεν γίνονται προσπάθιες από επιτήδιουςpanos1986 έγραψε: Ρε μην ακουω μα... Κιες... Ας πει καποιοσ αν ξερει να μπηκε καποιοσ χωρις μορια αλλα με βυσμα ειδ. Φρουροσ... Δεν γινονται εδο αυτα...
δεν ειπαμε οτι θα μπει καποιος απευθειας χωρις μορια στην λιστα των επιτυχοντων...nandy24 έγραψε:Panos δεν ξέρω αμά μπήκε κάποιος έτσι... Αλλά όχι πως δεν γίνονται προσπάθιες από επιτήδιουςpanos1986 έγραψε: Ρε μην ακουω μα... Κιες... Ας πει καποιοσ αν ξερει να μπηκε καποιοσ χωρις μορια αλλα με βυσμα ειδ. Φρουροσ... Δεν γινονται εδο αυτα...
μα το ζητημα ειναι...
που λενε οτι κοβουν επιτυχοντες με πολυ καλα μορια επειδη δεν εχουν βισμα.
και παιρνει την θεση τους καποιος επιλαχων με λιγοτερα μορια αλλα με βισμα
επειτα που πανε εκει, σε κατι τους κοβουν,
δεν ξερω αυτο εχω ακουσει αυτο λεω.
ουτε εγω το πιστευω αυτο.
αλλα ομως αν δεν ισχυει;
τοτε γιατι κοβονται σε καθε προκυριξη, απο 200 ατομα;
περσυ 179 ατομα και απο τις 2 κατηγοριες κοπηκαν.
νικ007 εχουμε μιλησει κ αλλες φορες κ σε παω πολυ σαν ατομο γιατι μιλασ παντα λογικα κ συνετα. Ακου η γμωμη μου ειναι πως ας μπυμε απο μορια κ μετα βλεπουμε τωρα αυτοι που εχουν μαθει να πορευονται με βυσματα θα το βρουν μπροστα τουσnic007 έγραψε:δεν ειπαμε οτι θα μπει καποιος απευθειας χωρις μορια στην λιστα των επιτυχοντων...nandy24 έγραψε:Panos δεν ξέρω αμά μπήκε κάποιος έτσι... Αλλά όχι πως δεν γίνονται προσπάθιες από επιτήδιουςpanos1986 έγραψε: Ρε μην ακουω μα... Κιες... Ας πει καποιοσ αν ξερει να μπηκε καποιοσ χωρις μορια αλλα με βυσμα ειδ. Φρουροσ... Δεν γινονται εδο αυτα...
μα το ζητημα ειναι...
αλλα ομως αν δεν ισχυει;
σωστος. Συμφωνω απολυτα.panos1986 έγραψε:νικ007 εχουμε μιλησει κ αλλες φορες κ σε παω πολυ σαν ατομο γιατι μιλασ παντα λογικα κ συνετα. Ακου η γμωμη μου ειναι πως ας μπυμε απο μορια κ μετα βλεπουμε τωρα αυτοι που εχουν μαθει να πορευονται με βυσματα θα το βρουν μπροστα τουσnic007 έγραψε:δεν ειπαμε οτι θα μπει καποιος απευθειας χωρις μορια στην λιστα των επιτυχοντων...nandy24 έγραψε:Panos δεν ξέρω αμά μπήκε κάποιος έτσι... Αλλά όχι πως δεν γίνονται προσπάθιες από επιτήδιουςpanos1986 έγραψε: Ρε μην ακουω μα... Κιες... Ας πει καποιοσ αν ξερει να μπηκε καποιοσ χωρις μορια αλλα με βυσμα ειδ. Φρουροσ... Δεν γινονται εδο αυτα...
μα το ζητημα ειναι...
αλλα ομως αν δεν ισχυει;
ας πουμε τοτε οτι τα 179 ατομα περσυ ας πουμε κοπηκαν επειδη δεν Κατι σωστα.
ειναι κ μερικοι που κανουν το χιλιαρι σε 5 βλεπτα...panos1986 έγραψε:νικ007 εχουμε μιλησει κ αλλες φορες κ σε παω πολυ σαν ατομο γιατι μιλασ παντα λογικα κ συνετα. Ακου η γμωμη μου ειναι πως ας μπυμε απο μορια κ μετα βλεπουμε τωρα αυτοι που εχουν μαθει να πορευονται με βυσματα θα το βρουν μπροστα τουσnic007 έγραψε:δεν ειπαμε οτι θα μπει καποιος απευθειας χωρις μορια στην λιστα των επιτυχοντων...nandy24 έγραψε:Panos δεν ξέρω αμά μπήκε κάποιος έτσι... Αλλά όχι πως δεν γίνονται προσπάθιες από επιτήδιουςpanos1986 έγραψε: Ρε μην ακουω μα... Κιες... Ας πει καποιοσ αν ξερει να μπηκε καποιοσ χωρις μορια αλλα με βυσμα ειδ. Φρουροσ... Δεν γινονται εδο αυτα...
μα το ζητημα ειναι...
αλλα ομως αν δεν ισχυει;
εχει σχετικο θεμα... Εκει αν διαβασεις θα δεις!MIXALIS έγραψε:Τελικα θελει βυσμα η οχι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες