Αυτες τις τελευταιες μερες θα τα σπασω ολα και θα τα γραψω ολα... Ναι σιμ μακαρι να ειμαστε μεσα. Αν ανεβει πανω απο 5079 θα τρελαθω. Και ο τελευταιος που θα μπει να ειμαι δεν με πειραζει.
19adonis92 αποκλειεται να ανεβει τοσο πολυ... Εσθ και εγω ειμαστε σιγουρα μεσα! Μην ανησυχεις. Μολις βγουν στις 27 ελα παλι εδω στο φορουμ για να ανταλλαξουμε πληροφοριες να γνωριστουμε... Τουλαχιστον να ξερω και μια ψυχη εκει μεσα οταν παω... Η δουλεια του στρατιωτικου ειναι δυσκολη αλλα εχει πολλα πλεονεκτηματα... Θα στερηθουμε την φοιτητικη ζωη αλλα πιστευω αξιζει... Παρεπιπτοντως οταν βγουν τα αποτελεσματα οσοι περασαν να μπουν στην επισημη ιστοσελιδα της σχολης www.smy.gr θα υπαρξουν οδηγιες προς τους επιτυχοντες και ημερομηνιες καταταξης και παρουσιασης! Αντε με το καλο!
Ναι ρε παιδια ετσι πρεπει να γινει 27 του μηνα ερχομαστε ολοι εδω και ξαναμιλανε. Και εγω αν μπω δεν θελω να βρεθω μονος εκει. Ν'αλλαξουμε κανα φεις για να γνωριστουμε καλυτερα. Καλη μας τυχη!
Να ρωτησω κατι και εγω... Οι βασεις περυσι στη ΣΜΥ ειχαν μειωθει τοσο επειδη ηταν η πρωτη χρονια που εφαρμοστικε ο δεικτης μαζας ή δεν ισχυει κατι τετοιo;
19adonis92 έγραψε:Ηταν η πρωτη χρονια που εφαρμοστηκε οπως λες αλλα ηταν και κατι αλλο. Βγηκε απο το 5ο πεδιο.
Βασικα το οτι βγηκε απο το 5ο πεδιο δεν λεει κατι σωστα; Δηλαδη σε οποια κατευθυνση και αν εισαι αμα παρεις μαθηματικα γενικης εχεις προσβαση ή στο 2ο ή στο 4ο πεδιο δεν θυμαμε καλα οπου ειναι η ΣΜΥ σωστα; Οποτε οποιος ηταν για να παει στην συγγεκριμενη σχολη ειχε ηδη το μαθημα για να βρησκετε στο πεδιο των στρατιωτικων σχολων