Βάσεις - μόρια για ΣΜΥ (2010)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 34
Για σμυ φετος εχουν δηλωσει 2.572 νεοι απο ολη την ελλαδα απο τους οποιους θα περασουν οι 295...222 στα οπλα και 73 στα σωματα. Περυσι δηλωσαν την σχολη μονιμων υπαξιωματικων 2000 ατομα και πηραν 300. Ενημερωτικα τα λεω για οποιον η οποια τυχον δεν τα ξερει και ενδιαφερεται... Οι εκτιμησεις δικες σας
-
- Λοχίας - Έφεδρος
sim εισαι και εισαι σιγουρα μεσα; Εγω ναι τοθλαχιστον στα οπλα... Για σωματα παιδευομαι. Αν ναι ειμαστε 4 ατομα που περναμε σιγουρα και θα βρεθουμε στην σχολη... !
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 52
Μ'αρεσει που βρισκω ατομα που θα ειμαστε μαζι. Πριν μπουμε να ανταλαξουμε και ονοματα για να βρεθουμε
-
- Ανθυπασπιστής
Κατα την αποψη μου εχεις πολλες πιθανοτητες και τα μορια σου πιστευω πως ειναι αρκετα.
Κοιτα να δεις. Εγω ειμαι απο ΕΠΑΛ Και εχω γραψει 17780 και περυσι σε εμας η ΣΜΥ στην ειδικη κατηγορια ειχε 16100... Λογικα ειμαι μεσα.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 24
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
Ιδιαίτερα επισημαίνεται και η «κίνηση» των βάσεων στις στρατιωτικές σχολές, καθώς οι βάσεις εδώ καθορίζονται και από σωματομετρικά χαρακτηριστικά. Πέρυσι εφαρμόστηκαν πρώτη φορά οι απαιτήσεις ύψους 1,65 μ. Για τα κορίτσια και ο δείκτης μάζας σώματος με αποτέλεσμα να μείνουν κενές θέσεις στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Στρατού και να κατρακυλήσει η βάση της στα 9.100 μόρια. Φέτος χαλάρωσαν αυτοί οι σωματομετρικοί περιορισμοί, με αποτέλεσμα να έχουν περισσότεροι υποψήφιοι τη δυνατότητα να δηλώσουν τις στρατιωτικές σχολές, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει αυξητικά τις βάσεις τους. Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι εδώ η άνοδος θα είναι μεγάλη. Απο την ελευθεροτυπια

-
- Λοχίας - Έφεδρος
Σπυρο λογικα εισαι και εσυ μεσα. Δεν παιζει να ανεβουν τοσο πολυ. Καλη τυχη σου ευχομαι!
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Ευαγγελια γινεται μια σχολη να ανεβει 5000 η 6000 μορια σε μια χρονια; Ναι με ισχυουν αυτα αλλα φετος τα παιδια δεν εγραψαν καλα γενικοτερα... Συνεπως η βαση της σχολης δεν μπορει να φτασει και στον θεο...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
19adonis92 οταν βγουν με το καλο οι βασεις ερχομαστε παλι στο φορουμ και ανταλλασσουμε ονομτατα κλπ...
Ευαγγελια αυτο που εχει γραφτει απο την ελευθεροτυπια ειναι λαθος. Το διαβασα σε ενα αλλο φορουμ... Τα μετρα αυτα ειναι για το 2010-2011, και ο τυπος που το δημοσιευσαι δεν μπηκε καν στον κοπο να το ψαξει πριν το γραψει... Τσαμπα αγχωνουν τα παιδια...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 24
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
οκFanis έγραψε:Ευαγγελια αυτο που εχει γραφτει απο την ελευθεροτυπια ειναι λαθος. Το διαβασα σε ενα αλλο φορουμ... Τα μετρα αυτα ειναι για το 2010-2011, και ο τυπος που το δημοσιευσαι δεν μπηκε καν στον κοπο να το ψαξει πριν το γραψει... Τσαμπα αγχωνουν τα παιδια...

Λοιπον μολις βγουν οι βασεις και δουμε οτι περασαμε να γνωριστουμε να ειμαστε ολοι μαζι ετσι.
-
- Ανθυπασπιστής
Οσο φτανουν οι μερες μου ειναι ολο και ποιο δυσκολο να περιμενω... Αντε να ερθει και ο σεπτεμβρης να τα βαλουμε τα χακι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες