ΕΚΑΜ - Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
DIAMANTHS7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από DIAMANTHS7 »

Γεια σας είμαι νέο μέλος και έκανα εγγραφη για να μπορέσω να ρωτήσω κάτι που θέλω το έχω ψάξει το θέμα λίγο αλλα δεν έχω καταλάβει κάποια πράγματα... Είμαι μαθητής 2 λυκείου ακόμα και ψάχνω το μέλλον μου. Είμαι σε "ΕΠΑΛ" και είμαι σε τμήμα πληροφορικής... Θέλω να μπω στην αστυνομία στους E.K.A.M.πως θα μπορέσω να μπω μέσο πανελληνιων ; Και κάτι ακόμα άμα p.x. Παο στον σρατατο για θητεία στης ειδικές δύναμης μετά μπορώ να μεταφέρω στην αστυνομία και μετά στους E.K.A.M; Δεν είμαι και από τους καλύτερους μαθητές για αυτό

...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Greek_Army »

Σελίδα 3 δες το τελευταίο μήνυμα που έγραψε ο σρεκ. Δυστηχώς μόνο από πανελλήνιες θα μπορέσεις να μπεις
DIAMANTHS7
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από DIAMANTHS7 »

Διάβασα τα παρακάτω σχόλια και κατάλαβα πάνω κάτω τι χρειάζεται για να γίνης E.K.A. Μύτης Αλλα μια ερώτηση αν έχεις μυωπία λίγο μυωπία όχι πολύ Παΐζει κάποιο ρολο; ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Greek_Army »

Για να μπεις στην αστυνομία δεν θα έχεις πρόβλημα με λίγη μυωπία για εκαμ δεν γνωρίζω διάβασε την προκήρυξη για την εκαμ 3-4 μηνύματα ποιο πάνω δες το μηνύμα μου και μπες στην σελίδα που έχω γράψει ...
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Hyper »

Οι δοκιμασιες ειναι παρα πολυ ευκολες ομολογω οτι τις περιμενα δυσκολοτερες, βεβαια μην ξεχναμε οτι τα δυσκολα ειναι στο σχολειο και οχι αυτες οι αθλητικες δοκιμασιες. Στο σχολειο οντως πεφτει πολυ ξυλο κ πολυ καψωνι. Πραγματικα δοκιμαζεις τα ορια σου γιαυτο αλλωστε το 90%+ παραπανω Λυγιζει

Jaburu
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Jaburu »

Αρα τελικα παιζει να καταληξεις και Ε. Κ. Α. Μιτης απο Ειδικος Φρουφος; Η απλα τους περνανε σχολειο Ε. Κ. Α. Μ για εκπαιδευτκους λογους?
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από REPAINER »

Jaburu έγραψε:Αρα τελικα παιζει να καταληξεις και Ε. Κ. Α. Μιτης απο Ειδικος Φρουφος; Η απλα τους περνανε σχολειο Ε. Κ. Α. Μ για εκπαιδευτκους λογους;

παιζει να καταληξεις και ΕΚΑΜ απο ΕΦ

καλυτερα παιζε τζοκερ παντως. Περισσοτερες πιθανοτητες παιζει να εχεις. Και οχι μονο για τους ΕΦ. Γενικα ειναι τοσο ελαχιστο το ποσοστο που παιρνουν απο αξκους αρχφλκες αστυφλκες και ΕΦ που κατα τη γνωμη μου τσαμπα γινεται εμμονη ιδεα,

και φυσικα δε το λεω για σενα, το λεω γενικα
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Ρε παιδια να ρωτησω και εγω την βλακεια μου; Οι μισοι λετε οτι πρεπει να μονιμοποιηθεις στα 5 χρονια. Και αφου κανεις αλλα 3 και ποιασεις αστυφυλακας πας για εκαμ αν σε παρουν. Οι αλλοι μισοι λετε το αντιθετο. Ενω η προκυρηξη γραφει οτι ειδικα για τους ειδικους φρουρουσ. Οριο ηλικιας τα 28 και υπηρεσια εκτως σχολης τουλαχιστον 2 ετη. Τι απο ολα ειναι αληθεια;
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από alexissak »

Προφανώς μπερδέυεσαι γιατί Οι Ε. Φ Δεν μπορούσαν να μπούν Στα ΕΚΑΜ μέχρι πρίν ενα μήνα. Στην τελευταία προκύρηξη της ΕΚΑΜ (προ μηνός περίπου) δώθηκε το δικαιωμα αυτο αρκεί να Έχουν 2 Έτη υπηρεσίας Κ να ε΄ναι κάτω των 28 ετών. Ετσι αν διαβάζεις προηγούμενα ποσταρισματα δεν βγάζεις άκρη γιατί Ίσχυαν Διαφορετικά πράγματα.

Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ευχαριστω πολυ για την διευκρηνηση. Αρα καποιος που προοριζετε για ειδικος φρουρος και τελειωσει τη σχολη. Και αφου κανει και 2 χρονια στο σωμα. Εχει το δικαιωμα να διεκδηκισει μια θεσει στην εκαμ.

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από electrolisa »

Ακριβως!
υ. Γ. Και αφου ειναι κατω απο 28.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Σωστος... Εικόνα
Λαζαρος Λαζαριδης

Δημοσίευση από Λαζαρος Λαζαριδης »

Καλης σας μερα. Ονομαζουμε Λαζαρος ειμαι μαθητης της Γ' Γυμνασιου Σερρων Σιδηροκαστρου και ειμαι 14 χρονων. Απο μικρος ονειρο μου ειναι να μπω σε αυτην την ομοδα και σας ορκιζομαι θα τα καταφερω. Θα περασω πρωτα απο υπαξιοματικων που απετει 18560 μορια! Απο 8 χρονων παρακαλαω τον θεο ποτε θα πεθανω για την αστυνομια (μερικοι ξερουν τι εννοω) ... Ειμαι ονειροπολος και δεν φοβαμαι τον θανατο #@^&@! Για την μαμα πατριδα!
...
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από supermario »

Παιδια ειμαι πρωτοετης στην σχολη αξιωματικων της αστυνομιας. Η ε. Κ. Α. Μ εκπαιδευται στις εγκαταστασεις της σχολης μασ. Για το τι τραβανε ο, τι και να σας πω λιγο. Δηλωσαν συμμετοχη πολλοι αλλα πολυ λιγοι ειναι αυτοι που δεν εχουν παραιτηθει. Σκεφτειτε οτι καθως εκπαιδευονται αν τυχον εμεις οι πρωτοετεις περασουμε απο διπλα τους μας απαγορευουν μεχρι και να τους κοιταξουμε... ΕικόναΟλη την ημερα τρεχουνε και τραβανε πολλα γυμνασια. Πρεπει να εχεις φοβερη υπομονη και αριστη φυσικη κατασταση για να ανταπεξελθεισ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
ekamitis

Δημοσίευση από ekamitis »

Η εκαμ ειναι ενας αθλος για οσους τα καταφερουν ειχα την τιμη να ειμαι εκει 15 απο τα 20 χρονια που εχω στο σωμα και ξερω
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης