ΕΚΑΜ - Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα
Δεν καταλαβες καλα ! εννοω οταν βγει προκυρηξη που να ζηταει αστυνομικους η εκαμ. κανεις δεν ξερει ποτε ουτε τα κριτηρια προυπηρεσιας που θα θεσουν οταν κ αν...
Α προκηρυξη για εκαμ... Καταλαβα... Αν σκεφτουμε οτι η τελευταια βγηκε το 2003 εχουμε καιρο.
Γεια σας θα βγει τωρα προκυρηξη για εκαμ;
Καλημερα! στο σχολειο εκαμ μενουμε μεσα η παμε το πρωι κ φευγουμε καποια ωρα μετα αφου τελειωσει η ασκηση; Τα σκ; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...
Με ενδιαφερει να μαθω ποσα χρηματα παιρνουν οι ειδικοι φρουροι που πανε στα εκαμ.
επισης με ενδιαφερει η βαθμολογικη εξελιξη τους.
επισης με ενδιαφερει η βαθμολογικη εξελιξη τους.
Βγήκε η νέα προκύρηξη για τα ΕΚΑΜ και πέρνει και Ε. Φ.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Εκδόθηκε η διαταγή του Αρχηγου για το σχολείο της Ε. Κ. Α. Μ με τη συμμετοχή φυσικά και των ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pagan Altar την Τετ Σεπ 08, 2010 2:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπερα! Παιδια εμαθα οτι για αυτο το σχολειο Ε. Κ. Α. Μ θα παρει μονο 2 ειδικους φρουρους... Ισχυει; Γνωριζει καποιος κατι σιγουρα;
να σου πω την αληθεια... Δν μ λεει κατι... Λενε ετσι μεσα στο σχολειο ειναι η πρωτη φορα που μπαινουν ειδικοι φρουροι και ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχει τρελο μισος και θεληση για να τους κοψουν. Οποιος παει... Καλη του τυχη!Whiteyez έγραψε:
ΕΛΛΑΣ
Οντως Καλη τυχη στα παιδια που θα πανε στο σχολειο των ΕΚΑΜ... Πληροφοριακα οι ασκησεις απο οσο ξερω ειναι... 100 μετρα σε 15'',2400 μετρα σε 13' λεπτα , αλμα σε μηκος 3,50 μετρα,6 ελξεις σε μονοζυγο και 30 καμψεις , απο οσα εχω ακουσει για το σχολειο των ΕΚΑΜ δυσκολο πολυ και πεφτει πολυ ξυλο...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 28
Magkas έγραψε:Οντως Καλη τυχη στα παιδια που θα πανε στο σχολειο των ΕΚΑΜ... Πληροφοριακα οι ασκησεις απο οσο ξερω ειναι...100 μετρα σε 15'',2400 μετρα σε 13' λεπτα , αλμα σε μηκος 3,50 μετρα,6 ελξεις σε μονοζυγο και 30 καμψεις , απο οσα εχω ακουσει για το σχολειο των ΕΚΑΜ δυσκολο πολυ και πεφτει πολυ ξυλο...
100 μέτρα σε 15 δευτερόλεπτα
2,400 μέτρα σε 13 λεπτά
άλμα σε μήκος 3,50 μέτρα
6 έλξεις
30 κάμψεις αγκώνων
30 αναδιπλώσεις κορμού
-οι περιλαμβανόμενες στα στοιχεία (ε) και (στ) δοκιμασίες, διεξάγονται συνεχόμενα χωρίς διάλειμμα, σε χρόνο λιγότερο των 3 λεπτών
η προκήρυξη http://www.sefeaa.gr/downloads/2010/EKAM.pdf
Να ρωτησω κατι ποσα λεφτα περνει καποιος που ειναι στην
ΕΚΑΜ;
ΕΚΑΜ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 28
Ελλας! έγραψε:Να ρωτησω κατι ποσα λεφτα περνει καποιος που ειναι στην
ΕΚΑΜ;
δες στην σελίδα 4
Παιδια να ρωτισω εχω διαβασει οτι υπαρχει σωμα των ΕΚΑΜ με χιονοδρομους, δεν εχω δει ποτε χιονοδρομους των ΕΚΑΜ αν γνωριζει καπιος πληροφοριες για αυτο το σωμα και Ασκησεις που κανουνε ασ με βοηθησει πλζ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες