Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nikolas

Δημοσίευση από Nikolas »

Καλησπερα παιδια! Διαβασα και εγω σημερα στην εφημεριδα και με ενδιαφερει και μενα για τους 50 αξιωματικους οικονομικους που λενε. Αν μπορει καποιος και θυμαται πανω κατω τι μαθηματα δινουν θα μας βοηθουσε πολυ.gkreko27 εισαι σιγουρος οτι δν χρειαζεται στρατιωτικη θητεία; Γτ απ'οτι ξερω ειναι απαραιτητη για τους αντρες.ευχαριστω!

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 41
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Nikolas έγραψε:Καλησπερα παιδια! Διαβασα και εγω σημερα στην εφημεριδα και με ενδιαφερει και μενα για τους 50 αξιωματικους οικονομικους που λενε. Αν μπορει καποιος και θυμαται πανω κατω τι μαθηματα δινουν θα μας βοηθουσε πολυ.gkreko27 εισαι σιγουρος οτι δν χρειαζεται στρατιωτικη θητεία; Γτ απ'οτι ξερω ειναι απαραιτητη για τους αντρες. ευχαριστω!

Αν ειναι για ΑΞ.(Ο) ειναι με μορια, οποτε ξεθαψτε πτυχια, μεταπτυχιακα και δημοσιευσεις.

Καποιο λινκ στο net υπαρχει?

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από greko_27 »

Nikolas έγραψε:Καλησπερα παιδια! Διαβασα και εγω σημερα στην εφημεριδα και με ενδιαφερει και μενα για τους 50 αξιωματικους οικονομικους που λενε. Αν μπορει καποιος και θυμαται πανω κατω τι μαθηματα δινουν θα μας βοηθουσε πολυ.gkreko27 εισαι σιγουρος οτι δν χρειαζεται στρατιωτικη θητεία; Γτ απ'οτι ξερω ειναι απαραιτητη για τους αντρες.ευχαριστω!

Για τους αξιωματικους γενικων καθηκοντων δεν χρειαζεται στρατιωτικη θητεια για τους αξιωματικους ειδικων καθηκοντων (οικονομικοι, τεχνικοι, ιατροι κτλ) οι άνδρες να είναι στρατολογικά εν τάξει, δηλαδή να έχουν εκπληρώσει κανονικά τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να εκπληρώνουν αυτές (στρατεύσιμοι), ή να βρίσκονται νόμιμα
εκτός στρατεύματος. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό όσοι έχουν υπηρετήσει για
λόγους συνείδησης άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία σύμφωνα με την
νομοθεσία (αρθ.18-25 του Ν.2510/97 Α΄136). Οι μη έχοντες εκπληρώσει τη στρατιωτική τους θητεία
δηλώνουν σε υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/86 ότι έχουν πίστη στο Σύνταγμα, αφοσίωση στην
πατρίδα και δεν πρεσβεύουν θρησκευτικές δοξασίες που εμποδίζουν την εκτέλεση των καθηκόντων
τους.
FFFFFF

Δημοσίευση από FFFFFF »

Προκηρυξεις για το λιμενικο βγηκαν θα βγουν ξερετε; ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Greek_Army »

FFFFFF έγραψε:Προκηρςξεις για ςο λιμενικο βγηκαν θα βγοςν ξερεςε;

για λιμενοφύλακες δύσκολο
thodoris

Δημοσίευση από thodoris »

Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω ποια ειδικοτητα απο τις ειδικες δυναμεις δινει περισσοτερα μορια για το λιμενικο. Ευχαριστω
eleni

Δημοσίευση από eleni »

Καλησπερα παρακολουθω καθε μερα την συνομιλια σας και ποτε δεν εχω παρει θεση, Θα ηθελα αν γινετε να με ενημερωσετε τι παιζει με το θεμα του λιμενικου θελς πολυ να μπω στο λιμενικο ειμαι 19 στα 20... Τι παιζει με το Θεμα για υποαξιοματικουσ; Σας παρακαλω πολυ 8ελς να με ενημερωσετεεε για Παντα αυτο που ονειρευομουνα ηταν να μπω στο λιμενικο! Ευχαριστς πολυ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Greek_Army »

thodoris έγραψε:Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω ποια ειδικοτητα απο τις ειδικες δυναμεις δινει περισσοτερα μορια για το λιμενικο. Ευχαριστω

όλες τα ίδια μόρια δινουνε
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

thodoris έγραψε:Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω ποια ειδικοτητα απο τις ειδικες δυναμεις δινει περισσοτερα μορια για το λιμενικο. Ευχαριστω
Καποτε η ΚΤΣ αλλα πλεον και δεν μπορεις να την παρεις αλλα και δεν παιζουν μορια. Απλα μπορεις να μπεις στην ειδικη κατηγορια με τους ΚΔ/ΠΝ.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

eleni έγραψε:Καλησπερα παρακολουθω καθε μερα την συνομιλια σας και ποτε δεν εχω παρει θεση, Θα ηθελα αν γινετε να με ενημερωσετε τι παιζει με το θεμα του λιμενικου θελς πολυ να μπω στο λιμενικο ειμαι 19 στα 20... Τι παιζει με το Θεμα για υποαξιοματικουσ; Σας παρακαλω πολυ 8ελς να με ενημερωσετεεε για Παντα αυτο που ονειρευομουνα ηταν να μπω στο λιμενικο! Ευχαριστς πολυ
http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=28413

eleni

Δημοσίευση από eleni »

Καλημερα δηλ εγω μπορω να κανω αιτηση και για υποαξιοματικων γιατι δεν καταλαβα και πολυ καλα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

eleni έγραψε:Καλημερα δηλ εγω μπορω να κανω αιτηση και για υποαξιοματικων γιατι δεν καταλαβα και πολυ καλα

Καταρχην εχεις δικαιωμα να δωσεις και για λιμενοφυλακας και για υπαξιωματικος= (στην κατηγορια ΔΕ=Δευτεροβαθμια Εκπαιδευση) απο 20 μεχρι 28 ετων.
eleni

Δημοσίευση από eleni »

Εγω ομως εχω τελιωσει το σχολειο;
Απλα ακουσα πωσ μονο για υποαξιωματικους θα βγαλει φετος και για αυτο ρωταω γιατι θελω πολυ να μπω!
Βασικα τα 20 θα τα κλεισω τον ερχομενω Αυγουστο το 2011 δηλ
τιι γινετε σε αυτην την περιπτωση;
συγνωμη αν σας πριξω με τισ ερωτησεις μου
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

eleni έγραψε:Εγω ομως εχω τελιωσει το σχολειο;
Απλα ακουσα πωσ μονο για υποαξιωματικους θα βγαλει φετος και για αυτο ρωταω γιατι θελω πολυ να μπω!
Βασικα τα 20 θα τα κλεισω τον ερχομενω Αυγουστο το 2011 δηλ
τιι γινετε σε αυτην την περιπτωση;
συγνωμη αν σας πριξω με τισ ερωτησεις μου

Προκυρηξη λιμενοφυλακων και υπαξιωματικων μεσα στο 2010 δεν βγαινει με τιποτα. Για το εαν θα βγει προκυρηξη στο αμεσο μελλον μονο ο υπουργος το γνωριζει αυτο... Αλλα και παλι δυσκολα. Τωρα εαν για παραδειγμα εβγαινε προκυρηξη για λιμενοφυλακες ή υπαξιωματικους μεσα στο 2010 δεν θα ειχες το δικαιωμα να κανεις τα χαρτια σου εαν ομως εβγαινε μεσα στο 2011 θα ειχες αυτο το δικαιωμα. Εισαι αρκετα μικρη οποτε να μην σε ανησυχει το θεμα της ηλικιας. Αυτο που πρεπει να σε ανησυχει και οχι μονο εσενα αλλα και ολους μας ειναι οτι εχουν βαλθει να βαλουν τους λιμενοφυλακες και ισως τους υπαξ. Στις πανελληνιεςΕικόνα
Europa

Δημοσίευση από Europa »

Παιδες. Το σαιτ του ΥΕΝ δεν λειτουργει. Μια ερωτηση. Για δοκιμος Λιμενικος ειδικων καθηκοντων. ΕΙμαι 28 (δλδ 1982 γεν.), εχω τελειωσει Ε. Δ. Στο στρατο και εχω πτυχιο οικονομικων απο ελληνικο Πανεπιστημιο,(Πα. Μακεδονιας). Σε περιπτωση που βγει προκυρηξη μπορω να δωσω η' καιγομαι λογω ηλικιας?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες