Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από greko_27 »

SEBASTH PEGKOY έγραψε:Ενδιαφερω και εγω πολυ να μπω στο λιμενικο σωμα ειμαι 20 ετων με απολυτηριου ενιαιου λυκειου και θελω να μαθω βεβαια με την νεα προκηρυξη 2011 αν θα βγει η οχι; Πως γινεται να μπω; Ξερω κανεις αιτηση και απο κει περνας εξετασεις.

Με το απολυτυριο λυκειου εχεις δικαιωμα να δωσεις για λιμενοφυλακας και υπαξιωματικος στο ΛΣ. Δεν υπαρχει ακομη τιποτε νεοτερο και επισημο για προκυρηξη λιμενοφυλακων και υπαξιωματικων στην παρουσα φαση.Προσοντα:Yψος για λιμενοφυλακες 1,65 (γυναικες), και 1,70 (αντρες), υπαξιωματικοι 1,70 και για τα 2 φυλα. Ηλικια απο 20 εως 28 για λιμενοφυλακες και υπαξ με απολυτυριο λυκειου και εως 32 μονο οσοι διαθετουν πτυχιο απο ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΑΕΝ (ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ &ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ) και δινουν για υπαξ. Κανεις αιτηση, μονο οταν βγει καποια προκυρηξη στο κοντινοτερο λιμεναρχειο ή υπολιμεναρχειο, περνας απο υγειονομικες εξετασεις, μετα αγωνισματα και μετα γραπτες εξετασεις στα εξης μαθηματα: Εκθεση, Δικαιο, Γεωγραφια, Ιστορια και Αγγλικα. Υπαρχει ομως η περιπτωση να ξαναλλαξει παλι το συστημα επιλογης των υποψηφιων και να επιστρεψει παλι το συστημα της μοριοδοτησης. Μεχρι ομως να βγει καποια προκυρηξη ειμαστε σε αναμονηΕικόνα
ΛΙΝΑ

Δημοσίευση από ΛΙΝΑ »

Εχεις δικιο, ειναι δυσκολο να αφησω το παιδακι μου για 1,5 χρονο. Αλλα θα ειναι ακομα πιο δυσκολο εαν δε θα εχω να του προσφερω τα βασικα. Ο συζυγος μου υπηρετει στα σωματα ασφαλειας, οποτε εαν καταφερω να μπω στη συγκεκριμενη υπηρεσια, δε ξερω εαν μπορεσει να με κρατησει στο τοπο συμφεροντων του η τον τραβηξω εγω παραμεθοριο. Οπως και να εχει τιποτα δεν ειναι σιγουρο, τουλαχιστον για μενα. Καλη επιτυχια σε ολους!
ΛΙΝΑ

Δημοσίευση από ΛΙΝΑ »

Μενω Αθηνα εξαιτιας της δουλειας του συζυγου. Καταγομαι απο το Βολο. Τα τελευταια 4 χρονια αφου τελειωσα τις σπουδες μου ψαχνω για δουλεια. Εργαστικα σε μια ναυτιλιακη εταιρεια μεχρι που εμεινα εγκυος. Σε καποιες εταιρειες τα προσοντα μου ηταν πολλα για την θεση, σε αλλα λιγα, για καποιους δεν ειχα την καταλληλη εμπειρια η τον καταλληλο θειο απο την Κορωνη. Και ετσι θα συνεχιστει μεχρι που θα συμβιβαστω με μια θεση τηλεφωνητριας σε καποια εισπρακτικη εταιρεια για να μπορεσω να συμβαλω στα παγια εξοδα. Βλεπετε Κυριοι εγω δε θελω να κανω ενα παιδακι οπως προσταζουν οι καιροι, ομως το εργασιακο περιβαλλον δε μου το επιτρεπει. Τουλαχιστον στον ιδιωτικο τομεα. Καπου επρεπε να τα πω και εγω, σας ευχαριστω που με ακουσατε.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

ΛΙΝΑ έγραψε:Εχεις δικιο, ειναι δυσκολο να αφησω το παιδακι μου για 1,5 χρονο. Αλλα θα ειναι ακομα πιο δυσκολο εαν δε θα εχω να του προσφερω τα βασικα. Ο συζυγος μου υπηρετει στα σωματα ασφαλειας, οποτε εαν καταφερω να μπω στη συγκεκριμενη υπηρεσια, δε ξερω εαν μπορεσει να με κρατησει στο τοπο συμφεροντων του η τον τραβηξω εγω παραμεθοριο. Οπως και να εχει τιποτα δεν ειναι σιγουρο, τουλαχιστον για μενα. Καλη επιτυχια σε ολους!

Θελω να σου επισημανω επισης οτι εαν δεν μπορεσεις να συμμετασχεις στην προκυρηξη των 80 αξιωματικων, εχεις το δικαιωμα με το πτυχιο σου μεχρι τα 32 να συμμετασχεις εαν ομως βγει προκυρηξη για υπαξιωματικους στο ΛΣ.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Hyper »

Φιλε greko καλο θα ηταν να αλλαξει το συστημα γιατι με τις εξετασεις γινονται απιστευτες αλχημιες... Ας γυρισει στην μοριοδοτηση.

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Hyper έγραψε:Φιλε greko καλο θα ηταν να αλλαξει το συστημα γιατι με τις εξετασεις γινονται απιστευτες αλχημιες... Ας γυρισει στην μοριοδοτηση.

Mοριοδοτηση και ενστασεις των τελικων αποτελεσματων μεσω του ΑΣΕΠ οπως τους ειδικους φρουρους θα επρεπε να γινει και για το λιμενικο. Αυτο θα ηταν οτι καλυτερο. Παντος το νομοσχεδιο με τις ενστασεις μεσω ΑΣΕΠ μπορει να εφαρμοστει μονο στο συστημα της μοριοδοτησης και εξαρταται απο τον ιδιο τον υπουργο... Δυστυχως ομως δεν ειναι υποχρεωτικο αλλα στους ειδικους φρουρους εφαρμοστηκε. Για να δουμε... Εικόνα
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Ναι ας γινει οπως στους ειδικους φρουρους, οπου κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει βυσμα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Εαν γινει και στο λιμενικο οπως στους ειδικους φρουρους θα κλαψουν πολλα βυσματοπαιδιαΕικόνα
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

greko_27 έγραψε:Εαν γινει και στο λιμενικο οπως στους ειδικους φρουρους θα κλαψουν πολλα βυσματοπαιδιαΕικόνα
ε καιρος ειναι να γινει και αυτο καποτε
κατερινα

Δημοσίευση από κατερινα »

Θα μπορουσε καποιος να μου πει ποτε θα ξαναβγει προκηρυξη για το λιμενικο σωμα; Ευχαριαστω
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 41
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

ΛΙΝΑ έγραψε:Μενω Αθηνα εξαιτιας της δουλειας του συζυγου. Καταγομαι απο το Βολο. Τα τελευταια 4 χρονια αφου τελειωσα τις σπουδες μου ψαχνω για δουλεια. Εργαστικα σε μια ναυτιλιακη εταιρεια μεχρι που εμεινα εγκυος. Σε καποιες εταιρειες τα προσοντα μου ηταν πολλα για την θεση, σε αλλα λιγα, για καποιους δεν ειχα την καταλληλη εμπειρια η τον καταλληλο θειο απο την Κορωνη. Και ετσι θα συνεχιστει μεχρι που θα συμβιβαστω με μια θεση τηλεφωνητριας σε καποια εισπρακτικη εταιρεια για να μπορεσω να συμβαλω στα παγια εξοδα. Βλεπετε Κυριοι εγω δε θελω να κανω ενα παιδακι οπως προσταζουν οι καιροι, ομως το εργασιακο περιβαλλον δε μου το επιτρεπει. Τουλαχιστον στον ιδιωτικο τομεα. Καπου επρεπε να τα πω και εγω, σας ευχαριστω που με ακουσατε.
Ενταξυ αν μενεις Αθηνα τον πρωτο 1-1,5 χρονο θα το βλεπεις τεταρτη απογευμα και πσκ αν εισαι καλος δοκιμος. Απο κει και περα η πρωτη τοποτθετηση ειναι παντα δυσμενης και οτι βαθμο και αν εχει ο αντρας σου εσενα λιγο δυσκολα θα σε κρατησουν Αθηνα οποτε μαλλν εσυ νθα τον τραβηξεις. Μην σνομπαρεις τους Λ/Φ και τους Υπαξ.

Αληθεια γιατι ολοι καρφωνονται στους Αξ; Για τα φραγκα η τη δοξα;

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

κατερινα έγραψε:Θα μπορουσε καποιος να μου πει ποτε θα ξαναβγει προκηρυξη για το λιμενικο σωμα; Ευχαριαστω

Διαβασε τι λενε οι προυγουμενες σελιδες
Aggelos

Δημοσίευση από Aggelos »

Ειναι λιγο αστοχη η ερωτηση μου... Αλλα θα μπορουσε να μου πει καποιος που γνωριζει αν εχουν καταργησει το Λιμενικο απο τις Πανελλαδικες?
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Δεν ηταν ποτε το λιμενικο στις πανελλαδικες. εαν θα μπει αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...
Nick

Δημοσίευση από Nick »

Πολυ βύσμα και βρωμία στο Λ. Σ. Ακομα και με το σύστημα των μοριών... Τουλάχιστον έτσι υπήρχε λίγο περισσότερη αξιοπρέπεια... Με τις εξετάσεις σίγουρα άθλια κατάσταση...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης