Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Greek_Army »

ελενα έγραψε:Εχω μια φιλη Που Εκενε τα χαρτια τις και την μπηραν Το 2009 αλλα τελειωσε το μαρτιο του 2010... Ετσι 8α κανουνε και τωρα 8α παρουν το 2010 Σεμπεμβριο οκτωμβριο για Να τελεισουν το 2011 εκπαιδευση και τα παντα;

κανείς δε το γνωρίζει αυτό και ούτε αν βγει προκήρυξη θα λέει μέσα κάτι τέτοιο
ελενα

Δημοσίευση από ελενα »

Να ρωτησω και κατι τελευταιο αν 8α βγει...8α αναρτιθει στο site του λιμενικου σωματος;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Greek_Army »

ελενα έγραψε:Να ρωτησω και κατι τελευταιο αν 8α βγει...8α αναρτιθει στο site του λιμενικου σωματος;

φυσικά! Πρώτα εκεί θα αναρτηθεί
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από greko_27 »

ελενα έγραψε:Εχω μια φιλη Που Εκενε τα χαρτια τις και την μπηραν Το 2009 αλλα τελειωσε το μαρτιο του 2010... Ετσι 8α κανουνε και τωρα 8α παρουν το 2010 Σεμπεμβριο οκτωμβριο για Να τελεισουν το 2011 εκπαιδευση και τα παντα;

Καλα Μην φας γλαρο εχουμεΕικόνα. Η φιλη σου περασε στην προκυρηξη των λιμενοφυλακων ετους 2008 (σεπτεμβριος 2008). Η μονη προκυρηξη που θα βγει ειναι των 80 αξιωματικων και αυτη ισως δεν προλαβει να βγει το 2010 αλλα το 2011... Μην ξεχνας εχουμε νομαρχιακες-δημοτικες εκλογες. Τον οκτωβριο ψηφιζεται ρυθμιση για να μπουν σιγουρα οι λιμενοφυλακες και ισως οι υπαξιωματικοι στις πανελληνιες... Το ποτε θα μπουν ουτε ο ιδιος ο χρυσοχοιδης το ξερει... Αν θα ξαναβγει προκυρηξη μεχρι τοτε; ... Τιποτα το επισημο. Μονο για τους 80 αξιωματικους ειναι σιγουρο και εκει δεν μπορεις να κανεις τα χαρτια σου...
... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Τρί Αύγ 24, 2010 11:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
panos

Δημοσίευση από panos »

Παιδια εγω τελειωνω ως εφ. Ανθλγος ειμαι 21 εχω ελπιδες
και κατι αλλο που να παρακολουθω για την προκηρυκση
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

panos έγραψε:Παιδια εγω τελειωνω ως εφ. Ανθλγος ειμαι 21 εχω ελπιδες
και κατι αλλο που να παρακολουθω για την προκηρυκση

Aν εχεις ελπιδες; ... Που θες να ξερουμεΕικόνα... Το μονο που γνωριζω ειναι για να συμμετασχεις στην προκυρηξη των 80 αξιωματικων οταν βγει πρεπει τουλαχιστον να εισαι αποφοιτος ΑΕΙ ή ΑΕΝ για τους αξιωματικους γενικων καθηκοντων... Για τους αξιωματικους (τεχνικους, ιατρους, οικονομικους) δεν διαθετεις τα απαραιτητα πτυχια... Τωρα εαν θα βγει προκυρηξη για λιμενοφυλακες ή υπαξιωματικους οχι δεν υπαρχει τιποτε νεοτερο. Το οτι τελειωσες εφεδρος αξιωματικος θα σε βοηθησει στην περιπτωση που βγει προκυρηξη με το συστημα της μοριοδοτησης... Εαν ομως γινει η επιλογη των υποψηφιων με γραπτες εξετασεις (αυτο το συστημα ισχυσε στις τελευταιες προκυρηξεις) δεν θα σου χρειαστει το οτι τελειωσες εφεδρος ανθ/γος. Την προκυρηξη μπορεις να την παρακολουθεις στο site του ΥΕΝ και στο site του Υπουργειο προστασιας του πολιτη... Εαν διαβαζες την προυγουμενη σελιδα θα εβλεπες τις ιστοσελιδες αναρτημενες.Εικόνα
... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Τετ Αύγ 25, 2010 3:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ελενα

Δημοσίευση από ελενα »

Καλα ρε φιλε greko... Κανουμε καποιες Ερωτηση... Δεν 3ερω και εγω πολλα πραγματα για το λιμενικο μην εισαι Ειρωνικος οκ
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

ελενα έγραψε:Καλα ρε φιλε greko... Κανουμε καποιες Ερωτηση... Δεν 3ερω και εγω πολλα πραγματα για το λιμενικο μην εισαι Ειρωνικος οκ

δεν ειρωνευτηκα... απλως την εκφραση ''μην φας γλαρο εχουμε" το ειπα για χιουμορ... Καλα κανεις και ρωτας απλως για το λιμενικο δεν παιζει μεχρι τωρα τιποτα παρα μονο για τους 80 αξιωματικους.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 41
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

ελενα έγραψε:Τελικα 8α βγει η προκηρυξει του λιμενικου ρε πιαδια για το 2010 ; Απαντιστε μου παρακαλω

Ηξερα μια καποτε μια Ελενα απο Ναυπλιο που ψαχνοταν και ειχε κολυμα χοντρο για το Λιμενικο...
ελενα έγραψε:Εχω μια φιλη Που Εκενε τα χαρτια τις και την μπηραν Το 2009 αλλα τελειωσε το μαρτιο του 2010...

Χρονια μετα γνωρισα αυτη την φιλη της που περασε στο λιμενικο απο τρελη σποντα και μου ειπε μερικες αληθειες και καποια πραγματακια που ειχε κρατησει "κρυφα" εκεινη η Ελενα Λ...
ελενα έγραψε:Καλα ρε φιλε greko... Κανουμε καποιες Ερωτηση... Δεν 3ερω και εγω πολλα πραγματα για το λιμενικο μην εισαι Ειρωνικος οκ

Την ειχα παρει αργοτερα και ενα τηλεφωνο, να δω τι εκανε τελικα, αλλα οταν καταλαβε ποιος ειμαι μου το εκλεισε καταμουτρα χωρις ενα γεια...
Αλλα μαλλον λαθος κανω, δεν εισαι εσυ, γιατι ειχε γνωστους στο Σωμα και δεν θα εκανε ποτε τετοιες απλες ερωτησεις σε φορουμ... Αλλωστε δεν θα ρωταγε καν, γιατι εχει ξεπερασει προπολου τα ορια ηλικιαςΕικόνα
Τελος παντων εχω γραψει κατι πιο πανω, αν εχω νεωτερο θα ενημερωσω...

ΛΙΝΑ

Δημοσίευση από ΛΙΝΑ »

Καλημερα! Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει τα φωτα του; Ειμαι 29 χρονων, εχω πτυχιο στις Διεθνεις σχεσεις, ειμαι εγγαμη και με ενα παιδακι. Με ενδιαφερει η προκηρυξη για τους 80 αξιωματικους στο λιμενικο
σωμα που προαναφερατε. Θα ηθελα να μαθω αν πληρω τα κριτηρια που θετουν στις προκηρυξεις τους;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

ΛΙΝΑ έγραψε:Καλημερα! Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει τα φωτα του; Ειμαι 29 χρονων, εχω πτυχιο στις Διεθνεις σχεσεις, ειμαι εγγαμη και με ενα παιδακι. Με ενδιαφερει η προκηρυξη για τους 80 αξιωματικους στο λιμενικο
σωμα που προαναφερατε. Θα ηθελα να μαθω αν πληρω τα κριτηρια που θετουν στις προκηρυξεις τους;

Το μονο γνωστο μεχρι τωρα ειναι οτι 30 θεσεις θα τις παρουν οι τεχνικοι αξιωματικοι (δυστυχως εδω δεν διαθετεις τα προσοντα). Για τις υπολοιπες 50 θεσεις δεν εχει διευκρινιστει σε ποιες ειδικοτητες αντιστοιχουν και τις ακριβως θα ζηταει (δηλαδη πτυχια, ορια ηλικιας κτλ).. Οποτε θα πρεπει να περιμενεις την προκυρηξη... ΕικόναΕλπιζω οτι σε λιγο καιρο θα διευκρινιστουν ολες οι ειδικοτητεςΕικόνα... Υπομονη λοιπον
Εικόνα ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Πέμ Αύγ 26, 2010 4:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΙΝΑ

Δημοσίευση από ΛΙΝΑ »

Ευχαριστω πολυ. Ελπιζω να βγει μεσα στο χρονο :)
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 41
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

ΛΙΝΑ έγραψε:Καλημερα! Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει τα φωτα του; Ειμαι 29 χρονων, εχω πτυχιο στις Διεθνεις σχεσεις, ειμαι εγγαμη και με ενα παιδακι. Με ενδιαφερει η προκηρυξη για τους 80 αξιωματικους στο λιμενικο
Εισαι ετοιμη να αποχωρηστεις το παιδακι σου για 1μιση χρονο και μετα να φτιαξεις βαλιτσα για ενας θεος ξερει που; Που μενεις?
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Εισαι ετοιμη να αποχωρηστεις το παιδακι σου για 1μιση χρονο και μετα να φτιαξεις βαλιτσα για ενας θεος ξερει που; Που μενεις;

Mε τετοια ανεργεια φιλε μου οποιοσδηποτε στη θεση της το ιδιο θα εκανε... Εχω κανει προσφατα μια ερευνα αγορας στον ιδιωτικο τομεα και οι περισσοτεροι εργοδοτες ζητανε για ιμιαπασχοληση (4 με 6 ωρες). Για πληρη απασχοληση ουτε με το κυαλι βρισκεις τετοιες θεσεις και αν βρεις ζητανε καμποσα χρονια προυπηρεσια... Και μονο στην αθηνα... Οποτε εαν εισαι απο επαρχεια καταλαβαινεις... Μην ξεχναμε πως τα παιδια εχουν εξοδα, οποτε εαν μπορεσει και κανει τα χαρτια της και περασει θα ειναι οτι καλυτερο γι 'αυτην... Τωρα σιγουρα θα τη στειλουν ενας θεος ξερει πουΕικόνα... Αλλα για μενα απο το το να εισαι ανεργος και στην ανασφαλεια καλυτερα στο λιμενικο και ειδικα για γυναικα ειναι τζαμι... Εικόνα
SEBASTH PEGKOY

Δημοσίευση από SEBASTH PEGKOY »

Ενδιαφερω και εγω πολυ να μπω στο λιμενικο σωμα ειμαι 20 ετων με απολυτηριου ενιαιου λυκειου και θελω να μαθω βεβαια με την νεα προκηρυξη 2011 αν θα βγει η οχι; Πως γινεται να μπω; Ξερω κανεις αιτηση και απο κει περνας εξετασεις.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης