Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από greko_27 »

297ΙΜΑΚ έγραψε:Λ/φ, υπαξ, αξ (γκ), αξ (τ), αξ (ο) αξ (ι)

Eυχαριστω πολυΕικόνα... Μαλλον για το 2011 θα βγει η προκυρηξη εκτος και εαν τρεξουν μετα τις εκλογες... Αν και οι θεσεις ειναι πολυ λιγες προβλεπω να γινεται χαμοςΕικόνα. Να σε ρωτησω και κατι ακομη: Αληθευει οτι υπαρχει μεγαλη ζητηση για πληρωματα στα πλωτα σκαφη του ΛΣ; Εικόνα
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 41
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

greko_27 έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:Λ/φ, υπαξ, αξ (γκ), αξ (τ), αξ (ο) αξ (ι)

Eυχαριστω πολυΕικόνα... Μαλλον για το 2011 θα βγει η προκυρηξη εκτος και εαν τρεξουν μετα τις εκλογες... Αν και οι θεσεις ειναι πολυ λιγες προβλεπω να γινεται χαμοςΕικόνα. Να σε ρωτησω και κατι ακομη: Αληθευει οτι υπαρχει μεγαλη ζητηση για πληρωματα στα πλωτα σκαφη του ΛΣ;Εικόνα
Αυτο εξαρτατε απο το Λ/Χ που ειναι χρεωμενο το εκαστοτε σκαφος...
1988peggy

Δημοσίευση από 1988peggy »

Τα προσοντα πια Ειναι;

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 41
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Μολις βγει η προκυρηξη...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ »

Με απολυτηριο λυκειου 13, αλλα και με πτυχιο απο αει, σε μια προκυριξη, μονο το πτυχιο θα μετρισει; Αλλα και για να δωσω εξετασεις για υπαξιωματικος η αξιωματικος τι προσοντα χρειαζονται; Θα μου αρκεσει μονο το πτυχειο απο αει, και 1 ξενη γλωσσα;
χρηστος κ

Δημοσίευση από χρηστος κ »

Εχω απολυτηριο λυκειου 10,6 και εχω τελιωσει πεζοναυτης στο στρατο. Εχω πιθανοτητες να μπω λιμενικο;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ έγραψε:Με απολυτηριο λυκειου 13, αλλα και με πτυχιο απο αει, σε μια προκυριξη, μονο το πτυχιο θα μετρισει; Αλλα και για να δωσω εξετασεις για υπαξιωματικος η αξιωματικος τι προσοντα χρειαζονται; Θα μου αρκεσει μονο το πτυχειο απο αει, και 1 ξενη γλωσσα;

Εξαρταται εν θελεις να δωσεις για λιμενοφυλακας ή υπαξιωματικος. Για λιμενοφυλακας φτανει μονο το απολυτηριο λυκειο οπως και για υπαξ. Με το πτυχιο απο ΑΕΙ εχεις την δυνατοτητα να δωσεις στην κατηγορια ΠΕ (πανεπιστημιακου επιπεδου) για υπαξ... Για αξιωματικος γενικων καθηκοντων μπορεις να δωσεις αλλα δεν μπορω να αναφαιρω τα προσοντα γιατι περιμενουμε την προκυρηξη οποτε βγει αυτη. Για τη ξενη γλωσσα θα σου χρειαστει εαν στην προκυρηξη υπαρχει η επιλογη των υποψηφιων με μορια. Εαν γινει με γραπτες εξετασεις δεν σου χρειαζεται.
... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Σάβ Αύγ 21, 2010 9:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

χρηστος κ έγραψε:Εχω απολυτηριο λυκειου 10,6 και εχω τελιωσει πεζοναυτης στο στρατο. Εχω πιθανοτητες να μπω λιμενικο;

Συμφωνα με την τελευταια προκυρηξη που οι υποψηφιοι επιλεγονταν με γραπτες εξετασεις εχεις την δυνατοτητα να δωσεις για λιμενοφυλακας ή υπαξιωματικος και να επιλεξεις την κατηγορια των ειδικων δυναμεων εαν θελεις. Για τις πιθανοτητες δεν ξερω... Κατσε να δουμε ποτε θα βγαλουν την προκυρηξη για λιμενοφυλακες και υπαξ και εαν η επιλογη γινει με γραπτες εξετασεις ή μορια.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Σάβ Αύγ 21, 2010 9:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΚΕΛΥ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΧΟΡΟΣ

Δημοσίευση από ΓΚΕΛΥ »

Την προηγουμενη προκηρυξη που μπορω να τι δω?
"ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ"
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

ΓΚΕΛΥ έγραψε:Την προηγουμενη προκηρυξη που μπορω να τι δω;

Στο site του ΥΕΝ: http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=33075
ή στο site του YΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ που αυτην τη στιγμη βρισκεται υπο κατασκευη: http://www.yptp.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3009&Itemid=145&lang=
Για μελλοντικες προκυρηξεις θα κοιταξεις αυτα τα 2 site
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Σάβ Αύγ 21, 2010 9:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Hyper έγραψε:
GiorgosPZN έγραψε:Απολυτηριο Επαγγελματικου Λυκειου και μορια απο Ειδικες Δυναμεις ειναι ικανοποιητικα προσοντα για τη σχλολη λιμενοφυλακων;
Δινεις και εξετασεις μεσω ασεπ ειναι

Λαθος το ασεπ δεν εχει καμια σχεση με τις γραπτες εξετασεις του ΛΣ. Οι διορθωσεις των γραπτων γινονται απο στελεχη του λιμενικου σωματος. Ο νοων νοειτοΕικόνα
... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Κυρ Αύγ 22, 2010 12:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Greek_Army »

Την έχω μάθει απ'έξω γκρέκοΕικόνα
ελενα

Δημοσίευση από ελενα »

Τελικα 8α βγει η προκηρυξει του λιμενικου ρε πιαδια για το 2010 ; Απαντιστε μου παρακαλω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Greek_Army »

ελενα έγραψε:Τελικα 8α βγει η προκηρυξει του λιμενικου ρε πιαδια για το 2010 ; Απαντιστε μου παρακαλω

Δύσκολο
ελενα

Δημοσίευση από ελενα »

Εχω μια φιλη Που Εκενε τα χαρτια τις και την μπηραν Το 2009 αλλα τελειωσε το μαρτιο του 2010... Ετσι 8α κανουνε και τωρα 8α παρουν το 2010 Σεμπεμβριο οκτωμβριο για Να τελεισουν το 2011 εκπαιδευση και τα παντα;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες