Μισθοί Αξιωματικών και Υπαξιωματικών

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Rafale έγραψε:Ας αφησουμε τους αρχαιους ελληνες και ας ερθουμε στο σημερα. Στην αρχη ξεκινας για την πατριδα και τα ιδανικα. Μετα ομως οταν περασουν τα χρονια σκεφτεσαι το μισθο και μονο. Και αντιδρας καθως βλεπεις οτι δεν πληρωνεσαι συμφωνα μ αυτα που προσφερεις. Και αρχιζουν οι πορειες. Δεν θα ξεχασω εναν δκτη και εναν υπδκτη που οταν Πηγαινα και επαιρνα τους μισθους τους περνουσα πρωτα απο το δκτη για να βλεπει ποσα παιρνει ο υπδκτης και να κανει τις συγκρισεις του.
Δε μου ακουγεται παραξενο...
fistikisfiction
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από fistikisfiction »

Καταρχας οτι λεω εδω δεν αναφερομαι σε καποιο ατομο συγκεκριμενα αλλα στο γενικοτερο κλιμα που επικρατει... Ποτε δεν ειπα οτι θα πρεπει να εξιδανικευουμε την κατασταση που επικρατει στον στρατο ουτε να παρουσιαζουμε τον στρατο ως μια ιδανικη μορφη απασχολησης... Προς θεου... Μεγα λαθος... Απλως επειδη ο στρατος ψαχνει ατομα προθυμα να υπερασπιστουν την πατριδα και ατομα που πραγματικα αγαπανε τον στρατο θα πρεπει να δινει σε αυτα τα ατομα ερεθισματα ωστε να προχωρησουν προς αυτην την κατευθυνση... Και βεβαια τα μειονεκτηματα ειναι πολλα, σαφως και ειναι δυσκολη δουλεια, ωστοσο δεν μπορει να μην εχει και τις θετικες πλευρες του οπως ολες οι δουλειες αλλωστε... Να αποκτουν οι νεοεισερχομενοι μια σφαιρικη και πραγματικη εικονα του στρατου μου ακουγεται απολυτα σωστο και ετσι πρεπει να γινεται και φυσικα τα ατομα αυτα πρεπει να ξερουν οτι τα πραγματα ειναι ζορικα αλλα θα πρεπει με καποιον τροπο, αφου το αγαπανε, να τους ωθησει καποιος προς αυτην την κατευθυνση, να τους πει βρε αδρεφε αφου το θες καντο... Δεν ειναι και τοσο χαλι ο στρατος εχει και τα καλα του... Εκτος αν δεν υπαρχουν... Δεν εχω δικαιωμα να κανω επιθεση σε κανεναν ουτε προκειται εξαλλου δεν γνωριζω αν και ποσα ατομα σε αυτο το φορουμ ειναι στον στρατο και γνωριζουν τα πραγματα απο μεσα... Και τι βαθμο και ποσα χρονια υπηρεσιας εχουν κανει... Η εννοια του σεβασμου θα πρεπει να υπαρχει και εξω απο τα πλαισια των ενοπλων δυναμεων... Και εγω δεν γνωριζω πραγματα φετος περασας σμυ και δεν εχω το δικαιωμα να αντικρουομαι με ανθρωπους που γνωριζουν καλυτερα απο μενα... Απλα ψαχνω και εγω μια ελπιδα, ελπιδα οτι αυτο που παω να κανω δεν θα εξελιχθει σε μαρτυριο... Και οτι τελικα υα το μετανιωσω... Μου αρεσει ο στρατος... Η ιδεα του να υπηρετω την πατριδα... Δεν μπορω ωστοσο να μιλησω για αγαπη, αυτη ειναι η αληθεια, εφοσον κανενας ανθρωπος δεν μπορει να αγαπησει κατι το οποιο δεν γνωριζει... Και συγνωμη αν καποιος προσβληθηκε... Δεν ειχα σκοπο να θιξω κανεναν... Ευχαριστω
S.Giorgos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από S.Giorgos »

Παιδια ηθελα να ρωτησω καλυτερα λεφτα που εχει στην αεροπορια ΣΜΑ ή Στρατος Ξηρας στα οπλα... Εχω την απορια αρκετο καιρο τωρα και αν μπορειτε απαντηστε μου!
Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

Ρε φιλε, δεν ειναι για σενα ο στρατος...
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Ρε παιδια επειδη εγω δεν τα εχω καταλαβει τι μυσθο θα περνω μολις τελειωσω τα 2 χρονια που ειναι η σχολη;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Ρε παιδια επειδη εγω δεν τα εχω καταλαβει τι μυσθο θα περνω μολις τελειωσω τα 2 χρονια που ειναι η σχολη;

Ο μισθός καθορίζεται από τον βαθμό αν ξέρεις με ποιον βαθμό βγαίνεις από την σχολή δεν είναι δύσκολο. Υπάρχει ο πίνακας σε προηγούμενη σελίδα
Digenis
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Digenis »

Ο αξιωματικος-υπαξιωματικος που υπηρετη σε μαχημες μοναδες ΠΧ φρεγατες, ΑΦ, Τθ Ξανθη, Εβρο (μαχημη μοναδα),
και δεν ειναι στον NDC η σε καποιο γραφειο στη Λαρισα η Στο ναυσταθμο-ΓΕΕΘΑ η στο επιλοχαδικο να ξυνετε πρεπει να περνει παραπανω χρημα.-
...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Rafale »

Ενδεικτικα ο ελληνας ανθλγος παιρνει 1373 ο γαλλος 2026 και ο βρετανος 2350 ο ελληνας υπλγος 1445 ο γαλλος 2190 και ο βρετανος 2731

ο ελληνας λγος 1490 ο γαλλος 2520 και ο βρετανος 4440

ο ελληνας τχης 1556 ο γαλλος 3290 και ο βρετανος 5573

το ποιος ειναι Ο κακοπληρωμενος ειναι εμφανες.

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Καλά, στους βρετανούς ο μισθός των αξιωματικών διπλασιάζεται κάθε 2 βαθμούς; Ε δεν πάνε καλά. Ο τχης τους παίρνει όσα ένας βουλευτής μας.Εικόνα
mickle

Δημοσίευση από mickle »

Rafale έγραψε:Ενδεικτικα ο ελληνας ανθλγος παιρνει 1373 ο γαλλος 2026 και ο βρετανος 2350 ο ελληνας υπλγος 1445 ο γαλλος 2190 και ο βρετανος 2731

ο ελληνας λγος 1490 ο γαλλος 2520 και ο βρετανος 4440

ο ελληνας τχης 1556 ο γαλλος 3290 και ο βρετανος 5573

το ποιος ειναι Ο κακοπληρωμενος ειναι εμφανες.

Ο ελληνας λγος ανυπαντρος τωρα παιρνει 1250
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Rafale »

Οι παραπανω μισθοι ειναι χωρις τις αναπροσαρμογες και τις μειωσεις.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 7
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Τα στελέχη του Βρετανικών Ενόπλων Δυνάμεων παίρνουν τόσα γιατί πάνε και σε εμπόλεμες ζώνες. Και όλοι τους έχουν κάνει τουλάχιστον 1-2 "ταξιδάκια" προς Ιράκ ή Αφγανιστάν.
Patriot

Δημοσίευση από Patriot »

PETER.D έγραψε:Κατσε φιλαρακι γιατι το ενα με το αλλο δεν εχει καμια απολυτος σχεση... Αλλο να ρωταει καποιος που αγαπαει τον στρατο πως ειναι ο μισθος για να ξερει σε τι κατασταση θα βρισκεται στο μελλον και αλλο αυτος που παει για την αποκατασταση και ρωταει για να δει αν θα εχει ακριβο αμαξι τελικα, το ενα με το αλλο δεν εχουν καμια σχεση... Ενταξη ειπαμε οτι αγαπαμε και λατρευουμε τον στρατο αλλα οταν θα ερθει η στιγμη να σκεφτεις αμα μπεις πως θα συντηρεις την οικογενεια σου δεν θα σε βοηθιση η αγαπη σου για τον στρατο αλλα ο μισθος με τον οποιο θα αγοραζεις φαγητο για τα παιδια σου... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΝΕ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ... ! Καταλαβαινει και ο ιδιος απεχθανομαι την σκεψη καποιον να μπουν στο στρατο για να πιασουν δημοσιο... Αλλα υπαρχουν και αυτοι που δεν τους εχει περασει καν απο τον νου... !
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από dimitris mak »

Αν δεν σας αρεσουν οι μισθοι του ελληνικου στρατου, πηγαινετε στης βρετανιας η της γαλλιας...
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από REPAINER »

dimitris mak έγραψε:Αν δεν σας αρεσουν οι μισθοι του ελληνικου στρατου, πηγαινετε στης βρετανιας η της γαλλιας...
το ποιο σημαινει; Ειναι πιο μικροι οι μισθοι εννοεις?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες