Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 151

Δημοσίευση από dimitris mak »

Δεν θελω να πω κατι και να μου λενε παλι οτι λεω οτι νανε... Ο καιρος γαρ εγγυς!
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από evi85 »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Δεν θελω να πω κατι και να μου λενε παλι οτι λεω οτι νανε... Ο καιρος γαρ εγγυς!

ξερεις κατι καλο; Απλα ξερεις ακουγονται πολλα και ειναι λογικο να μην υπαρχει εμπιστοσυνη. Συμφωνω πως ο καιρος θα δειξει αν ολες αυτες οι πηγες ειναι εγκυρες ή απλα άκυρεςΕικόνα
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Παιδια ειδα στο army.gr τον ημερησιο τυπο και δεν παρατηρησα κατι σχετικο με το αν θα βγει προκηρυξη ή παυει ο θεσμος... Αυτο για ολους εμας που θελουμε την προκηρυξη.
nandy24
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από nandy24 »

evi85 έγραψε:Παιδια ειδα στο army.gr τον ημερησιο τυπο και δεν παρατηρησα κατι σχετικο με το αν θα βγει προκηρυξη ή παυει ο θεσμος... Αυτο για ολους εμας που θελουμε την προκηρυξη.
να σε καλά...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

nandy24 έγραψε:
evi85 έγραψε:Παιδια ειδα στο army.gr τον ημερησιο τυπο και δεν παρατηρησα κατι σχετικο με το αν θα βγει προκηρυξη ή παυει ο θεσμος... Αυτο για ολους εμας που θελουμε την προκηρυξη.
να σε καλά...

σιγα αγαπη μου, απλα εφοσον εχουμε κοινο σκοπο λογικο ειναι να αλληλοβοηθιομαστε... Λοιπον μεχρι στιγμης κανενα νεο... Περιμενουμε εξελιξεις
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 151

Δημοσίευση από dimitris mak »

Καλο θα ηταν να δεθουμε ολοι εδω μεσα... Γιατι αυριο μεθαυριο μπορει να ειμαστε καπου μαζι και δεν λεει να εχουμε εχθρες! Αληλοβιηθεια παιδια! Και κατανονηση!
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Παιδες Μην περιμενετε τωρα τιποτα αν θελετε να μπειτε καπου μονιμα υπαρχουν και αλλες προκυρηξεις δυστηχος ωμος γι αυτους που εχουν ΥΕ (υποχρεωτικη εκπαιδευση απολυτηριο) θα μεινουμε απο την απ εξω ακομα και ο στρατος αν ξαναβγει προκυρυξει θα περνουν αποφοιτους
vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 45
Ενδιαφέροντα: ΚΑΡΑΤΕ,ΣΤΑΔΙΟ.
Επάγγελμα: τιποτα ακομη.

Δημοσίευση από vagioula20yahoo.gr »

ΑΝΤΕ έγραψε: Βρε μας ή μας κοροιδεύετε όλοι εδώ μέσα ή είστε τόσο πιτσιρίκια μερικοι που δεν ξερετε τι σας γίνεται! Καταργούν τον θεσμό λέμε γιατι δεν έχουν λεφτά και σου πετάνε ένα ξεροκόμματο να φας (600 ευρώ) και άμα γουστάρεις. Μερικοί που λέτε οτι θα πηγαίνατε για 600 ευρώ απλά λέτε ψέμματα. Προσπαθείτε να το παίξετε ήρωωες και κομάντο. Αν όμως μπαίνατε δεν θα σας έφταναν όυτε για φάτε. Ένα δεύτερο με το οποίο θα γίνει και σάλος είναι ότι βγάζουν τις γυναίκες απέξω. Αυτό μ ας κάνει να γυρίσουμε 50 χρόνια πίσω, όταν η γυναίκα διεκδηκούσε τα δικαιώματά της. Εντελώς αντισυνταγματικό. Και αν όντως συμβεί αυτό, θα υπάρξει τέτοια κινητοποίηση μέσω δικαστηρίων από γυναίκες, που ο θεσμός ούτε γτρίμηνο δεν θα βγάλει. Εγω θεωρώ προδότη της πατρίδας μου, αυτόν που σκέφτηκε να πατήσει πάνω στην οικονομική κρίση για να δημιουργήσει μία ομάδα παιδιών προς εκμετάλλευση. Ούστ ρε.

ΑΝΤΕ αντε γεια ρε. Σηκω φυγε απο δω μεσα κ μν ξαναγραψεις γιατι καηκεσ. Καημενε, κανεις κ τν εξυπνο. Αντε γεια. ...
nandy24

Δημοσίευση από nandy24 »

Μου αρέσει ο τρόπος που τα λες δημήτρη... Έχεις δίκιο είναι βλακεία να έχουμε έχθρες άλλωστε όλοι για τον ίδιο σκόπο είμαστε.

nandy24

Δημοσίευση από nandy24 »

evi85 έγραψε:
nandy24 έγραψε:
να σε καλά...

σιγα αγαπη μου, απλα εφοσον εχουμε κοινο σκοπο λογικο ειναι να αλληλοβοηθιομαστε... Λοιπον μεχρι στιγμης κανενα νεο... Περιμενουμε εξελιξεις
εμά μετα το χθεσινό αγχώθηκα με το θέμα της κατάργησης του θεσμού και ότι δεν θα ξαναβγεί προκύρηξη... Οπότε αναμένουμε εξελήξεις.
vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Γεια evi kai nandy! Τι κανετε; Πηρα το εθνος και ελεγε τα ιδια π αναρτηθηκαν κ στ ιστοσελιδα του Γ. Ε. Σ. Δεν λεει κατι διαφορετικο. Εγω δεν πιστευω πως καταργηθηκαν οι εποπ, δεν υπαρχει περιπτωση ν εχει γινει κατι τετοιο.
nandy24

Δημοσίευση από nandy24 »

vagioula20yahoo.gr έγραψε:Γεια evi kai nandy! Τι κανετε; Πηρα το εθνος και ελεγε τα ιδια π αναρτηθηκαν κ στ ιστοσελιδα του Γ. Ε. Σ. Δεν λεει κατι διαφορετικο. Εγω δεν πιστευω πως καταργηθηκαν οι εποπ, δεν υπαρχει περιπτωση ν εχει γινει κατι τετοιο.
γειά σουε vagioula στο Εθνος το διάβασα και εγώ αλλα στην σελιδά του Γ. Ε. Σ δεν με βάζει το pc μου και εκνευρίζομαι που δεν μπορώ να δω... Και εγώ αυτό θέλω να ελπίζω
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από B1lly »

Εγώ συγγράτισα μόνο αυτό από το άρθρο " Kαθώς δεν προβλέπεται νέος διαγωνισμός... Eπαγγελματιών Oπλιτών στο άμεσο μέλλον " Το νοών νοήτο... Καλή σας μέρα.
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Παιδια δεν ειχει γινει ακομα καμια επισημη ενημερωση! Ασε που δε πιστευω να πετυχει αυτο με τους εεφοπ! Επισης μπορει να λεει να οτι καταργουνται οι εποπ αλλα μπορει ενας εεφοπ να κανει τα χαρτια του και να μινει μονιμα στο στρατο!
vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας

nandy24 έγραψε:
vagioula20yahoo.gr έγραψε:Γεια evi kai nandy! Τι κανετε; Πηρα το εθνος και ελεγε τα ιδια π αναρτηθηκαν κ στ ιστοσελιδα του Γ. Ε. Σ. Δεν λεει κατι διαφορετικο. Εγω δεν πιστευω πως καταργηθηκαν οι εποπ, δεν υπαρχει περιπτωση ν εχει γινει κατι τετοιο.
γειά σουε vagioula στο Εθνος το διάβασα και εγώ αλλα στην σελιδά του Γ. Ε. Σ δεν με βάζει το pc μου και εκνευρίζομαι που δεν μπορώ να δω... Και εγώ αυτό θέλω να ελπίζω
αχ ρε ***** το. Ολα ν πανε καλα ευχομαι καλη μ φιλη. Καλο μεσημερι σε ολους σασ!Εικόνατα λεμε φιλοι μ!Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες