Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από yandr »

πειραιωτης έγραψε:Yandr στο δελτιο απογραφης ζηταει αναστημα και βαρος! Εδω ζηταει νουμερο παπουτσιου!

Και εγώ επαναλαμβάνω ότι αν τα συμπληρώσεις στα 18 και καταχθείς στα 29 το βάρος δεν έχει καμία σημασία.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα , εχω δηλωσει στρατο ξηρας ( οχι ειδικες δυναμεις ) , μεσα οταν μπω απο οτι ξερω θα ερθει κλιμακιο των ειδικων δυναμεων και θα παρουν οσους θελουν να υπηρετησουν ειδικες δυναμεις, αληθευει αυτο;

Θελω να παω ειδικες δυναμεις ( Καταδρομεας ) , ειμαι ομως λεπτος...1.78 και 62 κιλα , θα τα βγαλω περα εκει μεσα; μπορω να κανω 25-30 καμψεις με την μια, γενικα δεν εχω και μεγαλη αντοχη... αμα μου κανουν καψονι για καμψεις π. Χ και δεν μπορεσω να κανω οσες μου πουν , τι γινεται;

Λογικα θα φτιαξω κιολας σωματικα εκει μεσα ετσι;
drunky
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από drunky »

:(

Anonymous

Καλησπερα σας, αρχικα, ειμαι 18 χρονων κ σημερα περασα περιοδευων, αλλ 8ελω να σας κανω μια ερωτηση οσοι 3ερουν, ειμαι αρχικα 1.92.72 κιλα, λεπτος, γυμνασμενος, απο αντοχη δν εχω προωλημα ειμαι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης απλως 8α η8ελα να ρωτησω, αα ειδικες δυναμεις δηλωσα, οταν πρωτο παρουσιαζομαι εκει, τ μ λενε, κ π να υπητετησω;
DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από DM90 »

Guest έγραψε: θα τα βγαλω περα εκει μεσα; μπορω να κανω 25-30 καμψεις με την μια, γενικα δεν εχω και μεγαλη αντοχη... αμα μου κανουν καψονι για καμψεις π. Χ και δεν μπορεσω να κανω οσες μου πουν , τι γινεται;

Να κρατήσεις αυτήν την ανησυχία για όταν θα πας εκεί και θα μπορέσεις Εικόνα
Giorgos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Giorgos »

Γειά σας παιδιά. Ειμαι 17 και την Παρασκευή περνάω περιοδεύον και μέχρι τώρα ηθελα να δηλωσω ΛΟΚ. Ρωτησα ομως ενα καταδρομεα και μου ειπε οτι η δοκιμασια για να μπεις ειναι 40 καμψεις,40 κοιλιακοι,7 Ελξεις Και 1 μιλι σε λιγοτερο απο 7 λεπτα και ολα αυτα συνεχομενα. Αληθεύει;
Jrhellas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Jrhellas »

Giorgos έγραψε:Γειά σας παιδιά. Ειμαι 17 και την Παρασκευή περνάω περιοδεύον και μέχρι τώρα ηθελα να δηλωσω ΛΟΚ. Ρωτησα ομως ενα καταδρομεα και μου ειπε οτι η δοκιμασια για να μπεις ειναι 40 καμψεις,40 κοιλιακοι,7 Ελξεις Και 1 μιλι σε λιγοτερο απο 7 λεπτα και ολα αυτα συνεχομενα. Αληθεύει;
Φιλε μην μασας!

Οκ... αντε και ειναι 40 καμψεις;So what;

Τι το εξωφρενικο και ανεφικτο βλεπεις; Λεβεντη μου εισαι ΜΟΝΟ 17... ΜΠΟΡΕΙς να κανεις τα ΠΑΝΤΑ.

Αν πραγματικα το θες κερδισε το. Ειναι απλο και το μπορεις μονος σου.

Μην τσιμπας σε οσα σου λεει ο καθε "καταδρομεας", ο καθε Ραμπο και ο καθε "βετερανος του Βιετναμ"Εικόνα .

Προχωρα και θα το καταφερεις. Αρκει να το θεςΕικόνα

Giorgos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Giorgos »

jrhellas έγραψε:
giorgos έγραψε:γειά σας παιδιά. Ειμαι 17 και την παρασκευή περνάω περιοδεύον και μέχρι τώρα ηθελα να δηλωσω λοκ. Ρωτησα ομως ενα καταδρομεα και μου ειπε οτι η δοκιμασια για να μπεις ειναι 40 καμψεις,40 κοιλιακοι,7 Ελξεις Και 1 μιλι σε λιγοτερο απο 7 λεπτα και ολα αυτα συνεχομενα. Αληθεύει;
Φιλε μην μασας!

Οκ... Αντε και ειναι 40 καμψεις;so what;

Τι το εξωφρενικο και ανεφικτο βλεπεις; Λεβεντη μου εισαι μονο 17... μπορεις να κανεις τα παντα.

Αν πραγματικα το θες κερδισε το. Ειναι απλο και το μπορεις μονος σου.

Μην τσιμπας σε οσα σου λεει ο καθε "καταδρομεας", ο καθε ραμπο και ο καθε "βετερανος του βιετναμ"Εικόνα .

Προχωρα και θα το καταφερεις. Αρκει να το θεςΕικόνα

Σ'ευχαριστω φιλε δικιο εχεις! Να κανω μια αλλη ερωτηση ομως; ειμαι 1,85 και 82 κιλα και με τις καμψεις δυσκολευομαι και πιστευω πως φταινε τα κιλαΕικόνα Τι μπορω να κανω για να μειωσω λιπος και να αυξησω μυικη δυναμη;

Anonymous

Θελω να μαθω για την σωματικη διαπλαση που πρπ να εχει καποιος... Αρκει να εχει μονο μουρλα με ειδ. Ρωταω διοτι ειμαι 1.72 αλλα αρκετα αδυνατος (60 κιλα) ... Αρκει καποιος με χαμηλο βαρος αλλα πολυ καλα γυμνασμενος, ευκινητος κ σκληραγωγημενος να υπηρετησει;
tzikass
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από tzikass »

Μην ακους βλακειες οτι πρεπει να εισαι bodybuilder για να μπεις ειδικες δυναμεις ισα ισα οι πιο λεπτοι ειναι αυτοι που αντεχουν ειδικα αν εισαι και λιγο γυμνασμενος θα ειναι μια χαρα. Εγω πιστευω οτι η πειθαρχια ειναι το πιο δυσκολο κομματι
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

tzikass έγραψε:Μην ακους βλακειες οτι πρεπει να εισαι bodybuilder για να μπεις ειδικες δυναμεις ισα ισα οι πιο λεπτοι ειναι αυτοι που αντεχουν ειδικα αν εισαι και λιγο γυμνασμενος θα ειναι μια χαρα. Εγω πιστευω οτι η πειθαρχια ειναι το πιο δυσκολο κομματι

Μαλλον!
Θα δουμε οταν μπουμε τι χρειάζεται τελικα!
Πιστευω οτι χρειάζεται ψυχή πρωτα απ ολα!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
kalamaris18
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kalamaris18 »

Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα... Σε 2 εβδομαδες μπαινω στο Μ. Πευκο για ΛΟΚ. Το θεμα ειναι οτι εχω μυωπια 5.25 και 5.75(αν εχεις πανω απο 4.5 εισαι Ι2 και δεν μπαινεις Ε. Δ. )αλλα εγω το γουσταρω πολυ και θελω και τα μορια. Τι μπορω να κανω; Λογικα υπαρχουν 2 εκδοχες:

1)Να παω κανονικα με τους φακους μου και να το παιξω ανηξερος. Ενας φιλος πεζοναυτης χωρις μυωπια μου ειπε οτι το μονο που του κανανε ηταν να τον βαλουν απλα να διαβασει στον απεναντι τειχο τις σειρες με τα γραματα. Αυτο θα με βολευε αρκετα. Εχει ακουσει κανενας να του ψαχνουν τα ματια απο κοντα οπου και θα εβλεπαν τους φακους;

2)Να παω και να τους πω οτι εχω 4και 4; τοτε λογικα θα μου πουν να τους βγαλω και μετα θα με εξετασουν ετσι; Μπορω να το παλεψω η θα χει μεγαλη διαφορα πιστευετε; Φανταζομαι οτι δεν μπορεις να πεις οτι εδυ ο ιδιος φερεις ευθυνη αν συμβαινει κατι! Υπαρχει περιπτωση αν εξηγησω στον γιατρο οτι το θελω παρα πολυ και οτι δεν εχω προβλημα οταν τους φοραω να με περασει;

Οτι προτασεις και ιδεες θα ηταν πολυ χρησιμες σας ξαναλεω οτι πρεπει να παω και θα κανω οτι μπορω. Ενα ρητο λεει Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ... Δεν τελειωσε ο κοσμος αν δεν μπω αλλα το θελω παρα πολυ. Πειτε μου την γνωμη σας. Ευχαριστω
Anonymous

Παιδιά παρακολουθώ εδώ και καιρό το forum. Συγχαρητήρια σε όλους για το ενδιαφέρον και τη δουλεία που κάνετε.

Είμαι 23 χρονών φοιτητής και θέλω του χρόνου να σπάσω την αναβολή και να μπω ΛΟΚ (δήλωσα πεζικό και θα το αλλάξω). Είμαι 1.77 και 82 κιλά. Γυμνάζομαι πολλά χρόνια με τρέξιμο βάρη κλπ πηγαίνω και πυγμαχία (τα γα#$%μενα τα κιλά δε φεύγουν κι ας προσέσω τη τρωω... ). Τα "προαπαιτούμενα" 20 κάμψεις και τρέξιμο τα έχω για την πλάκα αλλά δυσκολεύμαι στις έλξεις (4 τις βγάζω ίσα ίσα). Αυτό που με απασχολέι είναι το σχοινί πχ που έχει στο στίβο μάχης η αλλού. Αν δε μπορώ να το ανέβω κλπ τι παίζει... Συγνώμη αν είναι βλακώδης η ερώτηση, θέλω πολύ να μπω ΛΟΚ ή γενικά ΕΔ. Εξάλλου και ο πατέρας μου αλεξιπτωστής βατραχάνθρωπος ήταν το 62' με 2 χρόνια+ θητεία
Anonymous

Γεια σας παιδες, θα ηθελα να σας ρωτησω για τους καταδρομεις, δηλωσα προχθες, περασα περιοδευων, ποση θα ειναι η θητεια μου; Θα εχω προβλημα με το σπασμενο μου χερι; Δεν εχω προβληματα με αυτο δεν με ενοχλει ποτε στην 2α γυμνασιου το ειχα σπασει... Ειναι δυσκολη η προπονηση; Και τι τεστ πρεπει να περασω; Κανω ποδοσφαιρο 9 χρονια και βγαζω ευκολα την προετημασια που θελει πολυ τρεξιμο και γυμναστικη, πιστευετε οτι θα ειναι ενα πλεονεκτημα για εμενα;

Anonymous

Θελω να παω εδικες δυναμεις ξηρας αλλα εχω την απορεια επειδη καπνιζω και πινω υπαρχει περιπτωση να με απορψουν η να μην αντεξω;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης