Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Manos

Δημοσίευση από Manos »

vagioula20yahoo.gr έγραψε:Χα, ωραια νεα δυκ. Ωχ χαλια, ψυχοπλακωθηκα τωρα... Καληνυχτα.

+ 100000000000000000000000000000 Εικόνα
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

Μη μασατε. Μπλοφα ειναι απο τον Αρχηγο.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μακάρι παιδιά να 'μπλοφάρει' ο Αρχηγός.
Όπως έχω ξαναπεί και στο παρελθόν ευχή μου πραγματικά είναι να βγεί προκύρηξη και μάλιστα σύντομα για να συμμετάσχουν και άλλα παιδιά.Εικόνα
Κωστάκης

Δημοσίευση από Κωστάκης »

Διαβάζω αρκετό καιρό όσα γράφετε εδώ στο φόρουμ χωρίς να είμαι γραμμένος κλπ. Πραγματικά οι περισσότεροι από εσάς αν όχι όλοι είστε τόσο παθιασμένοι με τον θεσμό των ΕΠΟΠ, τόσο επίμονοι και αποφασισμένοι να προσφέρετε και να κάνετε άριστα την δουλειά σας που αξίζετε όλοι να μπείτε πολυ περισσότερο από άλλους που ίσως να έχουν και παραπάνω μόρια και πάρουν την θέση ίσα ίσα για το βόλεμα και μόνο χωρίς αγάπη για αυτό που θα αναλάβουν να κάνουν. Ο Ελληνικός στρατός δεν έχει ανάγκη τόσο από σπουδαγμένους στα λόγια και ανθρώπους που δεν έχουν ιδρώσει ποτέ. Οι γραφιάδες που φοβούνται μην λερώσουν τα χεράκια τους δεν θα μπορούν να οδηγούν ενα άρμα μάχης, να βγάζουν νάρκες, να επισκευάζουν τον εξοπλισμό του στρατού, να είναι μάχημοι και αποφασιστικοι. Πραγματικά μπράβο σας. Μπορεί να απατόμαι, αλλά δεν νομίζω πως εσείς ψάχνετε το βόλεμα. Εύχομαι όλοι εσείς που λέω να περάσετε ακόμα κι αν κάποιος ίσως εκτοπίσει εμένα στην προκύρηξη όταν αυτή γίνει.
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από eleftheri@ »

Κωστάκη τα λόγια σου ήταν πολύ ωραία!
Μακάρι στην επόμενη προκήρυξη να είσαι και εσύ επιτυχόν!
Για πολλούς από εδώ είναι έτσι όπως ακριβώς τα λες.
Και μακάρι κάποτε να τα καταφέρουμε!
Σε ευχαριστούμε Εικόνα
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
Άβαταρ μέλους
ΓΚΕΛΥ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 31
Ενδιαφέροντα: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΧΟΡΟΣ

Δημοσίευση από ΓΚΕΛΥ »

Συνχαριτηρια κωστακη!

"ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ"
vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Ενδιαφέροντα: ΚΑΡΑΤΕ,ΣΤΑΔΙΟ.
Επάγγελμα: τιποτα ακομη.

Δημοσίευση από vagioula20yahoo.gr »

Κωστάκης έγραψε:Διαβάζω αρκετό καιρό όσα γράφετε εδώ στο φόρουμ χωρίς να είμαι γραμμένος κλπ. Πραγματικά οι περισσότεροι από εσάς αν όχι όλοι είστε τόσο παθιασμένοι με τον θεσμό των ΕΠΟΠ, τόσο επίμονοι και αποφασισμένοι να προσφέρετε και να κάνετε άριστα την δουλειά σας που αξίζετε όλοι να μπείτε πολυ περισσότερο από άλλους που ίσως να έχουν και παραπάνω μόρια και πάρουν την θέση ίσα ίσα για το βόλεμα και μόνο χωρίς αγάπη για αυτό που θα αναλάβουν να κάνουν. Ο Ελληνικός στρατός δεν έχει ανάγκη τόσο από σπουδαγμένους στα λόγια και ανθρώπους που δεν έχουν ιδρώσει ποτέ. Οι γραφιάδες που φοβούνται μην λερώσουν τα χεράκια τους δεν θα μπορούν να οδηγούν ενα άρμα μάχης, να βγάζουν νάρκες, να επισκευάζουν τον εξοπλισμό του στρατού, να είναι μάχημοι και αποφασιστικοι. Πραγματικά μπράβο σας. Μπορεί να απατόμαι, αλλά δεν νομίζω πως εσείς ψάχνετε το βόλεμα. Εύχομαι όλοι εσείς που λέω να περάσετε ακόμα κι αν κάποιος ίσως εκτοπίσει εμένα στην προκύρηξη όταν αυτή γίνει.
μπραβο φιλε. Εισαι πολυ εντημο ατομο κ πολυ καλος ανθρωπος απο οτι καταλαβαινω απο τα λεγομενα σ. Εισαι ο μοναδικος π πιστευει οτι πραγματηκα πως οι περισσοτεροι εδω μεσα θελουμε ν μπουμε γιατι αγαπαμε αυτη τη δουλεια μ τν καρδια μας κ οχι απλα ν βολευτουμε για τα φραγκα. Οι περισσοτεροι μπαινουν κ μας κοροιδευουν πολυ κ κανουν πλακα μαζι μας αλλα δν τς αφηνουμε ετσι. Χαρηκα φιλε. Κ σενα ευχομαι ολοψυχα τα καλυτερα.
ΜΑΡΙΑ21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ21 »

Ευτυχως ο κωστακης μας καταλαβαινει.
vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας

georgeee έγραψε: Κι εγω καταλαβαινω οτι ειστε 2 καριες που μπαινουν στρατο μπας και βρουνε ποτε τους γκομενο και να βολευτουνε σε μια θεση σαν δημοσιοι υπαλληλοι και να το παιζουν καποιες. Εποπ ξυπνατε.

ποιες ειπες καριες ρε?
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από laios »

Τι γινετε εδω ρε;
ΜΑΡΙΑ21

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ21 »

Και ποιος ς ειπε πως περιμενουμε τον στρατο για να βρουμε γκομενο;
vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας

georgeee έγραψε: Κι εγω καταλαβαινω οτι ειστε 2 καριες που μπαινουν στρατο μπας και βρουνε ποτε τους γκομενο και να βολευτουνε σε μια θεση σαν δημοσιοι υπαλληλοι και να το παιζουν καποιες. Εποπ ξυπνατε.

ενα θα ς πω επειδη εχω βαρεθει ν μαλωνω καθε μερα μ κατι τετοια αναγωγα ατομα π μπαινουνε εδω μεσα ν μας κοροιδεψουνε κ ν μας βρισουνε. Καρια εισαι κ φαινεσαι ρε καμενε κ αντε φυγε απο δω γιατι μας μολυνεις το φορουμ, βοδι, αντε απο κει.
ΜΑΡΙΑ21

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ21 »

Μην πεφτεις στο επιπεδο του βαγιουλα
vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας

ΜΑΡΙΑ21 έγραψε:Και ποιος ς ειπε πως περιμενουμε τον στρατο για να βρουμε γκομενο;
αστον φιλη μ, τν τακτοποιησα τ αθλιο. Ας πει κατι ακομη κ θα δει.Εικόνα
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από laios »

οπα ρε μεγαλε εσυ τι εισαι ο κριτης των παντων; Γουστο τους. Εσυ τι ζηλευεις; Θελεις να μπεις στο στρατο να βρεις καμια γκομενα και δε μπορεις να μπεις; ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laios την Σάβ Ιούλ 31, 2010 5:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες