Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 13
Ναι. Δεν μετράνε οι κάμψεις. Θα βελτιωθείς και μέσα
Ειμαι 19 ετων και κανω 30καμσεις. Απο κοιλιακους10 και αντοχη οχι και τοσο ικανοποιητικη{καπνζω]. Εγω θα παρουσιαστο για φανταρος σε ηλικια 24 ετων λογω σπουδων. Θελω να παω ορεινος καταδρομεας[αλπινιστης]. Πιστευεται ειλικρινα οτι θα τα καταφερω;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Γειά σου... Εγώ είμαι στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και λογαριάζω να πάω αξιωματικός ειδικών δυνάμεων... Σου λέω ότι για να μπείς πρέπει να αρχίσεις εντατική γυμναστική... Τα χρόνια που εχεις είναι υπέραρκετα για να τα καταφέρεις... Πρέπει να μπορείς να κάνεις 40 τουλαχιστο καμψεις 60 τουλάχιστο κοιλιακούς και το μίλι να το κάνεις σε τουλάχιστο 7 λεπτα...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Θα ήθελα να σε ρωτήσω γιατί θέλεις να πάς στις ειδικές δυνάμεις... ; Για εμπειρία, για την πατρίδα; Γιατι σου αρέσει η περιπέτεια; ;
1ον θελω να γινω στρατιωτικος ιερεας και μου ειπαν οτι περνεις μορια.2ον για ηθικη ικανοποιηση.3ον αφου μου ειπαν οτι πανε τοσα και τοσα ψοφημια εκει και στο τελος τα καταφερνουν
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Ναι θα τα καταφέρεις. Δεν θα έχεις πρόβλημα. Βελτιώνεσαι και μέσα στο στρατό. Στο λίγο ελεύθερο χρόνο που θα έχεις αν δεν είσαι πολύ κουρασμένος να κάνεις γυμναστική. Ι-ΜΑΚ
Θελω να ρωτησω αν υπαρχει η το καψονι βούδας και ποια ειναι τα ποιο συν ηθισμενα καψονια. Κανουν αλματα με αλεξιπτωτα ολες οι μοναδες καταδρομων{εκτως απο τους αλεξιπτωτιστες}οι μονο οι πρωτοι εφεδροι λοχιες
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Μόνο οι αλεξιπτωτιστές κάνουν άλματα
Εχω ακουσει για 2χιλ. τρεξιμο σε 2 λεπτα και μετα 35 καμψεις. αλιθευει;
Μαλιστα... λοιπον 2 χιλιομετρα σε 2 λεπτα
Για να το πετυχεις θα πρεπει να τρεχεις με μεση ταχυτητα 2000/120=16.66 μετρα το δευτερολεπτο.
Πρεπει δηλαδη να τρεχεις με 16 m/s για 2 λεπτα απο τη στιγμη που ο ταχυτερος ανθρωπος στον κοσμο μπορει να τρεξει με κατι περισσοτερο απο 10 m/s για το πολυ 20 δευτερολεπτα.
Η αλλιως να τρεξεις για δυο λεπτα με 60 km/h ...
Δεν ξερω αν πιστευεις οτι πραγματι μπορεις να το κανεις αλλα εχω την εντυπωση οτι στανταρ μπορεις να βρεις ανθρωπο που θα σου πει οτι το εκανε και αυτο στα ΟΥΚ
Για να το πετυχεις θα πρεπει να τρεχεις με μεση ταχυτητα 2000/120=16.66 μετρα το δευτερολεπτο.
Πρεπει δηλαδη να τρεχεις με 16 m/s για 2 λεπτα απο τη στιγμη που ο ταχυτερος ανθρωπος στον κοσμο μπορει να τρεξει με κατι περισσοτερο απο 10 m/s για το πολυ 20 δευτερολεπτα.
Δεν ξερω αν πιστευεις οτι πραγματι μπορεις να το κανεις αλλα εχω την εντυπωση οτι στανταρ μπορεις να βρεις ανθρωπο που θα σου πει οτι το εκανε και αυτο στα ΟΥΚ
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Σωστα , ειναι απιθανη επιδοση αυτη για ανθρωπο. Ταχυτερος ανθρωπος εχει υπαρξει ο carl lewis. με ταχυτητα 12,40 m/sec το 1991 στο Tokyo στην κουρσα του τελικου των 100 μετρων και αυτο για 1-2 δευτερολεπτα.des mia έγραψε:Μαλιστα... λοιπον 2 χιλιομετρα σε 2 λεπτα
Γεια σας. Ειμαι φοιτητης 23 χρονων και αφου παρω πτυχειο θα παω στρατο τον Αυγουστο. Ειμαι 1.77 και 75 κιλα. Εχω δηλωσει ειδικες δυναμεις. Οταν κοψω αναβοληθα με παρουν; παω 4 χρονια γυμναστηριο και π. Χ. κανω 55 κιλα μπαρα και βγαζω 1κμ σε περιπου 5 λεπτα. Θα μπορεσω να τα κατφερω; Αν δε μου αρεσει μπορω να φυγω; Ενας φιλος μου θα παει επισεις αυγουστο θα ημαστε μαζι; Το επωνυμο του αρχιζει απο α και το δικο μου απο τ. Ευχαριστω!
-
- Στρατιώτης
Παιδια καλησπερα
Βλέπω όλοι να ανυσιχούν για την σωματική τους κατάσταση για να πάνε καταδρωμείς. Επιτρεψτε μοθ ν πω ότι δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία πως είσαι σωματικά αλλα ψυχικά. Η σωματική ωελτίωση έρχεται σιγα σιγα εκει μέσα. Το θέμα είναι αν αντέχεις την ψυχική σκληραγώγηση.
Καταδρωμέας δεν ειναι αυτός που τσιμπάει 100 κάμψεις... Αλλά αυτός που εκτελεί οποιοδήποτε παράγγελμα του δωθεί...
Και μια συμβουλη, όσο μικρότερος παει κάποιος στους καταδρωμείς τόσο πιο καλα.
Βλέπω όλοι να ανυσιχούν για την σωματική τους κατάσταση για να πάνε καταδρωμείς. Επιτρεψτε μοθ ν πω ότι δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία πως είσαι σωματικά αλλα ψυχικά. Η σωματική ωελτίωση έρχεται σιγα σιγα εκει μέσα. Το θέμα είναι αν αντέχεις την ψυχική σκληραγώγηση.
Καταδρωμέας δεν ειναι αυτός που τσιμπάει 100 κάμψεις... Αλλά αυτός που εκτελεί οποιοδήποτε παράγγελμα του δωθεί...
Και μια συμβουλη, όσο μικρότερος παει κάποιος στους καταδρωμείς τόσο πιο καλα.
Συμφωνω απολυτα με τον προηγουμενο φιλο(megisteas)... Το λεμε συνεχεια... Δεν παιζει τοσο πολυ ρολο το ποσες καμψεις κανεις... Εκει μεσα βελτιωνεσαι... Απλα καποιου του παιρνει πιο πολυ χρονο... Ενω καποιου αλλου λιγοτερο χρονο... Να βρει μια φορμα...
Το ψυχολογικο κομματι ομως ειναι κατι που δεν μπορεις να το βελτιωσεις ευκολα... Και αυτο ειναι που πρεπει να παλεψεις στις Ειδικες Δυναμεις... Οταν εισαι ολη μερα με 4 ωρες υπνο, ολη μερα τρεξιμο, καμψεις, κοιλιακους, γυμναστικη στο φουλ, σκοπια... Να εισαι εξαντλημενος και να θελεις να ξεκουραστεις για 20 λεπτα και να μην μπορεις... Και με ολα αυτα να εχεις να ακους και τον καθε αξιωματικο-εκπαιδευτη-λοχια κτλ να σε μειωνει και να παιζει με τα νευρα σου τοτε ας ερθει ο καθενας και να πει οτι ''εγω βγαζω 100 καμψεις'' ή ''εγω τρεχω σε 5 λεπτα'' και τα αλλα που λετε! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΑ! Τελος!
Αλλα τι τα λεω... Παλι θα ξαναβγει καποιος και θα τα ξαναρωτησει... Οποτε το μονο που μενει ειναι... Να παει ο καθενας που θελει κ δηλωσε ωστε να τα βιωσει μονος του... Και αυτο με την ηλικια που πρεπει να πας ΕΔ ειναι πολυ σωστο. Οσο μικροτερος ειναι καλυτερα... Οταν πας ΕΔ πρεπει να σε απασχολει μονο ο στρατος και τιποτα αλλο για το χρονικο διαστημα που θα εισαι φανταρος... Γιατι αλλιως θα το χασεις το παιχνιδι... Ενω οταν πας σε μεγαλη ηλικια και εχεις προλαβει να ζησεις εξω καλες και ωραιες στιγμες ειναι δυσκολο να πας και να πιεστεις τοσο που δεν παει οπως στις Ειδικες Δυναμεις... Αυτα ειχα να πω... Ελπιζω να βοηθησα... Εγω ακομα υπηρετω στα ΛΟΚ και ελπιζω να την παλεψω μεχρι το τελος!
Το ψυχολογικο κομματι ομως ειναι κατι που δεν μπορεις να το βελτιωσεις ευκολα... Και αυτο ειναι που πρεπει να παλεψεις στις Ειδικες Δυναμεις... Οταν εισαι ολη μερα με 4 ωρες υπνο, ολη μερα τρεξιμο, καμψεις, κοιλιακους, γυμναστικη στο φουλ, σκοπια... Να εισαι εξαντλημενος και να θελεις να ξεκουραστεις για 20 λεπτα και να μην μπορεις... Και με ολα αυτα να εχεις να ακους και τον καθε αξιωματικο-εκπαιδευτη-λοχια κτλ να σε μειωνει και να παιζει με τα νευρα σου τοτε ας ερθει ο καθενας και να πει οτι ''εγω βγαζω 100 καμψεις'' ή ''εγω τρεχω σε 5 λεπτα'' και τα αλλα που λετε! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΑ! Τελος!
Αλλα τι τα λεω... Παλι θα ξαναβγει καποιος και θα τα ξαναρωτησει... Οποτε το μονο που μενει ειναι... Να παει ο καθενας που θελει κ δηλωσε ωστε να τα βιωσει μονος του... Και αυτο με την ηλικια που πρεπει να πας ΕΔ ειναι πολυ σωστο. Οσο μικροτερος ειναι καλυτερα... Οταν πας ΕΔ πρεπει να σε απασχολει μονο ο στρατος και τιποτα αλλο για το χρονικο διαστημα που θα εισαι φανταρος... Γιατι αλλιως θα το χασεις το παιχνιδι... Ενω οταν πας σε μεγαλη ηλικια και εχεις προλαβει να ζησεις εξω καλες και ωραιες στιγμες ειναι δυσκολο να πας και να πιεστεις τοσο που δεν παει οπως στις Ειδικες Δυναμεις... Αυτα ειχα να πω... Ελπιζω να βοηθησα... Εγω ακομα υπηρετω στα ΛΟΚ και ελπιζω να την παλεψω μεχρι το τελος!
-
- Στρατιώτης
Σε πια μονάδα είσαι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης