Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Φοιτητης
Γεια σας και απο μενα!! Τελειωνω αυτο το μηνα το πανεπιστημιο και σκεφτομαι να υπηρετησω τη θητεια μου! Δηλωσα να παω στις Ειδικες Δυναμεις! Απο φυσικη κατασταση και σωματοδομη δεν εχω προβλημα.. Το προβλημα μου ειναι το εξης. Πριν 4 μηνες επαθα ρηξη χιαστου στο αριστερο γονατο καθως επαιζα ποδοσφαιρο, οπως εξακολουθω και παιζω χωρις καμια ενοχληση. Η απορια μου ειναι αν στις Ειδικες Δυναμεις θα αντεξω με ''τετοιο'' γονατο!! Παρακαλω αν εχετε ακουσει κατι παρομοιο απο φιλους σας ενημερωστε με!! Ευχαριστω πολυ!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 13
Θα αντέξει το γονατό σου πάνω κάτω αν αντέχει και στο ποδόσφαιρο
ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΠΕΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΠΑΘΕ ΡΙΞΗ ΧΙΑΣΤΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΣΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΣΑ.
Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΒΟΥΒΟΚΥΛΗ. ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΑΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΙΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΒΟΥΒΟΚΥΛΗ. ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΑΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΙΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
GENERAL έγραψε:ΕΑΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΙΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ου ναι...
axnsnoid μπράβο σου καταρχίν

στον στρατό δυστηχώς δεν μετράνε ιδιαίτερα αυτά. Περισσότερες κάμψεις μπορείς να βγάλεις άνετα αμά αρχίσεις να κάνεις.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
ρε δε αφηνετε τις μαλακειες τοσες μερες διαβαζω εδω και σκεφτομαι τι λενε αυτα... αιντε αιντε οτι ναναι γαμιστε το σωμα σας στην κυριολεξια, δωστε τα γαματα λεφτουδακια σας να αγορασετε τετοια... ρε ολα ειναι στο μυαλο εκτος και αν θελετε να γινετε ολοι κομπλεξικοι στυλ ραμπο και σβατζενεικερ, οτι και να παρετε οτι και να παρετε δεν θα σας οφελισει χειροτερα θα σας κανει.
1.http://www.iatronet.gr/newsarticle.asp?art_id=5894
2.http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1057 *****
1.http://www.iatronet.gr/newsarticle.asp?art_id=5894
2.http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1057 *****
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Δεν περίμενα τέτοιο μήνυμα από "Ανθυπολοχαγό".
Καλό είναι να εκφραζόμαστε όλοι κόσμια.
yandr έγραψε:Δεν περίμενα τέτοιο μήνυμα από "Ανθυπολοχαγό".
μα αφού οι βαθμοί πάνε ανάλογα με το πόσα ποστ έχει κάνει ο καθένας

DM90 έγραψε:
μα αφού οι βαθμοί πάνε ανάλογα με το πόσα ποστ έχει κάνει ο καθένας
Αυτό ακριβώς.
Εννοώ ότι είναι καιρό στο forum και θα έπρεπε να δίνει το καλό παράδειγμα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Στραταρχα μου συγγνωμη παραφερθηκα
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ;
ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ LEGION ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ. Η ΚΡΕΑΤΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΒΟΛΙΚΟ. ΨΑΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.
ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ LEGION ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ. Η ΚΡΕΑΤΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΒΟΛΙΚΟ. ΨΑΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.
GENERAL έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ;
Δεν σβήστηκαν, μεταφέρθηκαν σε νέο θέμα για την κρεατίνη.
Συνεχίστε εκεί αυτή τη συζήτηση, γιατί εδώ δεν κολλάει.
Ευχαριστώ.
ΥΓ. Στα εγγεγραμμένα μέλη γράφω σε ΠΜ ότι έγινε μεταφορά, αλλά εσύ δεν έχεις εγγραφεί.
Παιδια 12 νοεμβρη μπαινο μεγαλο πευκο και δεν ειχα δυλοσει ειδικες δυναμεις
τορα εκει 8α επιλεξω τι 8ελω να ακολουθισω π. χ λοκ και ποσο δισκολη ειναι η εκπαιδευση;
τορα εκει 8α επιλεξω τι 8ελω να ακολουθισω π. χ λοκ και ποσο δισκολη ειναι η εκπαιδευση;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
Μαζι μπαίνουμε; ). Δεν ειναι κάτι το τρελά δύσκολο ( φυσικά είναι δύσκολη) απλά δεν σε αφήνουν σε ησυχία. Δεν χρειάζεται τόσο καλή φυσική κατάσταση (θα την αποκτήσεις εκει; ) ) απλά μην εισαι υπερβαρος. Και χρειάζεται πίσμα και υπομονή :P (πίσμα στο οτι στα @@ μου τι λεει ο αλλός εγώ συνεχίζω λοκ δεν φέυγω, όχι φυσικα στο να αντιδράς σε διαταγές :P )
Ελα νωρίς για να πάρεις τα νούμερα που χρειάζεσαι (αρβυλα 1 νούμερα μεγαλύτερο από ότι φοράς για να μην σε κτυπήσουνε στις αρχές) και οποτε θες "αιτούμαι παραίτηση από Ε. Δ. και εφυγες Πεζικο"
Βασικά ξέρω άτομο που πήγε 100 κιλά (παχουλος) εφτασε τα 80 και έφυγε :P (μάλλον τις χρησιμοποίησε για γυμναστήριο; ) )
Ελα νωρίς για να πάρεις τα νούμερα που χρειάζεσαι (αρβυλα 1 νούμερα μεγαλύτερο από ότι φοράς για να μην σε κτυπήσουνε στις αρχές) και οποτε θες "αιτούμαι παραίτηση από Ε. Δ. και εφυγες Πεζικο"
Βασικά ξέρω άτομο που πήγε 100 κιλά (παχουλος) εφτασε τα 80 και έφυγε :P (μάλλον τις χρησιμοποίησε για γυμναστήριο; ) )
Φιλαρακια εχο 1,68 υψος μπορω να μπω Ειδικες δυναμεισ; αν ναι σε ολες τιν μοναδες;
Παιδια ειμαι 1,68 υψος και 61 κιλα. μπορω να μπω ειδικες δυναμεισ; ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης