Πως είναι η θητεία στα 35+;
Θα ηθελα αν ξερει κανεις πως σε αντιμετωπιζουν οταν πηγαινεις στα 35 στρατο, στο κεντρο νεοσυλλεκτων
Σιγουρα φίλε μου θα ειναι λιγο δυσκολο να καθησεις να υπακούς σε διαταγές και τα σχετικά, αλλα πηγαινε να ξεμπερδευεις! Οσους θα δεις εκει δεν θα τους παντρευτείς κιολας. Οποτε κάνε χαβαλέ να περάσει ο καιρος. Αντε καλή θητεία απο εμενα!

Όσους 30ρηδες είχα ξαναένιωσαν παιδιά.

Για 45 ημέρες θητείας μιλάμε;
Πως ειναι για θητεια 45 ημερες. εχει παει κανεισ αλλος για να μου πει. ημουν στο εξωτερικο και δεν ξερω ουτε τα διαδικαστικα, στη στρατολογια δεν λενε αναλυτικα τα πραγματα. πως ειναι οι 45 ημερες στο κεντρο
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Το κεντρο εχει αραλικι και σπασιματα. Τωρα δε ξερω τι παιζει ακριβως με την θητεια σαν διαρκεια δηλαδη σε αυτην την ηλικια.
Εγω θα ελεγα οτι εχει να κανει με τον τυπο του ανθρωπου. Το πιο πιθανο ειναι τα περισσοτερα πραγματα να σου φενονται γενικα ανουσια, ειδικα αν εισαι και στημενος εξω με δουλειες και τα σχετικα. Οπως επισης και οι περισσοτεροι απο τις σειρες σου να σου φαινονται ανωριμοι και να κανουν πολυ φασαρια για σενα, παππου!
Εγω θα ελεγα οτι εχει να κανει με τον τυπο του ανθρωπου. Το πιο πιθανο ειναι τα περισσοτερα πραγματα να σου φενονται γενικα ανουσια, ειδικα αν εισαι και στημενος εξω με δουλειες και τα σχετικα. Οπως επισης και οι περισσοτεροι απο τις σειρες σου να σου φαινονται ανωριμοι και να κανουν πολυ φασαρια για σενα, παππου!
-
- Επιλοχίας
Κοιτα να δεις, αν πας με ψυχολογια χωμα, θα περασεις χαλια οτι και να γινει. Ριχτο στην τρελη και που ξερεις μπορει να περασεις και καλα. Εγω αυτο ειχα κανει και ηταν και 18 μηνες αλεξιπτωτα...
Χελίστα, αφου πηγες στα αλεξιπτωτα γιατι το ονομα σου ειναι Χελίστας δηλαδη οδηγος στα ζοντιακ, που ειναι των αμφιβίων;
δεν ξερω πως ειναι η θητεια στα 35 στο κεν ξερω ομως Οταν ερχονται σε μοναδες 35αρηδες. Ειχε ερθει στη μοναδα μου ενας με μαστερ 35αρης Ο οποιος περασε παρα παρα πολυ καλα στη μοναδα. Ηταν στο 3ο γρ της μοναδος δεν εκανε υπηρεσιες κια σκοπιες εξοδουχος καθε μερα Και ειχε το σεβασμο απο το διοικητη μου και τους αξκους. Του συμπεριφεροτανε διαφορετικα πως να το κανουμε; Ειχε αλλη μεταχειριση απο τους υπολοιπους. Δεν ξερω βεβαια Αν το δικο μου παραδειγμα ειναι το μοναδικο Αλλα ετσι ηταν.έγραψε:Υπαρχαι κανεις που πηγε στα 35 στρατο και πως ειναι
Καλησπερα και απο μενα. παρουσιαζομαι 19/8 στη θηβα. ειμαι πανω απο 35 και απλα το βλεπω σαν κατι που πρπει να κανω για να τελειωνω και με αυτη την ιστορια μετα απο σπουδες κλπ. για 45 μερες δεν παραπονιεμαι. απεναντιας να ξεφυγω λιγο απο το αγχος της καθημερινοτητας. μια καινουρια εμπειρια που σιγουρα δεν θα ειναι και ο, τι πιο ευκολο. καλη διαθεση να υπαρχει και ολα περνανε. μενουν οι ευχαριστες αναμνησεις μονο... κουραγιο και υπομονη σε ολους μας και καλη θητεια. τις οποιες απαντησεις θα τις δωσω μετα...
-
- Στρατηγός
Πολύ σωστό το σκεπτικό σου. Καλή θητεία
-
- Στρατιώτης
Στο κεντρο οταν παρουσιαστω θα εχω μια καλυτερη μεταχειρηση λογω ηλικιας η οχι;τασαρας έγραψε: Ειμαι 42 χρονων και λογω αλλαγης υπηκοοτητας Απο Αμερικανικη σε Ελληνικη πρεπει να ηπηρετησω 6μηνη θητεια. Παρουσιαζομαι στην Αυλωνα. Μπορει κανενας να βοηθησει στο τη γινεται σε αυτην την περιπτωση!
Ειμαι παντρεμενος με δυο παιδακια και πιστευω οτι θα ειναι λιγο δυσκολο για εμενα να μπορεσω να τα κανω ολα!
Και τι Θα πρεπει να προσεχω εκει;
ευχαριστω!
...
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
ισως να εχεις μια πιο ελαστικη μεταχειρηση απο τους αξιωματικους αλλα εγω πιστευω οτι δεν θα προσαρμοστεις ευκολα. Ολα θα Τα βλεπεισ Χαζα και θα νευριαζεισ. Αλλα νομιζω οτι τον πιο πολυ καιρο θα λειπεις με αδειεσ.6 μηνες δεν ειναι τιποτα. Ξερω ενα παρομοιο περιστατικο και ηταν μονιμα σε αδεια. Μπηκε στο κεντρο και ξαναπηγε να παρει το χαρτι απολυσεωσ. Μακαρι και για σενα να γινει κατι τετοιο.tasoularas69 έγραψε:Στο κεντρο οταν παρουσιαστω θα εχω μια καλυτερη μεταχειρηση λογω ηλικιας η οχι;τασαρας έγραψε: Ειμαι 42 χρονων και λογω αλλαγης υπηκοοτητας Απο Αμερικανικη σε Ελληνικη πρεπει να ηπηρετησω 6μηνη θητεια. Παρουσιαζομαι στην Αυλωνα. Μπορει κανενας να βοηθησει στο τη γινεται σε αυτην την περιπτωση!
Ειμαι παντρεμενος με δυο παιδακια και πιστευω οτι θα ειναι λιγο δυσκολο για εμενα να μπορεσω να τα κανω ολα!
Και τι Θα πρεπει να προσεχω εκει;
ευχαριστω!
...

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
να μια αποψη, που θα μπορουσε να ηταν και δικο μου μηνυμα, ετσι.ILIAS KRITI έγραψε: Ισως να εχεις μια πιο ελαστικη μεταχειρηση απο τους αξιωματικους αλλα εγω πιστευω οτι δεν θα προσαρμοστεις ευκολα. Ολα θα Τα βλεπεις Χαζα και θα νευριαζεισ.Αλλα νομιζω οτι τον πιο πολυ καιρο θα λειπεις με αδειεσ.6 μηνες δεν ειναι τιποτα. Ξερω ενα παρομοιο περιστατικο και ηταν μονιμα σε αδεια. Μπηκε στο κεντρο και ξαναπηγε να παρει το χαρτι απολυσεωσ. Μακαρι και για σενα να γινει κατι τετοιο.
...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες