kerkuraios έγραψε:Λογικα θα τον μεταθεσουν κερκυρα που εχει "στρατοπεδο"... Λουυυυυυυυυφααααααα. Αλλα και παλι δε θελω να φαω καμια υποχρεωτικη μεταθεση. Παντως για το υπσος δε τρεχει κατι ε;
Πεζικο θα υπηρετησει και αυτος... Αλλα το μονο που με ενδιαφερει ειναι αν χρειαζεται να πορετοιμαστω λιγο για τις ασκησεις τους (πεζοναυτες), και αν κανουν διαλογη σε υπσος. Δεν ειμαι και σκουριασμενος, την εχω την αντοχη μου λογο ποδοσφαιρου κλπ. Αν εχει αλλαξει κατι στις διαλογες τους θα ηθελα να με βοηθησετε... Ευχαριστώ.
kerkuraios έγραψε:Πεζικο θα υπηρετησει και αυτος... Αλλα το μονο που με ενδιαφερει ειναι αν χρειαζεται να πορετοιμαστω λιγο για τις ασκησεις τους (πεζοναυτες), και αν κανουν διαλογη σε υπσος. Δεν ειμαι και σκουριασμενος, την εχω την αντοχη μου λογο ποδοσφαιρου κλπ. Αν εχει αλλαξει κατι στις διαλογες τους θα ηθελα να με βοηθησετε... Ευχαριστώ.
Προσπάθησε να αποβάλλεις το κόμπλεξ με το ύψος σου και άσε εμένα να ξέρω καλύτερα που θα υπηρετήσω και τι θα κάνω.
Η αληθεια ειναι οτι εχω τις αντοχες και τη φυσικη κατασταση λογο αθληματος και αλλα και πολυ περπατημα σε βουνο, τωρα αν δεν τυχει να με παρουν λογο υπσους (1,65) δε θα σκασουμε κι'ολας![;) ] [;) ] καλα να ειμαστε και ολα τ'αλλα ερχονται!