Προβλήματα σε στρατόπεδα

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Προβλήματα σε στρατόπεδα

Δημοσίευση από Greek_Army »

Εικόνα
MrGeo5
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Προβλήματα σε στρατόπεδα

Δημοσίευση από MrGeo5 »

Αδερφέ, από ότι καταλαβαίνω είσαι ένας από αυτούς, όπως και πολλά από τα παιδιά στη Λήμνο, που δεν έχετε Βύσμα, όπως δεν είχα κι εγώ. Εγώ σαν δόκιμος έκανα 6 μήνες στο κατάμαυρο 296 στη Μόρια της Μυτιλήνης κάνοντας συνολικά 2 μήνες στο πιο δύσκολο φυλάκιο της νήσου. Ως δόκιμος το μόνο πράγμα που έκανα ήταν να προστατεύω τους σρατιώτες και να μοιράζω τιμητικά προτεινόμενους. Σε νιώθω, αν σκεφτείς ότι π. Χ. Έκανα πύλες στα "σχοινάκια" για 24 ώρες σερί μόνος μου κάτω από βροχή, έχοντας διώξει τους 2 σκοπούς μέσα στο φυλάκιο για να μη βρέχονται, γιατί έτσι το θεωρούσα σωστό. Δε τους έστειλε η μάνα τους στρατό για να πεθάνουν, έτσι έλεγα. Και με ειρωνεύονταν οι περισσότεροι αξιωματικοί, αλλά αυτό που κέρδισα ήταν να είμαι φίλος με όλους σχεδόν τους στρατιώτες, γιατί έτσι γούσταρα στην τελική.
Κάνε κουράγιο ρε φίλε, και εσύ και τα υπόλοιπα παιδιά, γιατί όπως είπες οι πιο πολλοί αξιωματικοί κάνουν καρριέρα. Απορώ όμως αφού έγιναν καταγγελιές στην Ταξιαρχία, πως δεν ενδιαφέρθηκε ο Δκτης του Τάγματος, γιατί μια τέτοια καταγγελία δεν τον τιμά.
Καλά κουράγια, και καλοί πολίτες. Προσπαθήστε σα σταρτιώτες να είστε μια γροθιά. Μέρες είναι θα περάσουν. Το ίδιο μου έλεγαν και εμένα. Έτσι κι εσείς θα τα λέτε μετά στις επόμενες ΕΣΣΟ. Περιμένω νέα σας.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες