Κοίτα Gianni. Κατά την γνώμη μου και την γνώμη πολλών αξιωματικών ήταν λάθος η παύση κλήσης επιλαχόντων στις ανώτερες και ανώτατες στρατιωτικές σχολές. Πιστεύω ότι θα καλέσουν επιλαχόντες του χρόνου. Ελπίζω να συνεχίσουν να παίρνουν επιλαχόντες γιατί εγώ φέτος ήμουν 50μόρια κάτω και ενώ έφυγαν αρκετοί και θα έμπαινα στη σχολή αυτή η απόφαση με άφησε έξω.Giannis91 έγραψε: Kallitexni μηπως εχεις ακουσει τιποτα για το αν θα υπαρξουν φετος επιλαχοντες; την μια ακουγεται οτι θα υπαρχουν και την αλλη οτι δεν θα υπαρχουν... μηπως ξερεις κατι εσυ που εισαι πιο "χωμενος" απο μενα σε αυτα;
Επιλαχόντες σε στρατιωτικές σχολές (2011)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 14
Αμα φετος υπαρξουν επιλαχοντες θα εκδοθει λιστα με τα ονοματα τους αλλα και με αριθμο προτεραιοτητας συμφωνα με τα μορια τους ή επιλεγονται διαφορετικα οι επιλαχοντες;
-
- Συνταγματάρχης
Βάσει μορίων είναι η σειρά επιλαχόντων. Εννοείται δε ότι διαχωρίζονται στις αντίστοιχες υπάρχουσες Κατηγορίες(πολύτεκνοι κλπ). Αλλά δεν ξέρω αν θα κοινοποιηθεί η λίστα εφόσον Υπάρξει τέτοια λίστα.Giannis91 έγραψε: Αμα φετος υπαρξουν επιλαχοντες θα εκδοθει λιστα με τα ονοματα τους αλλα και με αριθμο προτεραιοτητας συμφωνα με τα μορια τους ή επιλεγονται διαφορετικα οι επιλαχοντες;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 6
Αν συνεχισουν να φευγουν οι μαθητες απο τις σχολες ειναι φυσικο και επομενο να επαναφερθουν οι επιλαχων που ολα ετσι δειχνουν.
-
- Αρχιλοχίας
Τι ειχε γινει τοτε στη ΣΜΥ που εφυγαν 400 ατομα. Και πιοι ηταν οι κυριως λογοι, γιατι δεν ειναι φυσιολογικο να φυγαν τοσα ατομα και τελικα αναπληρωθηκαν οι θεσεις αυτες;
-
- Συνταγματάρχης
Το 2005 για το ακαδημαϊκό έτος 2005-06 παραιτήθηκαν απ'τη ΣΜΥ 465 σπουδαστές Ιης τάξεως και κλήθηκαν επιλαχόντες για την κάλυψη των κενών θέσεων. Κλήθηκα και εγώ τότε αλλά με ενημέρωσαν ότι επρόκειτω για λάθος και ακυρώθηκε η εισαγωγή μου. Οι λόγοι ήταν η σκληρή εκπαίδευση που επέβαλαν οι διοικητές των λόχων σπουδαστών καθώς και η ΙΙα τάξη σπουδαστών που ήταν αρκετά "σκληρή"και κατά την γνώμη μου καλά έκανε διότι είναι στρατός και όχι κολέγιο.ΜΑΧΙΜΟΣ έγραψε: Τι ειχε γινει τοτε στη ΣΜΥ που εφυγαν 400 ατομα. Και πιοι ηταν οι κυριως λογοι, γιατι δεν ειναι φυσιολογικο να φυγαν τοσα ατομα και τελικα αναπληρωθηκαν οι θεσεις αυτες;
-
- Αρχιλοχίας
465 ατομα πλακα κανεις, ρε συ βλεπω τωρα την προκυρηξη στρατ σχολων 2007-2008 και παιρνει η ΣΜΥ 255 τοτε επαιρνε 465 μαθητες; Τελος παντων τι ακριβως επικρατουσε μεσα στη σχολη και φυγαν τοσοι πολλοι ασσοι τοσο σκληρα ηταν μου φαινεται παραλογο να φυγαν 465 μαθητες σε μια χρονια.
-
- Συνταγματάρχης
Σου ανέφερα πόσοι παραιτήθηκαν.215 σπουδαστές είχε δεχτεί η σχολήΜΑΧΙΜΟΣ έγραψε: 465 ατομα πλακα κανεις, ρε συ βλεπω τωρα την προκυρηξη στρατ σχολων 2007-2008 και παιρνει η ΣΜΥ 255 τοτε επαιρνε 465 μαθητες; Τελος παντων τι ακριβως επικρατουσε μεσα στη σχολη και φυγαν τοσοι πολλοι ασσοι τοσο σκληρα ηταν μου φαινεται παραλογο να φυγαν 465 μαθητες σε μια χρονια.
-
- Αρχιλοχίας
Επειδη ειπες παραιτηθηκαν 465 μαθητες 1ταξης.
-
- Αρχιλοχίας
Και κατι αλλο out of topic που ειναι τα συνθηματα στρατου; Οποιος ξερει pls
-
- Συνταγματάρχης
Εισήλθαν επιλαχόντες και παραιτήθηκαν.3 σειρές άλλαξαν τότε.μαχιμοσ έγραψε: Επειδη ειπες παραιτηθηκαν 465 μαθητες 1ταξης.
-
- Συνταγματάρχης
μαχιμοσ έγραψε: Και κατι αλλο out of topic που ειναι τα συνθηματα στρατου; Οποιος ξερει pls
/forum/forum_posts.asp?Tid=455&Pid=16374#16374 Πάρε το link.
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
-
- Αρχιλοχίας
Ωραιος kalitexni ευχαριστω. Αλλαξαν τοτε 3 σειρες αν ειναι δυνατον.
-
- Συνταγματάρχης
Ήμουν 17 μόλις είχα τελειώσει το σχολείο και περίμενα να μπώ ΣΣΕ ή ΣΜΥ. Δυστυχώς όμως δεν είχα καλό βίσμα. Τόσοι έφυγαν. Είχα μία φίλη μου μέσα που με ενημέρωνε.ΜΑΧΙΜΟΣ έγραψε: Ωραιος kalitexni ευχαριστω. Αλλαξαν τοτε 3 σειρες αν ειναι δυνατον.
Γεια σας. Εχω 14.500 μορια και φετος έδινα για στρατιωτικες σχολες αλλα δεν περασα τ'αθληματα. Θελω να ξαναδώσω με το 10%. Λετε να κατέβει η Βαση της σμυ για να περασω; Και κατι αλλο. Αν δεν περασω κανονικα μπορω να περασω σαν επιλαχουσα αν τους επαναφερουν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης