Στρατιωτικός Ιερέας
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
Στρατιωτικός Ιερέας
Και για θυμισω σε καποιους. Οτι δεν γινεται λειτουργια μονο την κυριακη...
υπαρχουν πολυ σημαντικες γιορτες κατα την διαρκεια του ετους. Και εφοσον ο κανονισμος το επιτρεπει μπορει ο καθενας να παρεβρεθει (εαν δεν εχει υπηρεσια)

Στρατιωτικός Ιερέας
Μα τι μας λες τώρα, άλλο ρώτησα εγώ τέλος πάντων αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει
-
- Ταγματάρχης
Στρατιωτικός Ιερέας
δεν απαντουσα σε εσεναsotirisd έγραψε:Μα τι μας λες τώρα, άλλο ρώτησα εγώ τέλος πάντων αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει

Στρατιωτικός Ιερέας
Συγνωμη τοτε.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Στρατιωτικός Ιερέας
Το ειχα σκεφτει παλια αυτο να το ακολουθησω... Οταν ειδα μια ταινια... Και ηταν ενας στρατιωτικος ιερεας και κατα την διαρκεια της μαχης ευλογουσε οσους πεθεναν...
Στρατιωτικός Ιερέας
Χαχαχα, αν ακομα το σκεφτεσαι μην το πεις σε κανεναν το λογο που θες να γινεις :P Γιατι θα πεθανεις πρωτος :P
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Στρατιωτικός Ιερέας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε: Και ηταν ενας στρατιωτικος ιερεας και κατα την διαρκεια της μαχης ευλογουσε οσους πεθεναν...
Τους ευλογουσε μαζικά να φανταστω, ε;

"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
-
- Ταγματάρχης
Στρατιωτικός Ιερέας
Ε πως αλλιως... 

Στρατιωτικός Ιερέας
Μια απλη ερωτηση μηπως ξερετε ποσα παιρνει ενας στρατιωτικος ιερεας πληρονετε με το αξιωμα που εχει στον στρατο η με το οτι ειναι ιερεας;
-
- Επιλοχίας
Στρατιωτικός Ιερέας
Εχω δει στρατιωτικο ιερεα σε κατι κααυ... Ο συγκεκριμενος ειχε το βαθμο του υπολοχαγου αν θυμαμαι καλα... Λειτουργουν οπου υπαρχουν εκκλησακια και εκκλησιες σε μοναδες φυλακια κααυ οπουδηποτε και πληρωνονται με μισθο στρατιωτικου αναλογα στο βαθμο τους κι οχι με μισθο ιερεα. Αυτα! Ελπιζω να βοηθησα![:) ]
Στρατιωτικός Ιερέας
Παιδια εχω μπερδευτει λιγακι οπως ειπε ενας φιλος απο την πρωτη σελιδα για να γινω στρατιωτικος ιερεας πρωτα γινομε θεολογος η κια απο την εκκλησιαστικη ακαδημια και μετα πρεπει να παω στην ευελπιδων αλλα 4 χρονια και μετα γινομε στρατιωτικος ιερεας;
Στρατιωτικός Ιερέας
Δεν κανουν τετοια πραγαματα οι στρατιωτικοι ιερεις.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Στρατιωτικός Ιερέας
Ειχα δει καποτε εναν παπα πουλαδερο, νομιζω τον ειχε δειξει και στο Αρετη και Τολμη. Ωραιος ο τυπος!
Στρατιωτικός Ιερέας
Οι αποφοιτίσαντες την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού πώς μπορούν να γίνουν ιερείς των Σωμάτων του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης