ChrPat έγραψε:Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντρόπη από αυτό, ανάμεσα στους προμάχους να κείτεται νεκρος άντρας παλαιός πιο μπροστά από τους νέους και να έχει κατάλευκο κεφάλι και κατάλευκα γενεια και ν' αφηνει τη γενναία ψύχη του μέσα στη σκόνη, κρατώντας στα χέρια τα ματωμένα απόκρυφα του.
Εχω κ εγω δυο! 1) Η ωραιότερη απ' όλες τις γυναίκες είναι αυτή που έτυχε εμείς να αγαπήσουμε. 2) Εάν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα είχαν καμία αξία.
«Ένας άντρας δεν εγκαταλείπει εύκολα την επιδίωξή του, επειδή συνάντησε άρνηση. Αρκεί η άρνηση να μην προήλθε από λόγους αρετής, αλλά από λόγους επιλογής. »
Κάθε αναρχικός κρύβει μέσα του έναν αποτυχημένο δικτάτορα.
Κάποτε έκοψα το ποτό και τις γυναίκες. Ήταν τα χειρότερα 20λεπτά της ζωής μου.
George Best
Ξόδεψα το 90% των χρημάτων μου στο ποτό και στις γυναίκες. Τα υπόλοιπα τα σπατάλησα. George Best
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Σεπ 08, 2010 7:44 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army έγραψε:«Ένας άντρας δεν εγκαταλείπει εύκολα την επιδίωξή του, επειδή συνάντησε άρνηση. Αρκεί η άρνηση να μην προήλθε από λόγους αρετής, αλλά από λόγους επιλογής. »
Κάθε αναρχικός κρύβει μέσα του έναν αποτυχημένο δικτάτορα.
Κάποτε έκοψα το ποτό και τις γυναίκες. Ήταν τα χειρότερα 20λεπτά της ζωής μου.
George Best
Ξόδεψα το 90% των χρημάτων μου στο ποτό και στις γυναίκες. Τα υπόλοιπα τα σπατάλησα. George Best
...
Ευγε και για τα 3!George Best, απλα ο υπερτατος... Ανεπαναληπτος...