Ξύρισμα στο στρατό
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Ξύρισμα στο στρατό
Ισχυει οτι ισχυει σε ολοκληρο τον Στρατο Ξηρας. Το ξυρισμα πρεπει να ειναι καθημερινο. Οι μοναδικες περιπτωσεις που υπαρχει ανοχη σε αυτο το θεμα ειναι σε περιοδο επιχειρησεων οταν δεν υπαρχει ο χρονος και η ανεση.
Τα γενια νομιζω επιτρεπονται στο Πολεμικο Ναυτικο, αλλα νομιζω μονο εν πλω. Ας μας πει καποιος του ναυτικου για σιγουρα...
Τα γενια νομιζω επιτρεπονται στο Πολεμικο Ναυτικο, αλλα νομιζω μονο εν πλω. Ας μας πει καποιος του ναυτικου για σιγουρα...
Ξύρισμα στο στρατό
Τι μας λετε ρε παιδια τωρα; Οτι στο πεζικο ξυριζονται; Θα τρελαθουμε τελειως; Στις ειδικες δυναμεις τουλαχιστον στην μοναδα που υπηρετω εγω αν σε πετυχουν αξυριστο... Καψωνι και αναφορα! Γιαυτο τεντα! Δεν με παιρνει για αλλες μλκιες... Δεν τους χαριζω ουτε λεπτο!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Ξύρισμα στο στρατό
Σε κανονισμους και εγχειριδια εκστρατειας γραφεται οτι στις ασκησεις δεν πρεπει να ενθαρυνεται το ξυρισμα. Για το Π. Ν. Το ξυρισμα ακολουθει το Σ. Ξ. Μονο για τους δοκιμους με την προυποθεση οτι δεν θα παιζεις δηλ. Την μια εβδομαδα θα κανεις σχεδια και την αλλη θα εισαι ολος. Μια εμφανηση που αντιστοιχη με τη φωτογραφια ταυτοτηταςAntonis21 έγραψε:Ισχυει οτι ισχυει σε ολοκληρο τον Στρατο Ξηρας. Το ξυρισμα πρεπει να ειναι καθημερινο. Οι μοναδικες περιπτωσεις που υπαρχει ανοχη σε αυτο το θεμα ειναι σε περιοδο επιχειρησεων οταν δεν υπαρχει ο χρονος και η ανεση.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
Ξύρισμα στο στρατό
Εγω για την ηλικια μου εχω πολλα γενια και γενικα τα αφηνω συνεχεια... Τα περνω με μηχανι συνηθος... Αλλα ολα οκ! Δεν εχω προβληματα και να ξυρηζομαι καθε μερα... Τις τελευταιες μερες το κανω και ολα μια χαρα! Συνηθεια ειναι ολα...
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 13
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Ξύρισμα στο στρατό
Οποιος θελει να γλυτωσει το ξυρισμα αυτο μονο μπορει να γινει με διαγνωση απο δερματολογο μετα θα σε στειλουν σε στρατιωτικο νοσοκομειο και θα σου γραψουν το αναλογο χαρτι... Και ετσι θα απαλλαγεις απο το καθημερινο ξυρισμα
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Ξύρισμα στο στρατό
Αυτο το ειχε πει ενα γιδι, ενα ζωντανο απο την Κρητη σε ενα Λοχαγο και του απαντησεΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Εγω για την ηλικια μου εχω πολλα γενια
"Δηλαδη ρε ταδε, θες να μας πεις οτι εισαι πιο αντρας απο μας; Τσιμπα 5μερουλες για να το ξανασκεφτεις. "
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Ξύρισμα στο στρατό
297ΙΜΑΚ έγραψε:Αυτο το ειχε πει ενα γιδι, ενα ζωντανο απο την Κρητη σε ενα Λοχαγο και του απαντησεΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Εγω για την ηλικια μου εχω πολλα γενια
"Δηλαδη ρε ταδε, θες να μας πεις οτι εισαι πιο αντρας απο μας; Τσιμπα 5μερουλες για να το ξανασκεφτεις. "

"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
Ξύρισμα στο στρατό
Παντος εγω δεν λεω αχ τι θα κανω με το δερματακι μου... Και λοιπα... Εγω λεω ενα αληθεινω γεγονος... Εχω πολλα γενια και δεν σκεφτωμαι αχ τι θα πρεπει να ξυριζομαι καθε μερα... Οχι ρε #@^&@! Το... Και βλακειες...
...
...
Ξύρισμα στο στρατό
Εχω πολλα γενια λεει... να τα ξυρισεις ρε μεγαλε! εμεις ***** ειμασταν δηλαδη; βγαινω εκτος εαυτου με αυτα που βλεπω!9 μηνες ειναι και κανετε λες και ηρθε το τελος του κοσμου πια!
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Ξύρισμα στο στρατό
Παιδια το ξυρισμα επιβάλλεται αυστηρα ! Κοπτικες μηχανες κτλ... Ειναι για πεταμα αν δεν θες να τρως καμπανες και φυλακες καθε μερα ξυρισμα Με ξυραφι
Ξύρισμα στο στρατό
Ετσι παραδοσιακα πραματα. Ξυραφι κ αγιος ο θεος. Ρε omega εισαι κ κρητικος ετσι; Κουτουλουφαρι εχω παει συντεκνε. Χερσονησσο εμενα πιο μικρος
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Ξύρισμα στο στρατό
Παιδια τι προτιματε big η gillette ξυραφακια;
Ξύρισμα στο στρατό
Ομεγκα τζιλετ for the win!
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Ξύρισμα στο στρατό
Ειναι λιγο ακριβουτσικα ομως ρε συ...
Ξύρισμα στο στρατό
Δεν εχεις αδικο ειναι λιγακι αλλα ξυριζεσαι χωρις κοψιματα. Τα big τα ειχα δοκιμασει μια φορα που ειχα ξεμεινει απο gillete και κατασφαχτηκα!OMEGA έγραψε:Ειναι λιγο ακριβουτσικα ομως ρε συ...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες