Σχολεία Ειδικών Δυνάμεων για ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από fideas emk »

Για μεταθεση στελεχους μιλαω κι εγω. Δε τα ξερουμε ολα οι εφεδροι απλα τους ΕΠΟΠ στη μοιρα βλεπαμε και τις γκριματσες Και τη μουρμουρα τους... Απλα δεν ακουσα κανενα να λεει "καλα που ημαστε εδω και Ευτυχως γλυτωσαμε μεταθεση εκπαιδευτη στη ΣΧΑΛ" Εικόνα Τεσπα ετσι ειναι αμα ετσι νομιζετε.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εγώ που είμαι ΕΠΟΠ λοιπόν όπως και ο ΟΑΑΕΕ02 και δε στις Ειδικές Δυνάμεις άσε να ξέρουμε καλύτερα τι παίζεται μέσα φίλε μου!
Να σαι καλά και μπράβο σου που υπηρέτησες ώς έφεδρος στις καταδρομές!

ΘΡΥΛΟΣ
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΘΡΥΛΟΣ »

Σε τη σωμα εισαι Δυκ;
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός

D.Y.K έγραψε:Εγώ που είμαι ΕΠΟΠ λοιπόν όπως και ο ΟΑΑΕΕ02 και δε στις Ειδικές Δυνάμεις άσε να ξέρουμε καλύτερα τι παίζεται μέσα φίλε μου!
Να σαι καλά και μπράβο σου που υπηρέτησες ώς έφεδρος στις καταδρομές!

ευχαριστω και σε σας το ιδιο και ενα πραμα να πω: ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΟΙ ΕΠΟΠ! Στις καταδρομες ειστε. Ουτε οι εφεδροι τοσο... (οι οποιοι παιρνουν και 8,62 Ευρω Μεχρι 10Ε. Οχι 1000 ευρω, για να κοβονται το πρωι στο τρεξιμο... Φιλικα). Και κατι αλλο εσεις μπορει να ειστε μεσα για παντα. Αλλα απο στρατο καταλαβαινει ΜΟΝΟ ο εφεδρος καταδρομεας μεχρι τον εφεδρο Δεκανεα (παλιοτερα λοχια) Καταδρομεα. Ουτε ΣΜΥ, ΣΣΕ, ΕΠΟΠ, ΕΜΘ ουτε καν τα δοκίμια οι οποιοι ειναι "υπαλληλοι" του 8πμ με 3μμ. Ολοι περαστικοι ειστε απο το λοχο, μονο ο εφεδρος ειναι ΜΟΝΙΜΟΣ εκει.Εικόνα Γι'αυτο μη βγαζεται κομπλεξ στου εφεδρους οπλίτες Και δεν ειναι οι δουλοι σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fideas emk την Σάβ Μάιος 29, 2010 7:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σχετικά με την μουρμούρα θα συμφωνήσω...
Έχει καταντήσει λίγο αηδία το όλο σκηνικό ! Δυστυχώς κάνουν 'κοιλίτσα' οι περισσότεροι απο κάποια δόση και έπειτα και ΚΑΚΩΣ!
Αυτή είναι η δουλειά μας και αυτήν θα πρέπει να υπηρετήσουμε με όλο μας το είναι!
Όσον αφορά τους έφεδρους ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι 'δούλοι' μας και εγώ προσωπικά δεν εφαρμόζω αυτή την τακτική όπως άλλοι, αλλά ΕΠΙΣΗΣ μην ξεχνάς ότι είναι υφιστάμενοι μας ΑΡΑ οι όποιες διαταγές θα πρέπει να εκτελούνται προθύμως και άνευ αντιλογίας όπως ορίζει και ο όρκος και όπως θα πρέπει να το εφαρμόζουν και όλοι οι ΕΠΟΠ στις όποιες διαταγές των προισταμένων τους!
Εδώ όμως θα ήθελα να τονίσω ότι το θέμα έχει να κάνει με τα Σχολεία που μπορούν να παρακολουθήσουν τα Στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων και όχι με οτιδήποτε άλλο γι'αυτό άς μην ξεφεύγουμε σε κομπλεξισμούς και μικρότητες!
Υπάρχουν άλλα Ελεύθερα θέματα για αυτά!
Ευχαριστώ!
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός

Συμφωνω. Επιστροφη στο θεμα.
ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΚΡΗΤΙΚΟΣ »

Ξερουμε αν παρει φετος εποπ ειδ. Δυναμεων;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν θα πάρει γενικότερα ΕΠΟΠ φέτος φίλε μου αλλά άς μην ξεφεύγουμε απο το θέμα.

Υπάρχει σχετικό για τους διαγωνισμούς.
JohnKr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από JohnKr »

Έχω σχηματίσει την άποψη ότι ένας μόνιμος πρέπει να πάρει την βατραχοπουλάδα της ΔΥΚ κάποια στιγμή αν θέλει να κάνει σοβαρή καριέρα στις ειδικές δυνάμεις.
Ίσχύει κάτι τέτοιο;
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

JohnKr έγραψε:Έχω σχηματίσει την άποψη ότι ένας μόνιμος πρέπει να πάρει την βατραχοπουλάδα της ΔΥΚ κάποια στιγμή αν θέλει να κάνει σοβαρή καριέρα στις ειδικές δυνάμεις.
Ίσχύει κάτι τέτοιο;
Οχι υπαρχουν και αλλα αξιολογα τμηματα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

JohnKr έγραψε:Έχω σχηματίσει την άποψη ότι ένας μόνιμος πρέπει να πάρει την βατραχοπουλάδα της ΔΥΚ κάποια στιγμή αν θέλει να κάνει σοβαρή καριέρα στις ειδικές δυνάμεις.
Ίσχύει κάτι τέτοιο;

Όχι δεν ισχύει αλλά έχει μια λογική ο συλλογισμός σου καθώς η ΣΥΚ είναι ένα μεγάλο προσωπικό στοίχημα για τα στελέχη.(Απο άποψη επιπέδου δυσκολίας μέχρι την τελική αποφοίτηση)
Διάβασε αναλυτικά εδώ και θα καταλάβεις ότι μιλάμε για την ελίτ (Σαν σχολείο τουλάχιστον).

Su-35 έγραψε:Υποβρύχιοι Καταστροφείς: Οι SEAL του Πολεμικού Ναυτικού

Από την εποχή της συγκρότησής της, το 1953 μέχρι και σήμερα, μισό αιώνα μετά, οι υποβρύχιοι καταστροφείς αποτελούν μία από τις δύο κορυφαίες μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων μαζί με το ΕΤΑ του Ελληνικού Στρατού. Το να είσαι ο κορυφαίος σημαίνει πάνω απ'όλα ότι έχεις κορυφαία εκπαίδευση. Ο Λόγος, απλός. Χωρίς εκπαίδευση δεν μπορείς να «φτιάξεις» του ανθρώπους που θέλεις για να επανδρώσουν τη Διοίκηση. Η εκπαιδευτική διαδικασία είναι συνεχής, επίπονη, απαιτητική και εξαιρετικού εύρους όσον αφορά στα αντικείμενά της.

Από τα πιο σημαντικά της στάδια όμως είναι το βασικό, εκεί δηλαδή που «απλοί» άνθρωποι έρχονται κατόπιν επιθυμίας τους στη ΔΥΚ, επιλέγονται, και ξεκινούν ένα δύσκολο και επίπονο ταξίδι, που μήνες αργότερα θα έχει ως κατάληξη την αποφοίτηση και προώθησή τους προς τις επιχειρησιακές ομάδες.

http://www.defencenet.gr
Διαβάστε εδώ την αναλυτική παρουσίαση της Σχολής Υποβρυχίων Καταστροφών.

Άβαταρ μέλους
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ »

Αδερφε να ς ρωτησω κατι δηλαδη.
μολις τελειωσω την θητεια μου (ΜΑΚ)
ΔΕΝ τους λεω να παω κατευθειαν στην Ζ ΜΑΚ (ονειροοοο ζωηςςςςς :)
και να παω να βγαλω τα σχολεια των ΟΥΚ και των ΕΤΑ;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στην Ζ ΜΑΚ δεν θα πάς έτσι κι αλλιώς κατευθείαν.
Μπορούσες να πάς ώς ΟΒΑ πρίν αλλά τώρα ΜΟΝΟ ώς 2η τοποθέτηση σαν ΕΠΟΠ.(Μιάς και δεν παίρνει ΟΒΑ πλέον).
Τι σχέση έχουν τα σχολεία της ΔΥΚ και των ελευθεραντζήδων;
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από dimitris mak »

Πως ειναι τα πραγματα στην ειδικοτιτα ειδικων αποστολων; Ξερει κανεις τιποτα απο την τελευταια προκυρηξη πως ηταν τα πραγματα; Η γενικα καποιος που ξερει! Ευχαριστω!
...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Πως ειναι τα πραγματα στην ειδικοτιτα ειδικων αποστολων; Ξερει κανεις τιποτα απο την τελευταια προκυρηξη πως ηταν τα πραγματα; Η γενικα καποιος που ξερει! Ευχαριστω! ...
Και αυτο εχει καπου σχολιαστει αλλα δεν θυμαμαι που... Τες πα, για μενα ειναι πατεντα για ελβετικους σουγιαδες (κανει τα παντα και συμφερει) , και φυσικα δεν ειναι ειδικοτητα για εφεδρουςΕικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης