Γενικές πληροφορίες για ειδικότητες
Ειμαι Εποπ Δνεας (τθ) 4 σειρα δηλαδη μπηκα τον 11 του 05. Υπηρετω στη Λεσβο και ειμαι Τ. Ε. Ο δηλαδη Τεχνιτης Ερπυστριοφορων Οχηματων, και μαλιστα απο τοτε που μπηκα δεν εχει ξαναπαρει αλλους τεχνιτες.
Χμμμ να σε ρωτισω κ πως ειναι εκει; Εννοω στο στρατοπεδο γτ σε οσους λεω οτι θα παω επ, οπ λενε οτι θα κανω το μεγαλυτερο λαθος...
Ολοι οι ταξιτζιδες ειναι κακοι; Ολοι οι δικηγοροι ειναι λαμογια; ; Αλλο τοσο στο στρατο δεν ειναι καλα... ειναι υποκιμενικο...
Μπα απο τι ξερω στον στρατο ειναι μια χαρα τωρα πλεων η σκοπιες εχουν γινει με δυο ατομα και τα καψονια εχουν σταματιση απο τους παλιους παιδες ολα ειναι ωραια εκει μεσα αλλα καποιος ι καποια που θελη να μπει στον στατο πρεπει να εχει και υπομονη
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 27
Θα συμφωνησω με τον/την προλαλησαντα/προλαλησασα... ειναι καθαρα υποκειμενικο κ κατα ποσο καποιος εχει αντοχες ή οχιNazgul έγραψε: Ολοι οι ταξιτζιδες ειναι κακοι; Ολοι οι δικηγοροι ειναι λαμογια; ; Αλλο τοσο στο στρατο δεν ειναι καλα... Ειναι υποκιμενικο...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Και οι ειδικοτητες για τις γυναικες θα ειναι αντιστοιχες και για τους αντρες; ας απαντησει καποιος σχετικοσ
-
- Υποδεκανέας
ολοι τις ειδιες ειδικοτητες εχουν
Ολοι τις ιδιες ειδικοτητες εχουν λες η προκυρηξη να λεει απο εδω οι αντρες κ απο εδω οι γυναικες; Εδω εχουμε ισοτητα 2 φυλλων...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 27
Η προκηρυξη που ειχε βγει φετος ελεγε 1700 θεσεις εποπ αντρες-γυναικες... Που σημαινει 1700 αντρες ή 1700 γυναικες, δηλαδη αυτες τις θεσεις τις διεκδικουν και τα 2 φυλα αντιστοιχως... φυσικα υπαρχουν κ ειδικοτητες που συμφωνα με την κριση τους Ειναι προτιμοτερο να καλυφθουν απο αντρεςLENAKI έγραψε:Και οι ειδικοτητες για τις γυναικες θα ειναι αντιστοιχες και για τους αντρες; Ας απαντησει καποιος σχετικος
-
- Συνταγματάρχης
Παιδιά είμαι υπέρ της ισότητας. Άλλωστε αν μία γυναίκα δεν τα καταφέρει σε μία ειδικότητα και παραιτηθεί ή θα καλυφθεί η θέση της από άλλη γυναίκα ή από άντρα. Το μόνο που με πείραξε με το θέμα του στρατού είναι η προώθηση πολυτέκνων-τριτέκνων και μειονοτήτων.
Τι ειδικοτητες υπαρχει πιθανοτητα να παρουν γυναικες; Οτι κανονικα πανε σε ολα το ξερω, αλλα μιλωντας απο μεσε τι παιζει ρωταω. Κ ποιες ειναι οι καλυτερες; Στρατολογος ειναι καλα;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 22
Οι γυναικες προτιμουνται σε ειδικοτητες γραφειου και οικονομικες, εφοδιαστικες ειδικοτητες. Συγκεκριμενα, στρατολογοι, υλικονομοι, οικονομικοι ταμιακοι, φωτοερμηνευτες, χειριστες φωτοτυπικου μηχανηματος. Αυτες ειναι καποιες απο τις ειδικοτητες γυναικων εποπ. Επισης νοσηλευτριες, νηπιαγωγοι και βρεφονηπιοκομοι
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Το κακο ειναι οτι στις περισσοτερες απο αυτες τις ειδικοτητες θα ζητανε καποιο τει. Εστω οικονομικα. Εγω ειμαι τελειως αλλης κατευθυνσης αει κ αρα θα μετρησει μονο το λυκειο. Οποτε τα βλεπω πολυ δυσκολα τα πραγματα. Ετσι δεν ειναι; σορυ που σεζαλιζω κ τοση ωρα αλλα μιας κ σε βρηκα ευκαιρο...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 22
Οποιοδηποτε πτυχιο εχεις θα το καταθεσεις. Θα επιλεξεις μια ειδικοτητα τουλαχιστον παρεμφερη με το αντικειμενο σπουδων σου. Θα ηθελες να μου πεις τι ακριβως εχεις σπουδασει;
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Καμια σχεση σου λεω. Πολιτικες επιστημες γενικα αλλα νομιζω δεν καταθετεις οτι να ναι. Αν ζηταει καποιο ιεκ η ΤΕΙ η λυκειο, δε μπορω να τους στειλω στο ασχετο το πτυχιο μου...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες