Κατάσταση επιβίβασης - μειωμένα εισιτήρια

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
neos7

Δημοσίευση από neos7 »

Ποσο εχει το μειωμενο εισητηριο για φανταρους με το αργο τρενο για αθηνα-θεσσαλονικη και θεσσαλονικη-αθηνα;
ξερει κανεις;
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Καλυτερα να το ρωτησεις στην στρατολογια
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Greek_Army »

neos7 έγραψε:Ποσο εχει το μειωμενο εισητηριο για φανταρους με το αργο τρενο για αθηνα-θεσσαλονικη και θεσσαλονικη-αθηνα;
ξερει κανεις;

Ένα τηλεφωνάκι να κάνεις στον οσε και θα σου πούνε
Γιάννης Μ

Δημοσίευση από Γιάννης Μ »

Καλησπέρα, μια γρήγορη ερώτηση σε αυτό το σημείο, γιατί κανένας δεν ξέρει τίποτα εδώ ή δεν θέλει να μου πει.
Είμαι μόνιμος κάτοικος Χανίων και υπηρετώ στη Δ'ΕΑΝ στον Έβρο (τώρα το γιατί θα το ρωτήσω αλλού).
α. Πόσες καταστάσεις επιβίβασης πραγματικά δικαιούμαι; Ισχύει το 4 μετ' επιστροφής;
β. Σχετικά με την μετακίνηση με αεροπλάνο έχω διαβάσει ότι είναι το ακέραιο ήμιση των συνολικών καταστάσεων, δηλαδή 2, αλλά: Άλλοι μου λένε ότι αυτά είναι 2 one-way και άλλοι 2 μετ'επιστροφής. Τι ισχύει;
Ευχαριστώ.
Dimitris 310

Δημοσίευση από Dimitris 310 »

Ρε παιδια να ρωτησω κατι γιατι κανεις εδω δεν ξερει να μου πει : Εγω πηγα ελδυκ πηρα μια κατασταση επιβιβασεως αεροπορικη στα group του πασχα, μετα κοπηκα και γυρισα ελλαδα οπου ειμαι στη μυτιληνη. Απο εκει πηρα αλλη μια αεροπορικη και θεωρουσα οτι ειχα αλλη μια αεροπορικη υπολοιπο και μια ακτοπλοικη. Αλλα μου ειπαν οτι επειδη την πηρα στην κυπρο δεν την δικαιουμαι εδω. Ισχυει αυτο ή με δουλευουν για να με αποφυγουν; Στο εξωτερικο δεν υπαρχει αλλη νομοθεσια; Εχω ρωτησει στο στρατοπεδο που ειμαι, στην στρατολογια μου και στο φρουραρχειο της περιοχης μου και κανενας δεν ξερει τι γινεται. Υπαρχει κανενα τηλεφωνο να παρω στο ΓΕΣ να ρωτησω;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Dimitris 310 έγραψε:Ρε παιδια να ρωτησω κατι γιατι κανεις εδω δεν ξερει να μου πει : Εγω πηγα ελδυκ πηρα μια κατασταση επιβιβασεως αεροπορικη στα group του πασχα, μετα κοπηκα και γυρισα ελλαδα οπου ειμαι στη μυτιληνη. Απο εκει πηρα αλλη μια αεροπορικη και θεωρουσα οτι ειχα αλλη μια αεροπορικη υπολοιπο και μια ακτοπλοικη. Αλλα μου ειπαν οτι επειδη την πηρα στην κυπρο δεν την δικαιουμαι εδω. Ισχυει αυτο ή με δουλευουν για να με αποφυγουν; Στο εξωτερικο δεν υπαρχει αλλη νομοθεσια; Εχω ρωτησει στο στρατοπεδο που ειμαι, στην στρατολογια μου και στο φρουραρχειο της περιοχης μου και κανενας δεν ξερει τι γινεται. Υπαρχει κανενα τηλεφωνο να παρω στο ΓΕΣ να ρωτησω;

άλλο κύπρο και άλλο μυτιλήνη φίλε μου, στην μυτιλήνη θα πρέπει να είσαι πάνω από 500 χιλιόμετρα από τον τόπο διαμονής σου για να πάρεις αεροπορική κατάσταση επιβίβασης
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 18
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Και την οποία αεροπορική κατάσταση επιβίβασης δεν στην πληρώνουν ολόκληρη. Αυτό μου έλεγαν πολλοί Κρητικοί που υπηρετούσαν στη Μυτιλήνη.
...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Rafale »

Ποιες κε; Αυτες θα ανηκουν στο παρελθον. Αφου κοβουν και τις δωρεα μετακινησεις με τα τραινα (με τον νεο νομο για τον οσε). Ενω ηδη οι κε με τα αεροπλανα εχουν ηδη περιοριστει. Τωρα που ιδιωτικοποιηθηκε και ο οσε με το αντιτιμο να μην ξεπερνα το 60% πλητει αμεσα τους στρατευσιμους που το χρησιμοποιουν πιο συχνα ως μεσο μετακινησης. Η θα επιβαρυνθουν με το ακριβοτερο εισητηριο του οσε η θα χρυσοπληρωνουν το κτελ. Ειδατε οι κινεζοι;
Dmp

Δημοσίευση από Dmp »

Καλημέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με κάτι το οποίο διάβασα στο πίσω μέρος του σημειώματος κατάταξης.

αναφέρεται ότι εάν κάποιος επιθυμεί να μετακινηθεί προς το κέντρο με έξοδα της υπηρεσίας να απευθυνθεί στο φρουραρχίο... Γνωρίζει μήπως κανείς ποια είναι η διαδικασία στο συγκεκριμένο θέμα;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Dmp έγραψε:Καλημέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με κάτι το οποίο διάβασα στο πίσω μέρος του σημειώματος κατάταξης.

αναφέρεται ότι εάν κάποιος επιθυμεί να μετακινηθεί προς το κέντρο με έξοδα της υπηρεσίας να απευθυνθεί στο φρουραρχίο... Γνωρίζει μήπως κανείς ποια είναι η διαδικασία στο συγκεκριμένο θέμα;

φρουραρχείο αθηνών
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από yandr »

Για την πρώτη σου κίνηση προς τη Μονάδα Κατάταξης δεν είναι απαραίτητο να επιβαρυνθείς οικονομικά. Αν επιθυμείς να κινηθείς με έξοδα της Υπηρεσίας, μπορείς να απευθυνθείς έγκαιρα στο Φρουραρχείο ή αν δεν υπάρχει, στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή, απ' όπου θα πάρεις την προβλεπόμενη κατάσταση επιβίβασης.

Πρώτη μέρα κατάταξης

Dmp

Δημοσίευση από Dmp »

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Απλά ήθελα να μάθω ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται; Τι εστί κατάσταση επιβίβασης; Δλδ πληρώνουμε και τα παίρνουμε έπειτα απο κάπου;Επίσης υπάρχει εύκαιρο το τηλ του φρουραρχείου Αθηνών;

Τhanx a lot...

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Για μία ακόμη φορά, το 90% όλων των ερωτήσεων έχουν ήδη απαντηθεί:

Φρουραρχείο Αθηνών

Φρουραρχείο Αθήνας

Dmp

Δημοσίευση από Dmp »

yandr έγραψε:Για μία ακόμη φορά, το 90% όλων των ερωτήσεων έχουν ήδη απαντηθεί: Φρουραρχείο Αθηνών

Φρουραρχείο Αθήνας

A,ok thanx... Επειδη στο προηγούμενο μήνυμα δεν ήτανε link, δεν το καταλαβα...

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Πες μας αν λειτουργούν τα τηλέφωνα Εικόνα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης