H μεγαλύτερη πληγή του στρατού είναι οι γυναίκες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Rafale »

Αυτο σε καμια περιπτωση δεν μπορει να χαρακτηριστει ως επιχειρημα αλλα ειναι μια αποψη βεβαια και ειναι σεβαστη.

Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Antonis21 »

Sasuke δυστηχως αγαπητε εισαι μακρια απο την πραγματικοτητα.
Η γνωμη μου εχει βαρυτητα γιατι ειμαι χρονια στο Στρατο και εχω δει αρκετα παραδειγματα.

Black_night δυστηχως οι γυναικες στον Στρατο εχουν αλλη δυναμη, αυτην που τους αφηνουν οι αντρες προϊσταμενοι τους να εχουν, δυστηχως.

Οι γυναικες δεν ειναι πληγη για τον Στρατο μας, σε πολλες περιπτωσεις ομως δημιουργουν προβλημα.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
1. Δεν ειναι δυνατον να επικαλλουνται συνεχως πονους περιοδου για να γλιτωνουν ασκησεις.
2. Δεν ειναι δυνατον εγω με Αρκετα χρονια στον στρατο να μην μου επιτρεπεται να μιλαω στους αξιωματικους με οικιοτητα, ενω γυναικα ΕΠΟΠ 6η σειρα να ειναι μεσα στο γραφειο αξιωματικου και να ακουγονται χασκογελα. Μεγαλο λαθος κυριε Αξιωματικε.
3. Δεν ειναι δυνατον να κανουν τα γλυκα ματια απο δω και απο εκει συνεχως για να απολαμβανουν ειδικης μεταχειρησης (βλεπε πανω).
4. Δεν ειναι δυνατον συνεχως να μας γινονονται παρατηρησεις για το πως να φερθουμε στις γυναικες συναδελφους. Ημαρτον, δεν ειμαστε ευνουχοι, ουτε κοινωνικα απομονωμενοι. Οταν σχολαμε δεν κλεινομαστε σε ενα δωματο αλυσσοδεμενοι μεχρι την επομενη μερα τις δουλειας. Υπαρχουν και εξω στην κοινωνια γυναικες, δεν βλεπουμε πρωτη φορα. Ειμαστε Ελληνες Στρατιωτικοι, μπορειτε να μας εμπιστευθειτε.

Το να λεει καποιος οτι οι γυναικες δεν μπορουν να προσφερουν στον Στρατο ειναι μεγαλο λαθος. Εκτος απο το κομματι που περιλαμβανει σωματικη δυναμη/αντοχη (που και αυτο σηκωνει συζητηση), σε αλλα πραγματα μπορουν να ειναι και καλυτερες απο τους ανδρες:
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
1. Ειναι πολυ καλες χειριστριες του ατομικου οπλισμου με μεγαλη σκοπευτικη ικανοτητα καθως επισης ιδιαιτερα επιμελης στην συντηρηση του.
2. Μπορουν να οδηγησουν βαρεια οχηματα και να χειριστουν μηχανηματα.
3. Εχουν την ικανοτητα να δειξουν μεγαλο ψυχικο σθενος.

Τα περισστερα θεματα με γυναικες που δεν κανουν αυτα που πρεπει στον Στρατο, εχουν να κανουν με α. Τους ανωτερους που δεν τις αφηνουν-ειτε επειδη το καταφεραν οι ιδιες με τον τροπο τους, ειτε επειδη φοβουνται (οι ανωτεροι) οτι δεν θα φερουν σε περας την αποστολη (μεγαλο λαθος) και β. Τις ιδιες που δεν μπορουν να ξεπερασουν τις οποιες φοβιες τους και να πιστεψουν οτι εχουν την δυνατοτητα να το κανουν.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Antonis21 έγραψε:Sasuke δυστηχως αγαπητε εισαι μακρια απο την πραγματικοτητα.
Η γνωμη μου εχει βαρυτητα γιατι ειμαι χρονια στο Στρατο και εχω δει αρκετα παραδειγματα.

Black_night δυστηχως οι γυναικες στον Στρατο εχουν αλλη δυναμη, αυτην που τους αφηνουν οι αντρες προϊσταμενοι τους να εχουν, δυστηχως.

Οι γυναικες δεν ειναι πληγη για τον Στρατο μας, σε πολλες περιπτωσεις ομως δημιουργουν προβλημα.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
1. Δεν ειναι δυνατον να επικαλλουνται συνεχως πονους περιοδου για να γλιτωνουν ασκησεις.
2. Δεν ειναι δυνατον εγω με Αρκετα χρονια στον στρατο να μην μου επιτρεπεται να μιλαω στους αξιωματικους με οικιοτητα, ενω γυναικα ΕΠΟΠ 6η σειρα να ειναι μεσα στο γραφειο αξιωματικου και να ακουγονται χασκογελα. Μεγαλο λαθος κυριε Αξιωματικε.
3. Δεν ειναι δυνατον να κανουν τα γλυκα ματια απο δω και απο εκει συνεχως για να απολαμβανουν ειδικης μεταχειρησης (βλεπε πανω).
4. Δεν ειναι δυνατον συνεχως να μας γινονονται παρατηρησεις για το πως να φερθουμε στις γυναικες συναδελφους. Ημαρτον, δεν ειμαστε ευνουχοι, ουτε κοινωνικα απομονωμενοι. Οταν σχολαμε δεν κλεινομαστε σε ενα δωματο αλυσσοδεμενοι μεχρι την επομενη μερα τις δουλειας. Υπαρχουν και εξω στην κοινωνια γυναικες, δεν βλεπουμε πρωτη φορα. Ειμαστε Ελληνες Στρατιωτικοι, μπορειτε να μας εμπιστευθειτε.

εδω συμφωνω και επαυξανω! Δυστυχως ετσι συμβαινει.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
1. Ειναι πολυ καλες χειριστριες του ατομικου οπλισμου με μεγαλη σκοπευτικη ικανοτητα καθως επισης ιδιαιτερα επιμελης στην συντηρηση του.
2. Μπορουν να οδηγησουν βαρεια οχηματα και να χειριστουν μηχανηματα.
3. Εχουν την ικανοτητα να δειξουν μεγαλο ψυχικο σθενος.

και αυτα που ανεφερες δεν ισχυουν βεβαια για ολες. Λιγες παλι ειναι αυτες που μπορουν να ανταπεξελθουν και να φερουν σε περας την αποστολη τους.

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Hyper »

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:

.
πφφ σιχαμενες καταστασεις μονο αηδια μου προκαλουν
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Antonis21 έγραψε:Ειναι πολυ καλες χειριστριες του ατομικου οπλισμου
Λαθος οχι χειριστριες Αλλα χειριστες το επιθετο ειναι ο/η χειριστης και κατατασετε στα αρχαιοκλητα διγενη και τρικαταληκτα (χωρις ουδετερο... )

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Νομιζω οτι περισσοτερη σημασια εχουν αυτα που λεει ο αντωνης παρα Αν λεγονται χειριστες η χειριστριες.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 23
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Επισης υπαρχουν και οι χείριστοι καθως και χείριστες που δεν εχουν ιδεα απο ατομικο οπλισμο.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Rafale έγραψε:Νομιζω οτι περισσοτερη σημασια εχουν αυτα που λεει ο αντωνης παρα Αν λεγονται χειριστες η χειριστριες.
Αν παρεξηγηθηκε ο Αντωνης ας μου το πει, δεν εχω προβλημα.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Μα στη συζητηση επι του θεματος δεν λαμβανει μερος μονο ο αντωνης. Συζητηση κανουμε. Δεν βγαζουμε ξιφολογχες.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Hyper »

Ηρεμα παιδια φτανει η δοση που πειραμε χθες απτο οακα
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Rafale έγραψε:Μα στη συζητηση επι του θεματος δεν λαμβανει μερος μονο ο αντωνης. Συζητηση κανουμε. Δεν βγαζουμε ξιφολογχες.
Δεν τραβηξα καμια ξιφολογχη. Απλα δεν μου αρεσει να βιαζουν τη Ελληνικη και εκανα μια διορθωση. Αντωνη αν σε εθιξα συγγνωμηΕικόνα
Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Antonis21 »

Αδελφε καθε καλοπροαιρετη παρατηρηση ειναι ευπροσδεκτη, αν και δεν καταλαβα πολλα απο το ετεροκλητα τελοσπαντων πως το ειπες. Δεν με τιμαει μαλλον, αλλα τοσα εμαθα στο σχολειο...
Ιδιαιτερα χαιρομαι που τα σχολια μου εδωσαν τροφη για σκεψη και συζητηση.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis21 την Δευ Αύγ 23, 2010 8:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
KOZANARA
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από KOZANARA »

peter1992 έγραψε: Βασικα δν επρεπε να εισαγωνται καθολου γυναικες στα ασει ασσυ, χωρις διαθεση ρατσισμου Το λεω Ετσι

Συμφωνω με τον Πετρο δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω τι στο διαολο μπορει να προσφερει μια γυναικα στον στρατο... Για παραδειγμα εαν λεμε τωρα οτι γινει πολεμος... Μια γυναικα θα μπορεσει να πολεμησει; ΟΧΙ χωρις να ειμε ρατσιστις αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου και πιστευω πολλι συμφωνουν.
KOZANARA
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από KOZANARA »

peter1992 έγραψε: Βασικα δν επρεπε να εισαγωνται καθολου γυναικες στα ασει ασσυ, χωρις διαθεση ρατσισμου Το λεω Ετσι

Σμφωνω απολιτα με τον πετρο δηλαδη σεν μπορω να καταλαβω τη μπορει να προσφερει μια γυναικα αποφοιτος απο σσε η σμυ τι να πεις ετσι οποσ γιναμαι θα δοθμε και αλλα παραξενα στο μελλον
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης