H μεγαλύτερη πληγή του στρατού είναι οι γυναίκες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Dora-fox
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6
Ενδιαφέροντα: ice-hockey,voley
Επάγγελμα: προγραμματιστρια Η/Υ

Δημοσίευση από Dora-fox »

Greek_Army έγραψε:Φυσικά υπάρχουνε και οι εξαιρέσεις αλλά αν από τις 100 που μπαίνουνε οι 90 μπήκανε για το βόλεμα και τους πηγαίνεις για 12ήμερα σχοινάκια στο βούνο και κλαίγονται στον διοικητή η στο βύσμα τους και τους λένε ότι δεν μπορούνε να μείνουνε 12μέρες χωρίς μπάνιο ε αυτό δείχνει ότι μπήκανε μόνο για το χρήμα η τις πηγαίνεις στην σκοπιά και σου λέει βάλε/βγάλε μου τον γεμιστήρα γιατί φοβάμαι είναι τραγικό πράγμα γιατί στον στρατό μπαίνεις και γνωρίζεις ότι αν γίνει πόλεμος εσύ θα είσαι η πρώτη γραμμή και όχι ο απλός πολίτης
...
ναι δεν διαφωνω σε αυτα που λες αντιθετος. Αλλα δεν ειναι ωραιο να ειναι καποιος απολητος σε κατι και να τους παιρνει ολους η μπαλα οταν ειδικα δεν ξερει προσωπικα το ατομο με το οποιο μηλαει.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν είμαι απόλυτος αλλά δυστηχώς μερικές κοπέλες που είναι μαγκάκια (γιατί υπάρχουνε και αυτές) αναγκαστηκά τις παίρνει η μπάλα
Dora-fox
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ενδιαφέροντα: ice-hockey,voley
Επάγγελμα: προγραμματιστρια Η/Υ

Δημοσίευση από Dora-fox »

Greek_Army έγραψε:Δεν είμαι απόλυτος αλλά δυστηχώς μερικές κοπέλες που είναι μαγκάκια (γιατί υπάρχουνε και αυτές) αναγκαστηκά τις παίρνει η μπάλα
το απολυτος δεν το ειπα για σενα... Γενικα μηλουσα... Ναι το ξερω οτι και αυτες παιρνει η μπαλα αλλα απο την στιγμη που μπηκαν στο χωρο θα χωρεψουν.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Τστστσ... Οχετος απο καριολες γυναικες εχει γινει ο Ελληνικος Στρατος μας... Απλα κριμα.
Rafale

Δημοσίευση από Rafale »

MC έγραψε:Ελεος με αυτο το θεμα. Καποιοι ανδρες απο εδω δεν νομιζω να τους αποασχολει οτι η γυναικα που μπαινει στον στρατο δεν ειναι ανταξια (οπως νομιζουν αυτοι) με τους ανδρες αλλα επειδη αν δεν μπαινανε αυτες θα ειχαν περισοτερρες πιθανοτητες να μπουν οι ιδιοι. Η προσωπικοτητα δεν εχει να κανει με το αν εισαι ανδρας Ή γυναικα αλλα... ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
στο Στρατο δεν νοιαζει κανεναν αν εισαι ανθρωπος καθως μ αυτο δεν ασχολειτε και πολυ κανενας. Αυτο που τους ενδιαφερει Ειναι αν μπορεις να εκτελεσεις τις διαταγες και να ανταποκριθεις κατα μονας και ομαδικα. Κανεις μεγαλο λαθος η προσωπικοτητα στη γυναικα μετραει Στο στρατο κατα πολυ. Και βεβαια εχει να κανει με το αν εισαι ανδρας η γυναικα καθως οι γυναικες ειναι ο στοχος στο στρατο οχι οι ανδρες.

Rafale

Δημοσίευση από Rafale »

MC έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:

Ικανοτητα δεν ειναι μονο η μυικη δυναμη αλλα και το μυαλο για αυτο μαλλο πιανουμε και θεσεις γραφειου!
το οτι οι γυναικες κατεχουν θεσεις γραφειου δε σημαινει οτι ολες εχουν και μυαλο. Αλλωστε ολες οι γυναικες εχουν μυαλο αρκει να το αξιοποιουν σωστα Εντος του στρατου. Το πιο καλο βεβαια ειναι να υπαρχει ο συνδυασμος και των δυο. Οσο αφορα την μυικη δυναμη οπου μπορει βεβαια
Rafale

Δημοσίευση από Rafale »

Το να εισαι ανδρας δεν σημαινει απαραιτητα οτι διαθετεις και μυικη δυναμη ουτε δεν αποζητας καλυτερη ειδικοτητα μοναδα και αναλογο καλο ποστο. Αυτα τα κανουν και οι ανδρες. Υπαρχουν βεβαια γυναικες που κλαιγονται στο δκτη τους για τα σχοινακια αλλα υπαρχουν και γυναικες που κατεβαινουν μαζι με τους ανδρες μετα τη ληξη της ασκησης
Sasuke
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Sasuke »

Οι γυναίκες είναι ίσως η μεγαλύτερη πληγή στις ένοπλες δυνάμεις. Εξηγούμαι:

1) Μειωμένη σωματική ικανότητα.
2) Έλλειψη σκληρότητας.(πχ. Πόσο εύκολα μπορεί να σκοτώσει επι τόπου μια γυναίκα έναν άμαχο ή ένα παιδί.)
3) Χαμηλότερη νοητική ικανότητα.(Ένας στρατός έχει ανάγκη απο έξυπνους στρατιωτικούς βλέπε Ρομελ)
4) Ο ρατσισμός που υφίσταται απο τους άντρες.(πχ. Εγώ ποτέ δεν θα λάβω σοβαρά υπόψη μου την διαταγή μιας γυναίκας.)
5) Μια γέννα και τα επακολουθά αυτης.
6) Έλλειψη ιδεολογικής βάσης.(πχ. Ας πάρουμε την χρυσή αυγή όπου το εκλογικό της σώμα είναι 90% άντρες και 10% γυναίκες. Ακόμα και το ΛΑΟΣ ένα κόμμα δημοκρατικό με μη ακραίες πατριωτικές θέσεις το 75% είναι άντρες).

Εγώ θα το πώ είναι παντελώς άχρηστες για το στρατό (και γενικότερα).
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Sasuke έγραψε:Οι γυναίκες είναι ίσως η μεγαλύτερη πληγή στις ένοπλες δυνάμεις. Εξηγούμαι:

2) Έλλειψη σκληρότητας.(πχ. Πόσο εύκολα μπορεί να σκοτώσει επι τόπου μια γυναίκα έναν άμαχο ή ένα παιδί.)
3) Χαμηλότερη νοητική ικανότητα.(Ένας στρατός έχει ανάγκη απο έξυπνους στρατιωτικούς βλέπε Ρομελ)
4) Ο ρατσισμός που υφίσταται απο τους άντρες.(πχ. Εγώ ποτέ δεν θα λάβω σοβαρά υπόψη μου την διαταγή μιας γυναίκας.)
6) Έλλειψη ιδεολογικής βάσης.(πχ. Ας πάρουμε την χρυσή αυγή όπου το εκλογικό της σώμα είναι 90% άντρες και 10% γυναίκες. Ακόμα και το ΛΑΟΣ ένα κόμμα δημοκρατικό με μη ακραίες πατριωτικές θέσεις το 75% είναι άντρες).

ευχαριστουμε!
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από eleftheri@ »

Σε ποιον αιώνα είπαμε ότι ζούμε;21ο; Χμμμμμμ...

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eleftheri@ την Πέμ Αύγ 19, 2010 4:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από NIKH.21 »

NIKH.21 έγραψε:
Sasuke έγραψε:Οι γυναίκες είναι ίσως η μεγαλύτερη πληγή στις ένοπλες δυνάμεις. Εξηγούμαι:

εδω που τα λεμε ειναι τοσο χρησιμοι οι ανδρες στο στρατο που δεν θα τους πειραζε να παιρνανε και λιγες γυναικες ετσι για αλλαγη

ευχαριστουμε!
Sasuke
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Sasuke »

NIKH.21 έγραψε:
ευχαριστουμε!

παρακαλώ.

eleftheri@ έγραψε:
Σε ποιον αιώνα είπαμε ότι ζούμε;21ο; Χμμμμμμ...

αυτό δεν αναιρεί κανένα απο τα επιχειρήματα μου.
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από eleftheri@ »

Τα ποια; Επιχειρήματα τα θεωρείς εσύ αυτά; Οκ οκ...
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Hyper »

Αναψε το φυτιλι ο sasuke οτι ακολουθησει θα ειναι απλως ενα φυσικο επακολουθοΕικόνα
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

Hyper έγραψε:Αναψε το φυτιλι ο sasuke οτι ακολουθησει θα ειναι απλως ενα φυσικο επακολουθοΕικόνα
BOOOOOOOMMΕικόνα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης