Χρυσή Αυγή
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
Χρυσή Αυγή
Ολα αυτα που λες τα εχω κανει κι εχω περπατησει ομονεια... Αλλα ξερεις κατι... Οτι κι αν λες κι εμενα με ενοχλει για παραδειγμα να ερχονται στη χωρα μου και να μην μιλανε ουτε την γλωσσα... Αλλα αν ειναι να απαιτησω κατι θα ειναι αυτο... Δε θα τους αρπαξω την ευκαρια να ζησουν... Εγω αυτο που βλεπω ειναι ολους τους μαυρους αλλοδαπους και δεν συμμαζευεται να βγαινουν στα φαναρια η να πουλανε σιντι και αλλα τετοια... Δεν τους εχω δει να ειναι διευθυντες τραπεζων! Εγω εχω να φαω κι ο γειτονας μου που ειναι ρουμανος δεν εχει οχι να φαει... Αλλα πολλα αλλα! Και ειναι Χ Ρ Υ Σ Ο Σ ανθρωπος! Ο ελληνας φιλε μου δεν ψαχνει τη δουλεια γι αυτο πειναει οχι οτι του την κλεβουν οι αλλοδαποι... Και μην ξεχναμε οτι οι ελληνες εργοδοτες (αλλη μαγκια του ελληνα!) δινουν εργασια σε αλλοδαπους γιατι ειναι πιο εργατικοι και πιο φθηνοι κυριως! Αρα μην κατηγορουμε αυτους... Γιατι κι εμενα οι παππουδες μου ηταν μεταναστες στη γερμανια λογω της αθλιας καταστασης που επικρατουσε στην χωρα απο την χουντα! Δεν θα μου αρεζε να τους φερονταν ετσι οπως εσυ αντιμετωπιζεις την ιδεα των αλλοδαπων... Και υπαρχουν πολλοι ελληνες στο εξωτερικο οι οποιοι εχουν και υψηλες θεσεις και νιωθουμε περηφανοι γι αυτους... Γιατι καποιοι "ελευθεροι" ανθρωποι επετρεψαν την ανελιξη τους και τους πιστεψαν και δεν τους λιντσαρανε η δεν τους δειρανε η δεν τους απελασανε! Να εχουμε μια αποψη αλλα οχι μονο εκει που μας συμφερει και να σκεφτομαστε ολες τις παραμετρους! Ξερω ομως πως οτι κι αν λεω εσυ θεωρεις εμενα λαθος κι εσενα σωστο και δεν μπορω να στο αλλαξω αυτο... Οπως εσυ δεν μπορεις να ακλλαξεις την δικη μου γνωμη... [;) ] λογικο!
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 7
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
Χρυσή Αυγή
Δεν θεωρω τις αποψεις σου λανθασμενεσ. Απλα σε ρωτησα αν σου αρεσει η κατασταση που επικρατει και αν νοιωθεις ασφαλεια βλεποντας τοσους πολλους ξενους γυρω σου. Γιατι εμενα δεν μου αρεσει καθολου. Ανοιγουν μαγαζια. Κανουν καταθεσεισ. Γεννοβολανε σαν τα σκυλια. Ελεοσ. Εγω ταξιδευα σαν ναυτικος στο εξωτερικο. Στην ιταλια. Οταν πηγενε λαθρομεταναστης και τον εποιαναν ξερεις τι του εκαναν; Τον εστελναν απο κει που ηρθε. Και ειναι οτι πιο σωστο εχω δει. Εδω εχουμε χασει την μπαλα.
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
-
- Επιλοχίας
Χρυσή Αυγή
Οκ ειπαμε γνωμη δεν σου αλλαζω... Οι παππουδες με εχουν ακουσει... Ο παππους εχει πολεμησει στην αλβανια και εχει επιστρατευτει το '74 για την κυπρο... Ξερεις τι μου λεει... Μπραβο! Που δεν εχω κακες προθεσεις απεναντι στους αλλοδαπους... Δεν ειπε κανεις οτι τους αγαπαω και τους υπερασπιζομαι απλα δεν θελω να τους κανω κακο... Αυτο ειναι ολο... Εγω ειμαι απο μακεδονια και εχουν δωσει κι εμενα οι παππουδες μου αγωνες γι αυτη τη γη που εγω πρωτα πρεπει να την σεβομαι αν θελω να λεγομαι ελληνιδα... Σωστα?
-
- Επιλοχίας
Χρυσή Αυγή
Το βαζουν μυαλο το εννοεις να γινω ρατσιστρια; Συγνωμη δεν θα παρω! Θα περπατησω και ξημερωμα 3 η ωρα αν θες στον αγιο παντελεημονα... Μην φοβασαι για μενα ξερω πολεμικες τεχνες και θα κουβαλαω και ενα σουγια που μου εχει δωσει ο μπαμπας μου απο τον στρατο! Για στρατο παω! Δεκα αντρες βαζω κατω! Κι ελληνες αμα μου τυχει!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 58
Χρυσή Αυγή
aggeliki93 έγραψε:Το βαζουν μυαλο το εννοεις να γινω ρατσιστρια; Συγνωμη δεν θα παρω! Θα περπατησω και ξημερωμα 3 η ωρα αν θες στον αγιο παντελεημονα... Μην φοβασαι για μενα ξερω πολεμικες τεχνες και θα κουβαλαω και ενα σουγια που μου εχει δωσει ο μπαμπας μου απο τον στρατο! Για στρατο παω! Δεκα αντρες βαζω κατω! Κι ελληνες αμα μου τυχει!
εσύ αδικείσαι κοπέλα μου. Έπρεπε να είσαι ήδη ουκάς

- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
Σωστα τα λεσ. Ομως καταλιγουμε και παλι στο ιδιο αποτελεσμα. Εγω δεν ειπα οτι θελω να παθουν κακο οι αλλοδαποι. Δεν μ'αρεσει ομως να βλεπω αυτη την κακομοιρια και αυτη την αθλιοτητα γυρω μου. Παω βολτα. Με κυνηγανε ορφανα. Παω για καφε. Μου πουλανε σιντι αναπτηρεσ, λουλουδια. Και δεν περναει ενας η δυο. Περιμενω στα φαναρια. Θα ερθουν παλι. Χατρομαντιλα. Να μου καθαρισουν το τζαμι. Να δωσουν αρωματικα. Δηλαδη μια κατασταση απελπιστικη. Και ξερεις τι με τρομαζει; Που αυριο μεθαυριο θα κανω ενα παιδακι. Θα παει σχολειο και θα καθετε στην ιδια θεση με ενα αλβανακι, τουρκακι, πακιστανακι, βουλγαρακι και θα εχει τα ιδια δικαιωματα με το παιδι μου γιατι βλεπεις ειναι ''ελληνακι'' γεννηθηκε εδω. Θα γινουμε ελληνες απο 100 φυλέσ... 

- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
Εσυ ξερεις πολεμικες τεχνεσ. Η κοπελιτσα ομως που ειναι 15 χρωνων και θελει να παει τη βολτα της τι φταιει να καθετε μεσα για το καλο τησ; Αμα δεν στην ''πεσουν'' αμα δεν σου κανουν κακο μυαλο δεν θα βαλεισ. Καλα τα λεει ο greek

-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 12
Χρυσή Αυγή
ILIAS KRITI έγραψε:Καλα. Αμα σκεφτειτε κατι καλο να μου απαντησετε για να μου αποδειξετε οτι εχω αδικο θα περιμενωΟ ελληνας ειναι στη ψυχη κι οχι στο χρωμα η σε οτιδηποτε αλλο.
ειστε για γελια.
ηθελα και να ηξερα αμα σας ακουγαν οι παππουδες σας τι θα ελεγαν. Γιατι εγω ειμαι κρητικος και οι δικοι μου παππουδες Αφησαν χειρες και ορφανα για να πολεμισουν και δεν ξεχναω.
Tι λες ρε; Αλλο οι υπερβολικοι αλλοδαποι στην ελλαδα,αλλο ο ρατσισμος!
Ναι ρε υπαρχουν ξενοι πολυ πιο Ελληνες απο καποιους "Ελληνες".
Το ποσο αγαπαει καποιος την Ελλαδα μετριεται στην ψυχη. Οχι στα γονιδια. Γκε γκε;
Οι παππουδες πολεμησαν τους Τουρκους, οχι τους Αφγανους. Αυτοι δεν εχουν σχεδια να μας παρουν τη χωρα. Απλως ειναι ΠΟΛΛΟΙ. Και εκει πρεπει να μπει ενα μετρο.
Εσυ δλδ ποιον θεωρεις πιο Ελληνα... ; Καποιον που λεει Ελλαδα σ'αγαπω η καποιον που ειναι απλως γενετικα Ελληνας;
Χρυσή Αυγή
aggeliki93 έγραψε:Συμφωνω απολυτα! Μπραβο ωραια αυτα που ειπατε! Συμφωνω με ολους! Ο ελληνας ειναι στη ψυχη κι οχι στο χρωμα η σε οτιδηποτε αλλο... Αντε γιατι εχω εκνευριστει με τους ρατσιστες!
Αυτη ακριβώς είναι η προπαγάνδα της παγκοσμιοποίησης και του διεθνισμού. Να σε κάνουν να πιστέψεις ότι όλοι είμαστε ίσοι. Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν λευκοί είτε σας αρέσει είτε όχι και μόνο ένας λευκός Έλληνας μπορεί να καυχιέται ότι έιναι απόγονος τους.
Η βασική διαφορά της Χρυσής Αυγής με όλα τα άλλα κόμματα βρίσκεται εκεί στην καθαρότητα της φυλής. Το αίμα που κυλάει στις φλέβες μας είναι αυτό του Μέγα Αλεξάνδρου, του Αχιλλέα, του Ηρακλή και του Απόλλωνα, είναι το ανώτερο και καθαρότερο αίμα, ο ίδιος ο Χίτλερ είχε δηλώσει ότι το πρότυπο του Αρχαίου Έλληνα είναι με διαφορά ανώτερο απο εκείνο του γερμανού. Η αποιαδήποτε πρόσμιξη με άλλες βρώμικες φυλές αποτελεί μέγιστη ύβρη όχι μόνο προς το έθνος σου αλλά και προς τους προγόνους σου.
"Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί"
Κωστής Παλαμάς
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
-
- Αρχιλοχίας
Χρυσή Αυγή
Sasuke έγραψε:aggeliki93 έγραψε:Συμφωνω απολυτα! Μπραβο ωραια αυτα που ειπατε! Συμφωνω με ολους! Ο ελληνας ειναι στη ψυχη κι οχι στο χρωμα η σε οτιδηποτε αλλο... Αντε γιατι εχω εκνευριστει με τους ρατσιστες!
Αυτη ακριβώς είναι η προπαγάνδα της παγκοσμιοποίησης και του διεθνισμού. Να σε κάνουν να πιστέψεις ότι όλοι είμαστε ίσοι. Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν λευκοί είτε σας αρέσει είτε όχι και μόνο ένας λευκός Έλληνας μπορεί να καυχιέται ότι έιναι απόγονος τους.
Η βασική διαφορά της Χρυσής Αυγής με όλα τα άλλα κόμματα βρίσκεται εκεί στην καθαρότητα της φυλής.Το αίμα που κυλάει στις φλέβες μας είναι αυτό του Μέγα Αλεξάνδρου, του Αχιλλέα, του Ηρακλή και του Απόλλωνα, είναι το ανώτερο και καθαρότερο αίμα, ο ίδιος ο Χίτλερ είχε δηλώσει ότι το πρότυπο του Αρχαίου Έλληνα είναι με διαφορά ανώτερο απο εκείνο του γερμανού. Η αποιαδήποτε πρόσμιξη με άλλες βρώμικες φυλές αποτελεί μέγιστη ύβρη όχι μόνο προς το έθνος σου αλλά και προς τους προγόνους σου.
Κωστής Παλαμάς
Τωρα σοβαρα πιστευεις οτι εχουμε το ιδιο DNA με τους προγονους μας; Μονο την τουρκοκρατια να παρεις, παει το παιχνιδι.
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
πες τα δικε μου γιατι θα με τρελανουν. ΜπραβοSasuke έγραψε:aggeliki93 έγραψε:Συμφωνω απολυτα! Μπραβο ωραια αυτα που ειπατε! Συμφωνω με ολους! Ο ελληνας ειναι στη ψυχη κι οχι στο χρωμα η σε οτιδηποτε αλλο... Αντε γιατι εχω εκνευριστει με τους ρατσιστες!
Η βασική διαφορά της Χρυσής Αυγής με όλα τα άλλα κόμματα βρίσκεται εκεί στην καθαρότητα της φυλής. Το αίμα που κυλάει στις φλέβες μας είναι αυτό του Μέγα Αλεξάνδρου, του Αχιλλέα, του Ηρακλή και του Απόλλωνα, είναι το ανώτερο και καθαρότερο αίμα, ο ίδιος ο Χίτλερ είχε δηλώσει ότι το πρότυπο του Αρχαίου Έλληνα είναι με διαφορά ανώτερο απο εκείνο του γερμανού. Η αποιαδήποτε πρόσμιξη με άλλες βρώμικες φυλές αποτελεί μέγιστη ύβρη όχι μόνο προς το έθνος σου αλλά και προς τους προγόνους σου.
Κωστής Παλαμάς

-
- Επιλοχίας
Χρυσή Αυγή
Greek_Army έγραψε:εσύ αδικείσαι κοπέλα μου. Έπρεπε να είσαι ήδη ουκάςaggeliki93 έγραψε:Το βαζουν μυαλο το εννοεις να γινω ρατσιστρια; Συγνωμη δεν θα παρω! Θα περπατησω και ξημερωμα 3 η ωρα αν θες στον αγιο παντελεημονα... Μην φοβασαι για μενα ξερω πολεμικες τεχνες και θα κουβαλαω και ενα σουγια που μου εχει δωσει ο μπαμπας μου απο τον στρατο! Για στρατο παω! Δεκα αντρες βαζω κατω! Κι ελληνες αμα μου τυχει!

- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
Χρυσή Αυγή
Αυτος που Ειναι γενετικα Ελληνας και δε το λεει. Γιατι αυτος το νοιωθει. Το να φωναζεις ελλαδα σ'αγαπω δεν μου λεει τιποτα.... Καταλαβες λουλα;
-
- Αρχιλοχίας
Χρυσή Αυγή
Sasuke έγραψε:
Αυτη ακριβώς είναι η προπαγάνδα της παγκοσμιοποίησης και του διεθνισμού. Να σε κάνουν να πιστέψεις ότι όλοι είμαστε ίσοι.
Sasuke ελπιζω να μην το εννοεις αυτο. Γιατι υποννοεις οτι ολοι δεν ειμαστε ισοι, αρα υποστηριζεις τον φασισμο.
Να και ο ορισμος απο την Wiki.
"Ο φασισμός είναι ριζοσπαστικἠ και αυταρχική πολιτική ιδεολογία και μαζικό κίνημα που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος , το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών ή/και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα."
Χρυσή Αυγή
Είχα προειδοποιήσει ότι δεν θα γίνουν δεκτές άλλες προτροπές για ψήφους.
Το θέμα κλειδώνεται.
Το θέμα κλειδώνεται.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης