Χρυσή Αυγή
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
Χρυσή Αυγή
asimike συγνωμη τι περιμενεις να με βιασουν για να παρεις το αιμα σου πισω; Δεν μπορω δηλαδη να υπερασπιστω οσους αλλοδαπους δεν ειναι εγκληματιες... ; κι οσους ελληνες επισης δεν ειναι... ; και οι δυο μεριες εχουν κανει αισχη... Οπως και με χαυγιτες και αναρχικους... Ουτε οι μεν ουτε οι δε ειναι σωστοι... Δεν ειναι ολοι αγιοι! Υπαρχουν και διαολοι και ανεξαρτητως εθνικοτητας! Αυτο θελω να πω!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 12
Χρυσή Αυγή
GenerX έγραψε:
Οι υπόλοιποι συγνώμη, αλλά είστε τυφλοί και δεν ξέρετε τι είναι η ΧΑ;
...
Ακου να σου πω GenerX, οσο ακραιος και να ειναι ο αλλος, αν ειναι, ασχετως αν συμφωνω η οχι, ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ. Απαιτω να κανει και κεινος το ιδιο με μενα φυσικα. Δημοκρατια.
Ο Sasuke θελει να πει κατι, ε ας το πει. Εχει το δικαιωμα. Μην τον γειωνεις. Καν'τη σοβαρα τη συζητηση.
Και στην τελικη αμα μιλας ετσι κοφτα μονο το δικιο σου χανεις. Ο καθενας μπορει να κρινει για τον εαυτο του.
-
- Αρχιλοχίας
Χρυσή Αυγή
Sasuke συνεχιζω τις ερωτησεις μου. Γιατι οι χρυσαυγιτες εχουν σημαιες με την σβαστιγκα; Γιατι χαιρετουν με ναζιστικο τροπο; Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω...
-
- Αρχιλοχίας
Χρυσή Αυγή
Nassos έγραψε:Το ότι είναι είναι το μόνο κόμμα που έχει νόμιμο οπλοστάσιο, αυτό δεν σας προβληματίζει;
Nα το Sasuke... Πρωτη πρωτη σελιδα στο θεμα μας.
Χρυσή Αυγή
Sasuke ποια η αντιδραση του κομματος σας προς τα μελη σας που επιτεθηκαν στην τραγουδιστρια Σοφια Παπαζογλου επειδη δε δεχτηκε να παρει φυλλαδια σας που μοιραζατε; Τα μελη αυτα διαγραφηκαν;
Επισης ποια η αντιδραση σε μελη που εχουν προβει σε επιθεσεις οπως ο Περιανδρος; Εχουν αποδοκιμαστει οι πραξεις τους και διαγραφει οι ιδιοι;
Επισης ποια η αντιδραση σε μελη που εχουν προβει σε επιθεσεις οπως ο Περιανδρος; Εχουν αποδοκιμαστει οι πραξεις τους και διαγραφει οι ιδιοι;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 50
Χρυσή Αυγή
Έχουν μέλη από Αλβανούς μέχρι Αρμένιους. Η κρυστάλλινη καθαρότητα της φυλής σα να έχει θαμπώσει. Δεν το λέω ειρωνικά. Απλά περίμενα να έχετε μόνο Έλληνες μέλη...
-
- Αρχιλοχίας
Χρυσή Αυγή
GenerX έγραψε:Έχουν μέλη από Αλβανούς μέχρι Αρμένιους. Η κρυστάλλινη καθαρότητα της φυλής σα να έχει θαμπώσει. Δεν το λέω ειρωνικά. Απλά περίμενα να έχετε μόνο Έλληνες μέλη...
Sasuke περιμενουμε απαντηση και για αυτο.
...
Χρυσή Αυγή
ΥΓ. Παιδιά, θα απαντήσω αύριο στα ερωτήματα σας, γιατί έχω τρελό διάβασμα.
...
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Χρυσή Αυγή
GenerX έγραψε:Έχουν μέλη από Αλβανούς μέχρι Αρμένιους. Η κρυστάλλινη καθαρότητα της φυλής σα να έχει θαμπώσει. Δεν το λέω ειρωνικά. Απλά περίμενα να έχετε μόνο Έλληνες μέλη...
Εγω δεν πιστευω στην καθαροτητα της φυλης ως στανταρ. Σιγουρα εχουν γινει προσμιξεις κ αλλων φυλων. Οποιος νιωθει Ελληνας νιωθει Ελληνας παει τελειωσε.
Δεν γνωριζω βεβαια τι γινεται στο κινημα της Χ. Α και αν ολα αυτα που λετε ειναι αληθεια, περιμενω και εγω την απαντηση του Σασουκε...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
-
- Αρχιλοχίας
Χρυσή Αυγή
Legion έγραψε:Οποιος νιωθει Ελληνας νιωθει Ελληνας παει τελειωσε.
Αυτος εισαι

Οτιδηποτε αφορα "καθαροτητα φυλης" κλπ ειναι π*πες στο τετραγωνο γιατι πολυ απλα πλεον καθαροτητα με την γενετικη εννοια ΔΕΝ υπαρχει! Τον εαυτο μας θα κοροϊδευουμε;
Αυτο που υπαρχει ειναι εθνικη συνειδηση.Και ΜΟΝΟ αυτο εχει σημασια.
Ο ναζισμος εχει ουσιαστικα χαθει πλεον. Με τα ιχνη του ασχολουμαστε. Λες και τοτε το 1940 ο Χιτλερ γεννησε την "Αρεια Φυλη" απο 100% Γερμανους.

Ο ναζισμος δεν ειναι και τιποτα δυσκολο για να γεννηθει. Απαιτει οι "κατω" να ειναι αγραμματοι και οι "πανω" πονηροι.
... ...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
Χρυσή Αυγή
johny.xmarks έγραψε:Legion έγραψε:Οποιος νιωθει Ελληνας νιωθει Ελληνας παει τελειωσε.
Αυτος εισαι
Οτιδηποτε αφορα "καθαροτητα φυλης" κλπ ειναι π*πες στο τετραγωνο γιατι πολυ απλα πλεον καθαροτητα με την γενετικη εννοια ΔΕΝ υπαρχει! Τον εαυτο μας θα κοροϊδευουμε;
Αυτο που υπαρχει ειναι εθνικη συνειδηση.Και ΜΟΝΟ αυτο εχει σημασια.
Ο ναζισμος εχει ουσιαστικα χαθει πλεον. Με τα ιχνη του ασχολουμαστε. Λες και τοτε το 1940 ο Χιτλερ γεννησε την "Αρεια Φυλη" απο 100% Γερμανους.Αυτο που εκανε ειναι να επελεξει χρωμα, υψος και εθνικοτητα και τους βαφτισε "φυλη".
Ο ναζισμος δεν ειναι και τιποτα δυσκολο για να γεννηθει. Απαιτει οι "κατω" να ειναι αγραμματοι και οι "πανω" πονηροι.
...
Πανω σε αυτα να πω οτι καθε φορα που βλεπω εναν εγχρωμο να μιλαει απταιστα ελληνικα με πιανει ενα ριγος, αυτο μου φαινεται ως πραγματικη νικη του ελληνισμου, το να λεει καποιος που δεν μοιαζει στα χαρακτηριστικα για Ελληνας, "Ειμαι Ελληνας και η πατριδα μου ειναι η Ελλαδα! " και να το πιστευει. Ειλικρινα δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλυτερο δειγμα της εξαπλωσης του Ελληνισμου απο αυτο...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
Χρυσή Αυγή
Συμφωνω απολυτα! Μπραβο ωραια αυτα που ειπατε! Συμφωνω με ολους! Ο ελληνας ειναι στη ψυχη κι οχι στο χρωμα η σε οτιδηποτε αλλο... Αντε γιατι εχω εκνευριστει με τους ρατσιστες!
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 7
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
Χρυσή Αυγή
Ρατσιστης η οχι. Ο ελληνας δεν εχει να φαει γιατι καποιος αλλοδαπος του εχει παρει τη δουλεια. Εχεις περπατησει ομονια; Σου αρεσει η κατασταση γυρω σου; Ελληνα δεν βλεπεις πουθενα. Εχεις περπατησει αττικη; Για να βρεις ελληνικο μαγαζι πρεπει να κανεις ευχελαιο. Θα μας παρουν και τα σωβρακα. Ενα ντου να κανουν οι αλλωδαποι που φιλοξενοι η ελλαδα θα μας φανε ζωντανουσ. Η ελλαδα ειναι για τους ελληνεσ. Η ελλαδα καταστρεφετε απο το πολυ φιλοτιμο και την πολυ ελευθερια. Δυστυχωσ
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 7
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
Χρυσή Αυγή
Καλα. Αμα σκεφτειτε κατι καλο να μου απαντησετε για να μου αποδειξετε οτι εχω αδικο θα περιμενω
Ο ελληνας ειναι στη ψυχη κι οχι στο χρωμα η σε οτιδηποτε αλλο.

ειστε για γελια.
ηθελα και να ηξερα αμα σας ακουγαν οι παππουδες σας τι θα ελεγαν. Γιατι εγω ειμαι κρητικος και οι δικοι μου παππουδεσ Αφησαν χειρες και ορφανα για να πολεμισουν και δεν ξεχναω.

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Χρυσή Αυγή
GenerX έγραψε:
Δηλαδή. Περπάτα με μπλούζα με το κόκκινο αστέρι μπροστά από ΧΑιτες. Ή με μπλουζάκι με το Α. Ε, πάει, τις άρπαξες για τα καλά.
...
Προσωπικά επειδή φοιτώ σε Ελληνικό πανεπιστήμιο βλέπω καθημερινά μπλούζες με κόκκινο αστέρι, εγώ και οι φίλοι μου που έχουμε πάνω κάτω τις ίδιες απόψεις ουδέποτε έχουμε σκεφτεί να επιτεθούμε σε κάποιον απο αυτούς, αντίθετα αν εγώ βάλω μπλούζα με το έμβλημα της χούντας θα με σπάσουν επι τόπου στο ξύλο. Γενικά αυτό που λές είναι λίγο σπάνιο και δεν έχει πέσει στην αντιληψή μου κάτι τέτοιο, αλλά φαντάζομαι ότι αν σε μια εκδήλωση της Χρυσής Αυγής εμφανιστει κάποιος με μπλούζα Του τσε τότε θα φάει ψιλές, όπως και αν εμφανιστεί σε εκδήλωση της νεολαίας Πασόκ ένας με μπλούζα της νέας δημοκρατίας, αυτά παντού γίνονται αλλά κάποιοι νομίζουν ότι αυτά γίνονται μόνα στα ''άκρα''. Το τι ξύλο έχω δει εγώ ανάμεσα στις φοιτητικές παρατάξεις δεν λέγεται...
aggeliki93 έγραψε:asimike συγνωμη τι περιμενεις να με βιασουν για να παρεις το αιμα σου πισω;
Δυστηχώς μερικές μερικές τότε μόνο βάζουν μυάλο. Σε προκαλώ να βγείς μόνη σου την νύχτα στον Άγιο Παντελεήμονα και να περπατήσεις 100 μέτρα.
johny.xmarks έγραψε:Sasuke συνεχιζω τις ερωτησεις μου. Γιατι οι χρυσαυγιτες εχουν σημαιες με την σβαστιγκα; Γιατι χαιρετουν με ναζιστικο τροπο; Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω...
1) Η σημαία της Χρυσής Αυγής είναι ο Μέανδρος, ένα αρχαιοΕλληνικό έμβλημα.
2) Δεν είναι ο τρόπος αυτός ναζιστικός, έτσι απλά χαιρετάς τον ηγέτη είναι κάτι πολύ πιο παλιό απο το γ' ραιχ.
Δες εδώ για τον Μεταξά.
Guest έγραψε:Sasuke ποια η αντιδραση του κομματος σας προς τα μελη σας που επιτεθηκαν στην τραγουδιστρια Σοφια Παπαζογλου επειδη δε δεχτηκε να παρει φυλλαδια σας που μοιραζατε; Τα μελη αυτα διαγραφηκαν;
Ο περίανδος έχει αποχωρήσει απο την Χρυσή Αυγή απο τότε που έγινε ότι έγινε εκείνη την ημέρα.
Όλοι όσοι ήταν τότε εκεί έχουν διαγραφεί.
Όσον αφορά για την Σοφία Παπάζογλου, η απάντηση της Χρυσής Αυγής ήταν "Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα όσα μεταδίδει ο σταθμός-προστάτης των οικολόγων πράσινων ΣΚΑΪ, ότι δήθεν μέλη της Χρυσής Αυγής έριξαν καυστικό υγρό στα μάτια μιας γυναίκας! Η οποία γυναίκα ΕΤΥΧΕ (τι σύμπτωση!) να είναι κουμπάρα με την δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Σαπουνά, η οποία αμέσως το μετέδωσε. Αρνήθηκαν την διάψευσή μας δείχνοντας ξεκάθαρα ότι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο και είμαστε σίγουροι ότι ακόμη και αν αργεί κάποτε ΣΙΓΟΥΡΑ έρχεται! "
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης