Απαγορεύονται τα Greeklish
Θα προσθέσω προειδοποιητικό μήνυμα, ότι στον επόμενο θα διαγραφεί το κείμενο.
νομίζω είναι η καλύτερη λύση.
νομίζω είναι η καλύτερη λύση.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
Μπραβο ρε Αντωνη που το εθιξες το θεμα διοτι κ εγω το σκεφτομουν να το ρωτησω... Γιατι καθε φορα που βαζω ιμοτικον κ μετα πατας κενο σου διαγραφει ολο το μνμ... Ειναι λιγακι σπαστικο κ κουραστικο
Αν μπορεις διορθωσε το

Dum spiro spero
Το έφτιαξα, αλλά θα πρέπει να πατήσετε Control + F5 για να ενεργοποιηθεί.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
ok, ευχαριστουμε πολυ!yandr έγραψε:Το έφτιαξα, αλλά θα πρέπει να πατήσετε Control + F5 για να ενεργοποιηθεί.

Dum spiro spero
Παιδια συμφωνω και εγω να μην χρησιμοποιουνται greeklish αλλα υπαρχουν κατι παλικαρια εδω μεσα τα οποια μακαρι να εγραφαν ετσι με τα ορθογραφικα που κανουν! Μας το παιζουν Ελληνες και δεν εχουν ασχοληθει με τη γλωσσα τους! Συγγνομη που γινομαι κακος αλλα εχω αλληθορισει με 5 ορθογραφικα σε μια σειρα!
Χ. Τ. έγραψε:Παιδια συμφωνω και εγω να μην χρησιμοποιουνται greeklish αλλα υπαρχουν κατι παλικαρια εδω μεσα τα οποια μακαρι να εγραφαν ετσι με τα ορθογραφικα που κανουν! Μας το παιζουν Ελληνες και δεν εχουν ασχοληθει με τη γλωσσα τους! Συγγνομη που γινομαι κακος αλλα εχω αλληθορισει με 5 ορθογραφικα σε μια σειρα!
τι να κανει ο κοσμος, κανεις δεν ειναι τελειος. Καποιος μπορει να εχει σε μικρο η μεγαλο βαθμο δυσλεξια θα μπορουσες να ησουν εσυ, η εγω. Για ονομα δηλαδη.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
dn24 έγραψε:τι να κανει ο κοσμος, κανεις δεν ειναι τελειος. Καποιος μπορει να εχει σε μικρο η μεγαλο βαθμο δυσλεξια θα μπορουσες να ησουν εσυ, η εγω. Για ονομα δηλαδη.
Δεν φταίει πάντα η δυσλεξία...
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Πολλα πραγματα φταινε! Γιατι να καθησουμε ομως κ να κρινουμε η ακομη κ να προσβαλουμε μερικους εδω μεσα; Κριμα ειναι. Εχω γραψει κ εγω επικα μαργαριταρια κ πιστευω οτι ειναι λαθος να κρινεις καποιον απο την ορθογραφια Του, μεγαλυτερη σημασια εχει το τι γραφει καποιος οχι ο τροπος που το γραφει! Αυτο παει για εσενα χ. Τ
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Black_Knight έγραψε:dn24 έγραψε:τι να κανει ο κοσμος, κανεις δεν ειναι τελειος. Καποιος μπορει να εχει σε μικρο η μεγαλο βαθμο δυσλεξια θα μπορουσες να ησουν εσυ, η εγω. Για ονομα δηλαδη.
μπορει να το κανουν κ επιτηδες. Να γουσταρουν να μας κοροιδευουν. Δεν Το ειχα σκφτει απο αυτη τη διασταση.
dn24, υπάρχουν και παιδιά που μπαίνουν στο Πανεπιστήμιο και κάνουν ορθογραφικά λάθη και δεν είναι καθόλου δυσλεκτικά.
Nassos έγραψε:dn24, υπάρχουν και παιδιά που μπαίνουν στο Πανεπιστήμιο και κάνουν ορθογραφικά λάθη και δεν είναι καθόλου δυσλεκτικά.
ναι βεβαιως, απλα ο επισκεπτης παραπανω ειπε οτι ειδε κατι υπερβολικο, δηλαδη σε μια σειρα μονο 5 ορθογραφικα λαθη. Σε καθε περιπτωση οφειλουμε να ειμαστε εγκρατεις στην Κριτικη γιατι ουδεις τελειος.(δεν απευθυνομαι σε εσενα φυσικα, και σε εμενα παει αυτο).
-
- Αντισυνταγματάρχης
dn24 έγραψε:μπορει να το κανουν κ επιτηδες. Να γουσταρουν να μας κοροιδευουν. Δεν Το ειχα σκφτει απο αυτη τη διασταση.Black_Knight έγραψε:dn24 έγραψε:τι να κανει ο κοσμος, κανεις δεν ειναι τελειος. Καποιος μπορει να εχει σε μικρο η μεγαλο βαθμο δυσλεξια θα μπορουσες να ησουν εσυ, η εγω. Για ονομα δηλαδη.
Δεν εννοούσα αυτό!
Μπορεί απλά να φταιει ότι δεν έκατσαν ποτέ να ασχοληθούν με την ορθογραφία της ελληνικής.
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
και εμας ρε φιλαρακι μας εβγαλε το ματι το ''Συγγνομη'' ετσι που το εγραψες αλλα δεν ειπαμε τιποτα! Αραξε!Χ. Τ. έγραψε:Παιδια συμφωνω και εγω να μην χρησιμοποιουνται greeklish αλλα υπαρχουν κατι παλικαρια εδω μεσα τα οποια μακαρι να εγραφαν ετσι με τα ορθογραφικα που κανουν! Μας το παιζουν Ελληνες και δεν εχουν ασχοληθει με τη γλωσσα τους! Συγγνομη που γινομαι κακος αλλα εχω αλληθορισει με 5 ορθογραφικα σε μια σειρα!

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
ILIAS KRITI έγραψε: και εμας ρε φιλαρακι μας εβγαλε το ματι το ''Συγγνομη'' ετσι που το εγραψες αλλα δεν ειπαμε τιποτα! Αραξε!

-
- Αντισυνταγματάρχης
Κάτι πρέπει να γίνει με την αυτόματη ρύθμιση να σβηνεται το κείμενο λόγω greeklish γιατί πολύ απλά μπορεί να είναι english 
βρίσκω άθρα περί στρατηγικής, γεωπολιτικής, οικονομίας, μεταφυσικού και τέλος πάντων ειδήσεις που ειναι στα αγγλικά και κάθε φορά την πατάω

βρίσκω άθρα περί στρατηγικής, γεωπολιτικής, οικονομίας, μεταφυσικού και τέλος πάντων ειδήσεις που ειναι στα αγγλικά και κάθε φορά την πατάω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης