35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Γιαννη τι καλα να περασουμε; Δεν παμε σε rave party
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
giannakis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από giannakis »

Φιλε μου... Οταν πηγα δεν ειχε ουτε ιντερντεν ουτε φιλαρακια μεσο φορουμ να με συμβουλευουν... Ο φοβος υπηρχε σε μεγαλο βαθμο μπορω να πω, μα πανω απ ολα υπηρχε π ε ρ η φ α ν ι α που Θα φορουσα τον πρασινο μπερε! Πηγα, τιμησα την ελλαδα και γουσταρα οσο τιποτα! Αυτο σας συμβουλευω να κανετε οσοι θα πατε.

ΛΟΧΙΑΣ 42 ΛΚ

Δημοσίευση από ΛΟΧΙΑΣ 42 ΛΚ »

Η 35 μοιρα οντως ειναι παλουκι. Αλλα ειναι πολυ καλυτερη απ'ολες της μοναδες που βρισκονται στην ελλαδα. Κατ αρχην ξερεις απο τη δευτερα ολο το προγραμμα της εβδομαδας. Φαγητο αριστο. Υπηρεσια πολυ καλη. Επισης μη ξεχναμε οτι πληρονομαστε κιολας κ αυτο ειναι σημαντικη βοηθεια κ για τον φανταρο κ για την οικογενια του. Οι ασκησεις κ η εκπαιδευση ειναι οντως δυσκολη. Στιβος μαχης κ πυργος ειναι πιο μεγαλα απ ολες της μοναδες.Λχιας κδ κ. Τ 42 λκ 05 α εσσο.

tsir266

Δημοσίευση από tsir266 »

Εχω δει το krinoff νύχτα σε ΤΑΜΣ ΠΕΖΙΚΟΥ να πετάει ένα μέτρο φλογίδι και ήχος απο τη κόλαση. Η θητεία στην 35 ήταν γαμάτη αλλά και κούραση. Τα ΛΥΒ ήταν σαν ένα μικρό ΚΕΑΠ και αγγουρι. Πάντως πρέπει να έχει μικρότερο μισθό τώρα γιατί το 2000-2001 σαν Δνεας έπαιρνα 230-280 λίρες και ήταν υπεραρκετές. Κανείς άλλος από εκείνο το καιρό?
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Καλησπερα παιδια.
Θα θελα να κανω τρεις ερωτησουλες
1) Σε ποια περιοχη βρισκεται η μοναδα, στην Κυπρο, για τους ορεινους καταδρομεις;
2) Συστηνεται σαν επιλογη την Κυπρο σαν επιλογη;
3) Οταν επαναπατριστω, στην Αθηνα, που θα παω;

GIWRGOS

Δημοσίευση από GIWRGOS »

Γεια σου φιλε νικο. 1) η μοναδα στην κυπρο βρισκετε στο σταυροβουνι περιπου 20 λεπτα απο την λαρνακα. στο χαρτη φαινεται αναμεσα σχεδον σε λευκωσια κ λαρνακα

2) δε υπαρχει απαντηση σαφης για το πρεπει να πας η οχι. πολλα εξαρτονται απο τις εκαστοτε συνθηκες κ αλλαζουν απο ΕΣΣΟ σε ΕΣΣΟ (πχ. διοικητης στελεχη περιοδο που θα πασ). παντως δεν ειναι ΤΠτ καλυτερο ή χειροτερο απο τις μοναδες στην Ελλάδα. σε νορμαλ περιοδους εινια πολυ καλυτερες οι υπηρεσιες.50αρα ζορικη, ανταρτης επισης αλλα ολιγοημερος παντοτε, πυργος ο μεγαλυτερος των βαλκανιων (αν κανεισ) -οσο αναφορα τις ασκησεις αυτα.

3) στο επαναπατρισμο πασ πευκο ή ρεντινα (για οσους ειναι κατοικοι εκει) με λιγες εξαιρεσεις καποιων ''βοριων '' που ερχονται πευκο.

αυτα κ οτι αλλο θες στειλε μ στο mxaigio86@yahoo.com για να σου πω ο, τι θελεις για κυπρο.

lerry.

Δημοσίευση από lerry. »

... Και τωρα αλανια, ας βαλουμε και κατι νεο, κατι που ουσιαστικα με καιει κι ολας. Στο στρατο υπηρετεις η σαν οπλιτης η σαν σωμα. Εγω εννοειτε πως και δηλωσα ειδικες δυναμεις και ελπιζω αργοτερα 35ΜΚ. Ταυτοχρονα δηλωσα και οτι σπουδασα τεχνικος ιατρικων οργανων. Υπαρχει περιπτωση να με επιλεξουνε σαν σωμα σε καποιο στρατιωτικο νοσοκομειο και στην ουσια να μην κανω τιποτα Και ετσι να χασω οοολη την εκπαιδευση; ... Ειναι ο φοβος και ο τρομος μου. Οποιος ξερει ας απαντησει.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Κανενας που να ηταν εκει 2004-2005 ρε μαγκες?
ORTHODOXOS
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ORTHODOXOS »

Σε αυτήν την μοίρα στην Κύπρο πας μέσο Ελληνικών στρατοπέδων;
δηλαδή εννοώ οτι πρέπει να συμπληρώσεις το χαρτί που ρωτάει αν
θα ήθελες να υπηρετήσεις στην Κύπρο;
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Οταν κανεις τα χαρτια σου διαλεγεις κυπρο αδελφε! Ειδικες δυναμεις μονο σε ενα στρατοπαιδο εχει εκει, στην 35μκ. Το πιο προβλεπομενο στρατοπαιδα απ'ολα!
ORTHODOXOS
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ORTHODOXOS »

Δηλαδή όταν περνάς περιοδεύων?
ΛΟΚΑΤΖΗΣ!!!

Δημοσίευση από ΛΟΚΑΤΖΗΣ!!! »

Παιδια η 35μκ ηταν ειναι και θα ειναι η καλυτερη μοιρα καταδρομων σε ελλαδα και κυπρο... καποιοσ ανεφερε οτι τα 300 εθρω ειναι μουφα. δεν ειναι!287 για τον απλο καταδρομεα.387 για τον δεκανεα! εχω υπηρετησει στη 35 και ειμαι υπερηφανοσ γι'αυτο! οσο για τη χαλαρωτητα που λενε μερικοι δεν υφισταται τουλαχιστον σε λοχο κρουσεων, οσοι υπηρετησαν ξερουν τι λεω... κατα την αποψη μου ειναι η τελευταια μοιρα σε ελλαδα και κυπρο που εκπαιδευει καταδρομεισ! οσο σκληρο και να ακουγεται στην ελλαδα καταντησανε κολλεγια οι περισσοτερεσ μοιρεσ... !
PERFECT

Δημοσίευση από PERFECT »

Παιδια το ανηψακι μου φευγει κυπρο σε 10 μερεσ και εχουμε ολοι τρελαθει εινα ειδικεσ δυναμεισ και δεν ξερουμε τι θα βρι εκει που θα παει. αυτοσ ηθελε ναουσα αλλα δεν τα καταφερε. τελικα που ειναι πιο δυσκολη η εκπαιδευση κυπρο ή ναουσα. ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ναι αλλά περισσότερες άδειες στην κύπρο
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41