Λόχος Υποψηφίων Βαθμοφόρων (ΛΥΒ)

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από yandr »

johny.xmarks
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από johny.xmarks »

NΑ΄σαι καλά yandr.

Όμως γνωρίζει κάποιος περισσότερες πληροφορίες, ειδικά σε σχέση με ειδικές δυνάμεις + ΛΥΒ;

Ας πούμε μειωμένης θητείας (8μηνο) μπορούν να πάνε ΛΥΒ;
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

johny.xmarks έγραψε:NΑ΄σαι καλά yandr.

Όμως γνωρίζει κάποιος περισσότερες πληροφορίες, ειδικά σε σχέση με ειδικές δυνάμεις + ΛΥΒ;

Ας πούμε μειωμένης θητείας (8μηνο) μπορούν να πάνε ΛΥΒ;
Ναι! Αν τους το πεις μετα το ΛΥΒ Εικόνα

johny.xmarks
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

MΆλιστα. Δηλαδή μου λες ότι 8μηνο + ΛΥΒ δεν συμβαδίζουν; Το χαρτί όμως για τη μειωμένη θητεία το συμπληρώνω λίγες μέρες πριν την κατάταξη πλεον σωστά;

Γιατί κάτι άκουσα ότι άλλαξε τώρα τελευταία, ότι σε βάζουν να υπογράψεις πριν τη θητεία ότι είσαι μειωμένης θητείας κλπ και σε αυτή την περίπτωση δεν μπορώ να κάνω κάτι... Γιατί ή θα πρέπει να κάνω 9μηνο, ή 8μηνο δηλωμένο από την αρχή.

Οπότε;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Greek_Army »

johny.xmarks έγραψε:MΆλιστα. Δηλαδή μου λες ότι 8μηνο + ΛΥΒ δεν συμβαδίζουν; Το χαρτί όμως για τη μειωμένη θητεία το συμπληρώνω λίγες μέρες πριν την κατάταξη πλεον σωστά;

Γιατί κάτι άκουσα ότι άλλαξε τώρα τελευταία, ότι σε βάζουν να υπογράψεις πριν τη θητεία ότι είσαι μειωμένης θητείας κλπ και σε αυτή την περίπτωση δεν μπορώ να κάνω κάτι... Γιατί ή θα πρέπει να κάνω 9μηνο, ή 8μηνο δηλωμένο από την αρχή.

Οπότε;

πρώτη φορά το ακούω αυτό! Το χαρτί για την μειωμένη θητεία το συμπληρώνεις όποτε θέλεις κατα την διάρκεια της θητείας σου
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

johny.xmarks έγραψε:MΆλιστα. Δηλαδή μου λες ότι 8μηνο + ΛΥΒ δεν συμβαδίζουν; Το χαρτί όμως για τη μειωμένη θητεία το συμπληρώνω λίγες μέρες πριν την κατάταξη πλεον σωστά;
Γιατί κάτι άκουσα ότι άλλαξε τώρα τελευταία, ότι σε βάζουν να υπογράψεις πριν τη θητεία ότι είσαι μειωμένης θητείας κλπ και σε αυτή την περίπτωση δεν μπορώ να κάνω κάτι... Γιατί ή θα πρέπει να κάνω 9μηνο, ή 8μηνο δηλωμένο από την αρχή. Οπότε;

Ρε ***** το! Κοιτα πως κανουν για ενα μηνακι!

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Οπότε;
Φιλε johny.xmarks 1 μηνας ειναι, αν δεν σε περιμενει κατι πιο βιαστικο χαρησε το στην πατριδα και φυγε με τη σαρδελιτσα σου και μετα θα εχεις να λες Ημουν Βαθμοφορος στις Καταδρομες, Εγω περασα ΛΥΒ... Γνωμη μου παντα...

johny.xmarks
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Καλά χαλάρωσε... Μήπως θες να σου ζητήσω και συγνώμη που πάω για 8μηνο;

Ξεκολλάτε πια με τη γ******* τη θητεία. Όσο γουστάρει ο καθένας ας κάνει. Δεν βλέπω το λόγο να κάτσω παραπάνω μέσα, εφόσον το δικαιούμαι. Αν δώ ότι αξίζει λόγω ΛΥΒ, τότε οκ. Γι'αυτό άλλωστε ρωτάω και στο φόρουμ.

Απλώς άκουσα ότι (δυστυχώς) αντί για ασκήσεις πέφτουν σκοπιές και αγγαρείες. Αυτό θέλω να αποφύγω αν γίνεται, όσο γίνεται, και ας κάτσω ένα μήνα παραπάνω, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα το αξίζει.
johny.xmarks
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Που να το λέω, λες και ξέρουν έξω τί εστί ΛΥΒ; Όπως είπα, ασκήσεις ναι. Μαχιμότητα ναι. Αγγαρείες όχι.

Αν δω λοιπόν (αν π. Χ. Μου πεις εσύ ή κάποιος που τα πέρασε από πρώτο χέρι) ότι απ'το να είμαι 8μηνο + φανταράκι, είναι πολύ καλύτερα να είμαι ΛΥΒ + 9μηνο, τότε θα πάω με τα χίλια!
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

johny.xmarks έγραψε:Που να το λέω, λες και ξέρουν έξω τί εστί ΛΥΒ; Όπως είπα, ασκήσεις ναι. Μαχιμότητα ναι. Αγγαρείες όχι.
Αν δω λοιπόν (αν π. Χ. Μου πεις εσύ ή κάποιος που τα πέρασε από πρώτο χέρι) ότι απ'το να είμαι 8μηνο + φανταράκι, είναι πολύ καλύτερα να είμαι ΛΥΒ + 9μηνο, τότε θα πάω με τα χίλια!
Απο πρωτο χερι; Να σου πω απο πρωτο χερι. Μαχιμοτητα, ενταξη δεν θα πας και πολεμο αν περασεις ΛΥΒ. Αγγαρειες, δεν θα γλυτωσεις αγγαριες αν πας ΛΥΒ. Οσο για ασκησεις; Εγω ειχα τα κοτσια, καθε φορα που ο Λοχαγος εβγαζε προγραμμα ποιοι θα πανε ασκηση και ποιοι Θα μεινουν παραμενοντες (αρα και αγγαριες / σκοπιες στο στρατοπεδο), να πηγαινω και να του λεω : Εγω ειμαι Λοχιας, θα ξερουν να κανουν ανταρτη,50αρα, καταστροφες, Ορεινο, θαλασσια Οι στρατιωτες και δε θα ξερει ο Λοχιας; Και εμενε. Την τριτη τεταρτη φορα οταν με ειδε μου ειπε μονος: Λοχια σταματα να με πρηζεις, σε εχω βαλει στην ασκηση. Και δεν του ξαναμιλησα.

Σε μενα δουλεψε, σε σενα δεν ξερω.

johny.xmarks
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Άρα, τον πίεσες εσύ λίγο βασιζόμενος Στο βαθμό σου ε; Μια χαρά αφού δούλεψε.

Ωραία, κάτι είναι και αυτό. Πως και πότε δηλώνω για ΛΥΒ; Εικόνα
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

johny.xmarks έγραψε:Άρα, τον πίεσες εσύ λίγο βασιζόμενος Στο βαθμό σου ε; Μια χαρά αφού δούλεψε.
Ωραία, κάτι είναι και αυτό. Πως και πότε δηλώνω για ΛΥΒ;Εικόνα
Καποια στιγμη περασαμε συνεντευξη αλλα δεν θυμαμαι ποτε... Οταν μπεις μεσα ρωταΕικόνα

hayle

Δημοσίευση από hayle »

Γεια σου ρε 297ιμακ κομαντο... λοχιαρα μου εσυ... χαχαχα. θα μας τρελανουν
YKOA EM

Δημοσίευση από YKOA EM »

Ευχαριστώ πολύ για το λινκ για τα ΛΥΒ. Χρειαζόμουν μια τετοιου είδους πληροφόριση΄

...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Greek_Army »

YKOA EM έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για το λινκ για τα ΛΥΒ. Χρειαζόμουν μια τετοιου είδους πληροφόριση΄.

γιατί ρε μεγάλε τι περιμένεις οτι θα περάσεις στα ΛΥΒ; Διαβολοβδομάδα; Θα κάνετε βολές, υπηρεσίες και πρόβες παρέλασεις
...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης