Θάλασσας
Θάλασσας
nick13 Δεν εχεις την κριση να αντιληφθεις οτι ειμαστε εντος θεματος. Ξαναδιαβασε τα ποστ. Μονο οι δικες σου αστοχες παρατηρησεις ειναι εκτος θεματος. Και αδικα χανουμε τη ροη της συζητησεως. Ελεος με τους αυτοβαπτιζομενους μοντειτορς χαχαχαχα
osst οπως προανεφερα ο στρατος δημιουργει προτυπα και η φημη του ηρωα περναει μεγιστοποιημενη απο φουρνια σε φουρνια στις εδ και ετσι ολοι θελουν να φτασουν και να μοιασουν τον υπερηρωα. Οταν ομως κληθουν στη μαχη ο υπερηρωας θα ειναι μονο μια σκια και θα βασιστουν στις δικες τους δυναμεις. Και η φημη φυσικα θα παει περιπατο. Αυτο ειναι που θελω να τονισω. Ειμαι κατα της προσωπολατρειας εστω κι αν αυτη εξυπηρετει τη μεγιστοποιηση το ηθικου του στρατευματος.
osst οπως προανεφερα ο στρατος δημιουργει προτυπα και η φημη του ηρωα περναει μεγιστοποιημενη απο φουρνια σε φουρνια στις εδ και ετσι ολοι θελουν να φτασουν και να μοιασουν τον υπερηρωα. Οταν ομως κληθουν στη μαχη ο υπερηρωας θα ειναι μονο μια σκια και θα βασιστουν στις δικες τους δυναμεις. Και η φημη φυσικα θα παει περιπατο. Αυτο ειναι που θελω να τονισω. Ειμαι κατα της προσωπολατρειας εστω κι αν αυτη εξυπηρετει τη μεγιστοποιηση το ηθικου του στρατευματος.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
Θάλασσας
Το οτι εκοψε τα αυτια τους κ τα κρατησε το εκανε για την παρτη του, ετσι γουσταρε... Να εχει ενα ενθυμιο ισως... Το οτι θελουν να τον μοιασουν δεν ειναι κακο, ειναι παραδειγμα προς μιμηση θαρρους, θρασους, τολμης, εθνικης συνειδησης κατι το οποιο προαγουν κ οι ενοπλες δυναμεις... Κ δεν θεωρω οτι ολο αυτο το εκανε για να μεινει στην ιστορια ουτε για να αποτελεσει προτυπο... Το εκανε για την παρτη του... Ετσι γουσταρε, ετσι επραξε
Dum spiro spero
Θάλασσας
EΊναι τιμή μου και είμαι περήφανος που υπηρέτησα σαν καταδρομέας, υπο τας διαταγάς αυτού του μεγάλου αξιωματικού και πατριώτη, Στρατηγέ να ξέρεις οτι όλοι οι πρασινοσκούφηδες είναι όποτε χρειαστείς μαζί σου οποιαδήποτε ΣΤΙΓΜΗ και ΩΡΑ.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
Θάλασσας
ΑΚΡΙΒΩΣilly έγραψε:Το οτι εκοψε τα αυτια τους κ τα κρατησε το εκανε για την παρτη του, ετσι γουσταρε... Να εχει ενα ενθυμιο ισως... Το οτι θελουν να τον μοιασουν δεν ειναι κακο, ειναι παραδειγμα προς μιμηση θαρρους, θρασους, τολμης, εθνικης συνειδησης κατι το οποιο προαγουν κ οι ενοπλες δυναμεις... Κ δεν θεωρω οτι ολο αυτο το εκανε για να μεινει στην ιστορια ουτε για να αποτελεσει προτυπο... Το εκανε για την παρτη του... Ετσι γουσταρε, ετσι επραξε

(που χάθηκες εσύ;)
Θάλασσας
Θα απαντησω συμφωνα με το υφος του δικου σου ποστ. Καποιες στατιστικες λενε οτι 1 στους 4 ανθρωπους υποφερει απο καποια διανοητικη διαταραχη. Σκεψου τους 3 καλυτερους φιλους σου. Αν ειναι υγιεις τοτε εχεις προβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Τετ Μάιος 19, 2010 5:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θάλασσας
Ξεφυγατε. Ειμαι σιγουρος οτι αν βρισκομασταν παρεα σε ασκηση η συζητηση θα ηταν πολυ πιο ευχαριστη.
172 σειρα απο βμκ 84-87 εδω. Στις ασκησεις που πηγαινα καθε δυο χρονια μεχρι τα 40 μου εμαθα πολλα για διαφορα συμβαντα κυριως απο μονιμους λοχιες, ανθ/γους, αντι, κτλ. Αν βρεθειτε κοντα στον Θ. Δεν θα ξεκολατε απο διπλα του. Εχει ψυχη και ειναι χαρισματικος οπως και αλλα παρα πολυ καλα στελεχη.
Στο τελος ρωτηστε τους εαυτους σας " ποιον θα ηθελα διπλα μου στο περιπολο σε καιρο πολεμου; "
172 σειρα απο βμκ 84-87 εδω. Στις ασκησεις που πηγαινα καθε δυο χρονια μεχρι τα 40 μου εμαθα πολλα για διαφορα συμβαντα κυριως απο μονιμους λοχιες, ανθ/γους, αντι, κτλ. Αν βρεθειτε κοντα στον Θ. Δεν θα ξεκολατε απο διπλα του. Εχει ψυχη και ειναι χαρισματικος οπως και αλλα παρα πολυ καλα στελεχη.
Στο τελος ρωτηστε τους εαυτους σας " ποιον θα ηθελα διπλα μου στο περιπολο σε καιρο πολεμου; "
Θάλασσας
ΛΟΚ1987 έγραψε:Γράφεται πολλά ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ για το θάλασσα εδώ μέσα χωρίς να γνωρίζεται.
Ο θάλασσας ηταν μεγάλη ΝΤΑΚΟΤΑ, με το ζόρι άβγαλε την ΜΥΚ, ούτε μπάνιο δεν ήξερε.
φιλαρακι, επειδη ο καθενας λεει το μακρυ του κ το κοντο του, ο θαλασσας πριν 3-4 χρονια που ημουν οδηγος του, βουτουσε κανονικα κ στο σκηνικο με το χαμενο οπλο στο βολο, ηταν αυτος που το βρηκε.
στο β'σς ηταν επιτελαρχης κ ο τοτε δκτης (κ μετεπειτα α' γες) τον αποκαλουσε "αυτια".
επισης εκανε κανονικα πτωσεις, συντηρησεις κλπ...
τεραστιο σεβασμο για το πως συμπεριφεροταν στους φανταρους αυτος ο ανθρωπος. Για το τι εκανε σε ολη του τη σταδιοδρομια δεν ξερω, αλλα για το πως συμπεριφερθηκε στη σαντα κ μετεπειτα σαν επιτελαρχης η διοικητης μεραρχιας, σε ολους τους φανταρους, απλα ενα τεραστιο ευχαριστω!
υγ: Απο οσα λιγα ειχα ακουσει, το σκηνικο ειχε γινει στην κω, οπου περασε απεναντι. Ειχε χασει συγγενικο προσωπο στην κυπρο.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 8
Θάλασσας
Πραγματικα το μακρυ και το κοντο του ο καθενας! Και επειδη μπορει ο Θ. Ή ο καθε Θ. Να εβγαλε με το ζορι τη ΜΥΚ ειναι ντακότα; Μακαρι να εβγαζα κι εγω τη ΜΥΚ ως ο χειροτερος βατραχος με πουλαδα στην ιστορια της ΜΥΚ... Το οτι την εβγαλε χωρις να ξερει μπανιο... (αν ισχυει αλλα προφανως μεσα θα εμαθε ''μπανιο'' πολυ καλα) μονο μαγκια του ειναι... Τιποτα αλλο. Εδω αυτοι που πανε οι περισσοτεροι ξερουν μπανιο και παλι κοβονται ποσο μαλλον να μην ξερεις. Οποτε ακυρα αυτα που γραφεις ΛΟΚ1987.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 16
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Θάλασσας
Η ιστοριουλα χανει πολυ εδω για 2 λογουςΝΕΜΕΣΙΣ έγραψε:Στο αλλο ομως ηταν 2 ακομα μελη της ομαδας ο ενας κατω απο το νερο και ο αλλος θαμενος μεσα στην αμμο για 2 μερες σερι το καθενας τους. Και οι 2 τους ηταν χωρις νερο φαγητο και υπνο. Αυτος που ηταν μεσα στη θαλασσα εσβηνε την διψα του με θαλασσινο νερο.
1) Τα ιμια δεν εχουν αμμο
2) Με2 μερες θαλασσινο νερο θα εχεις παραισθησεις αν δεν εχεις πεθανει απο αφηδατωση η πολυ χειρωτερα απο υποθερμια γιατι καμια καταδυτικη στολη δεν θα σε κρατησει για 2 μερες
-
- Ταξίαρχος
Θάλασσας
Κοιτα πλακα την ιδια ιστορια την ακουσα για ενα μαγαζι στην Καρδαμαινα στην Κω που εβγαινε εξωδου το 5ο. Αλλα η ιστορια λεει οτι τοτε ηταν ΒΑΥΔΜ ο Παπακωστας ο βατραχος (αλλος με 2 υποτιθεμενες στερισεις)spirosgiapros έγραψε:καποιοι εφεδροι εμπλεξαν σε φασαρια και φαγανε κατι ψιλες γιατι τους την ''επεσε'' ολο το μαγαζι [δεν ξερω τι κανετε οι εφεδροι σημερα αλλα τις παλιες εποχες οι εφεδροι ηταν πολυ ερωτιαρηδες με τις ντοπιες και οι ντοπιες ερωτευμενες με τα ΚΟΜΑΝΤΑ και ο κοσμος στραβωνε]
γυρισανε με εμφανη σημαδια φασαριας μεσα ειδοποιηθηκε ο ΑΥΔΜ και τελικα ολο το ΚΕΕΔ εκανε ντου στη ντισκο
Παρομοια ιστορια μου ειπε αργοτερα μια σειρα μου οταν την πετυχα στη Ζ'. Αυτος ειχε παει Δραμα...
Τωρα την ακουω για το Πευκο...

Θαλασσα ειχα ενα Ανθ/γο το 2007 στο ΛΥΒ στο Πευκο. Λεγανε οτι ηταν γιος του "Θαλασσα"
-
- Ταξίαρχος
Θάλασσας
Ναι ηταν κοντητερος απο 180 αν θυμαμε καλα ανοιχτο χρωμα μαλια, καλος ανθρωπος και προσιτος. Οχι κανενας καμενος βλακας.Πεζοναύτης! έγραψε:297 μήπως τον Θάλασσα που λές τον έλεγαν Δημήτριο και φορούσε και γυαλιά κάτι φορές; Αν είναι αυτός ειναι όντος γιος του Θάλασσα και όταν υπηρετούσα μέχρι και 5 μήννες πριν ήταν Υπολοχαγός στο 575. Σκύλος Μαύρος και πάντα Δίκαιος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες