147 TE - Χίος
147 TE - Χίος
manouvr ο Κοίλης είναι ακόμα στην 147. Η 147 μεταφέρθηκε δίπλα στην 96ΤΕ, στην Αριστερη Λαβρινα, στον Χαλκειό. Το Καμπί είναι φυλάκιο πλέον.
Ας μου πει κάποιος τι έγινε με τον Πασπαλιάρη και αυτοκτόνησε στο Καμπί. Και για ποια ακριβώς σκοπιά μιλάμε, της χαράδρας και ποια ακριβως στην χαράδρα ή του όρχου-έφαγα στο Καμπί πέρσι περίπολο με Καύσωνα ουουουου...
Είμαι περίεργος να μάθω την υπόθεση της αυτοκτονίας στο Καμπί...
Ας μου πει κάποιος τι έγινε με τον Πασπαλιάρη και αυτοκτόνησε στο Καμπί. Και για ποια ακριβώς σκοπιά μιλάμε, της χαράδρας και ποια ακριβως στην χαράδρα ή του όρχου-έφαγα στο Καμπί πέρσι περίπολο με Καύσωνα ουουουου...
Είμαι περίεργος να μάθω την υπόθεση της αυτοκτονίας στο Καμπί...
147 TE - Χίος
Ημουνα στο καμπι απο τον Ιανουαριο του 1994 εως τον αυγουστο του 1994, ειδικοτητα ΑΣΑΠ σε Μ109. Το Παλικαρι που αυτοκτονησε λεγοτανε οντως Πασπαλιαρης. Ηταν καλο παιδι αλλα λιγο κλειστος χαρακτηρας. Το απογευμα μαλιστα βλεπαμε αγωνα μπασκετ μαζι στο ΚΨΜ και ηταν ευδιαθετος. Η σκοπια που εγινε η αυτοκτονια δεν ηταν της χαραδρας αλλα αυτη
πανω απο τον ορχο. Μαλιστα ημουν περιπολο την προηγουμενη βαρδια πριν την αυτοκτονια.
εχει βγει και τραγουδι μαλιστα
YouTube - Εl Archmage Blessed To-Του Αυτόχειρα Στρατιώτη
πανω απο τον ορχο. Μαλιστα ημουν περιπολο την προηγουμενη βαρδια πριν την αυτοκτονια.
εχει βγει και τραγουδι μαλιστα
YouTube - Εl Archmage Blessed To-Του Αυτόχειρα Στρατιώτη
147 TE - Χίος
Φιλε παω δοκιμος στο 147 εκει χιο. θα ηθελα να μθ πεις εαν ειναι καλα εκει γενικα αλλα και για τοθς δοιμους. παροθσιαζομαι εκει στις 7 φεβροθαριου
147 TE - Χίος
Ειναι ακομα φυλακιο; Ημουνα εκει το 2004 284 γ εσο πονεμενη ιστορια 3 μηνες μεσα και αντι για εξοδο πηγαιναμε στην τε να τους κανουμε τις σκοπιες τους Δεν φτανει που μας σκιζανε στο καμπι μας εσκιζαν και στην 96. Το μονο καλο που εμεινε ειναι οι φιλοι γιατι σε τετοιες δυσκολιες μονο αυτο μενει.
147 TE - Χίος
Παρουσιαστηκα πυροβολικο στην θηβα, χτες μου ανακοινωσανε ειδικοτητα ΔΒ-ΟΑ διαβιβαστης οδηγός μαλλον, και με στελνουνε χιο 147 ΤΕ. Αν μπορεις να με βοηθησεις λεγοντας μου καταρχήν ακριβως τοποθεσιακα που βρισκεται, κοντα σε ποιο χωριο διπλα απο τι τελοσπάντων, και σαν δβ οα τι θακανω και πως ειναι η τωρινη κατασταση στο στρατοπεδο γιατι ακουω οτι να'ναι (ασε που εχω συζυγο εγκυο στον 7ο μηνα με επιπλοκες και δεν ξερω αν μετραει πουθενα).
οτι ξερεις θα βοηθησει ρε φιλε, ευχαριστω!
οτι ξερεις θα βοηθησει ρε φιλε, ευχαριστω!
147 TE - Χίος
Τα πράγματα τώρα είναι πολύ καλά! Εμάς στην Α μας πήγαινε 3/1 και στις αλλες πυροβολαρχίες 2/1. Και ο διοικήτής εκπληκτικόςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!1
147 TE - Χίος
κατ' αρχας να χαιρετισω ολους τους προηγουμενους που εγραψαν σε αυτο το φορουμ παλιους και νεους και να πω οτι αυτη η μοναδα, παρολο που ειμαστε αγνωστοι μεταξυ μας, ειναι το κοινο μας σημειο.
αν μου επιτρεπεται -που μαλλον μου επιτρεπεται- θα ηθελα να πω καποια πραγματα οσον αφορα αυτη τη μοναδα λογω του οτι μπορω να πω οτι τουλαχιστον μεχρι σημερα εχω περασει 7μιση γεματους μηνες απο τους 9 της συνολικης μου θητειας.
τα παρακατω που θα αναφερω, τα αναφερω με απολυτη ειλικρινεια και αντικειμενικοτητα περισσοτερο για να μπορουν οι νεοι στρατιωτες που προκειται να υπηρετησουν σε αυτη τη μοναδα, να ξερουν πανω κατω τι θα αντιμετωπισουν.
αυτη τη στιγμη που γραφω σε αυτη τη συζητηση, ειμαι λιγες μερες πριν να απολυθω και περασα ολη μου τη θητεια σε αυτο το στρατοπεδο. μπορω να πω οτι ειχα μια θητεια καλυτερη απ' οτι περιμενα. οταν παρουσιαστηκαμε στη μοναδα, το πρωτο πραγμα πριν ακομα μαθουμε οτιδηποτε ηταν οτι ο διοικητης ειναι παρα πολυ καλος και αυτο δια στοματος του εποπ που μας πηρε απ' το πλοιο. την περιοδο εκεινη, η μοναδα ειχε λιγουσ στρατιωτες και ετσι για περιπου 3μιση μηνες ημασταν σε εμπλοκη που σημαινει οτι ειχαμε ελαχιστες εξοδους (20, καποιοι εκαναν και 25 συνεχομενες υπηρεσιεσ) αλλα αρκετα συχνα υπηρεσιακα (ανα 3 με 4 ημερες εκτος αν ησουν φυλακιο που πηγαινε 6-7). ηταν δυσκολη περιοδο αλλα περασε γρηγορα. ολο αυτο το διαστημα ημασταν "χαλαρα". κοιμωμασταν οταν μπορουσαμε και ξυπνουσαμε για υπηρεσιες. με τον καιρο αποδειχθηκε οτι ο εποπ ειχε δικιο. ο διοικητης και ολα τα ανωτερα στελεχη ηταν πολυ καλοι μαζι μας. βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν δουλευαμε ουτε οτι δεν κουραζομασταν. το θεμα ειναι ομως οτι θα μπορουσε να ειναι πολυ χειροτερα.
οσον αφορα το φυλακιο, η μοναδα εχει 2: το ενα ειναι το "μελανιοσ" που ειναι πραγματικα παραδεισος και απο αποψη τοποθεσιας (σε ενα βραχο πανω απ' τη θαλασσα με θεα το περασμα χιου - ψαρων) και απο αποψη υπηρεσιων και το αλλο το "καγιαβα", γνωστο και ως "καμπι". το καμπι λοιπον ειναι ενα μεγαλο στρατοπεδο που διπλα εχει ενα πολυ μικροτερο, το "σκαφιδι" οσον αφορα το σκαφιδι, ολοι οι φανταροι στη μοναδα παρακαλανε για να πανε γιατι κοιμασαι οσο θες και οποτε θες και απλα σηκωνεσαι για να κανεις υπηρεσια (υπηρεσια δηλαδη περιπολο συνολικης αποστασης 20 μετρων και πολυ λεω). οσον αφορα το "καμπι", κανεις μια φορα την ημερα ενα 2ωρο περιπολο συνολικης αποστασης 3 χιλιομετρων και αλλα 2 2ωρα περιπολα συνολικης αποστασης 100 μετρων. ειναι επισης χαλαρα τα πραγματα εκει και περνας μια χαρα.
απο τον δεκεμβριο του 2009 που ηρθε στη μοναδα η 309 σειρα, τα πραγματα στο στρατοπεδο αλλαξαν κατα πολυ προς το καλυτερο. για να μην τα πολυλογω, πριν 2 εβδομαδες περιπου ηρθε στο στρατοπεδο η 310 σειρα και η κατασταση που επικραττει στο στρατοπεδο ειναι πραγματικα πολυ καλη. οσον αφορα τις εξοδους, βγαινουμε ανα 2 το πολυ 3 ημερες με εξοδο κανονικα. υπαρχουν και περιπτωσεις στρατιωτων που πηγαν με αποσπαση στην ταξιαρχεια και πριν ληξει η αποσπαση ζητησαν να γυρισουν πισω επειδη στην μοναδα περνουσαν καλυτερα!(σημειωτεον οτι στην ταξιαρχεια πανε τα βισματα!)
αισθανομαι τυχερος που υπηρετησα σε αυτη τη μοναδα με τη συγκεκριμενη ηγεσια και ευχομαι σε ολους τους νεους στρατιωτες να σταθουν το ιδιο τυχεροι με 'μενα. βεβαια, μην περιμενετε οτι σε ολη τη θητεια θα καθεστε! θα δουλεψετε και θα υπηρετησετε οπως υπηρετησαμε κι εμεις και οι προηγουμενοι.
και πανω απ' ολα υπομονη παιδια! οσοι μηνες και να ειναι θα περασουν γρηγορα και κοιταξτε να τους περασετε οσο καλυτερα γινετε!
κ. ε.
αν μου επιτρεπεται -που μαλλον μου επιτρεπεται- θα ηθελα να πω καποια πραγματα οσον αφορα αυτη τη μοναδα λογω του οτι μπορω να πω οτι τουλαχιστον μεχρι σημερα εχω περασει 7μιση γεματους μηνες απο τους 9 της συνολικης μου θητειας.
τα παρακατω που θα αναφερω, τα αναφερω με απολυτη ειλικρινεια και αντικειμενικοτητα περισσοτερο για να μπορουν οι νεοι στρατιωτες που προκειται να υπηρετησουν σε αυτη τη μοναδα, να ξερουν πανω κατω τι θα αντιμετωπισουν.
αυτη τη στιγμη που γραφω σε αυτη τη συζητηση, ειμαι λιγες μερες πριν να απολυθω και περασα ολη μου τη θητεια σε αυτο το στρατοπεδο. μπορω να πω οτι ειχα μια θητεια καλυτερη απ' οτι περιμενα. οταν παρουσιαστηκαμε στη μοναδα, το πρωτο πραγμα πριν ακομα μαθουμε οτιδηποτε ηταν οτι ο διοικητης ειναι παρα πολυ καλος και αυτο δια στοματος του εποπ που μας πηρε απ' το πλοιο. την περιοδο εκεινη, η μοναδα ειχε λιγουσ στρατιωτες και ετσι για περιπου 3μιση μηνες ημασταν σε εμπλοκη που σημαινει οτι ειχαμε ελαχιστες εξοδους (20, καποιοι εκαναν και 25 συνεχομενες υπηρεσιεσ) αλλα αρκετα συχνα υπηρεσιακα (ανα 3 με 4 ημερες εκτος αν ησουν φυλακιο που πηγαινε 6-7). ηταν δυσκολη περιοδο αλλα περασε γρηγορα. ολο αυτο το διαστημα ημασταν "χαλαρα". κοιμωμασταν οταν μπορουσαμε και ξυπνουσαμε για υπηρεσιες. με τον καιρο αποδειχθηκε οτι ο εποπ ειχε δικιο. ο διοικητης και ολα τα ανωτερα στελεχη ηταν πολυ καλοι μαζι μας. βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν δουλευαμε ουτε οτι δεν κουραζομασταν. το θεμα ειναι ομως οτι θα μπορουσε να ειναι πολυ χειροτερα.
οσον αφορα το φυλακιο, η μοναδα εχει 2: το ενα ειναι το "μελανιοσ" που ειναι πραγματικα παραδεισος και απο αποψη τοποθεσιας (σε ενα βραχο πανω απ' τη θαλασσα με θεα το περασμα χιου - ψαρων) και απο αποψη υπηρεσιων και το αλλο το "καγιαβα", γνωστο και ως "καμπι". το καμπι λοιπον ειναι ενα μεγαλο στρατοπεδο που διπλα εχει ενα πολυ μικροτερο, το "σκαφιδι" οσον αφορα το σκαφιδι, ολοι οι φανταροι στη μοναδα παρακαλανε για να πανε γιατι κοιμασαι οσο θες και οποτε θες και απλα σηκωνεσαι για να κανεις υπηρεσια (υπηρεσια δηλαδη περιπολο συνολικης αποστασης 20 μετρων και πολυ λεω). οσον αφορα το "καμπι", κανεις μια φορα την ημερα ενα 2ωρο περιπολο συνολικης αποστασης 3 χιλιομετρων και αλλα 2 2ωρα περιπολα συνολικης αποστασης 100 μετρων. ειναι επισης χαλαρα τα πραγματα εκει και περνας μια χαρα.
απο τον δεκεμβριο του 2009 που ηρθε στη μοναδα η 309 σειρα, τα πραγματα στο στρατοπεδο αλλαξαν κατα πολυ προς το καλυτερο. για να μην τα πολυλογω, πριν 2 εβδομαδες περιπου ηρθε στο στρατοπεδο η 310 σειρα και η κατασταση που επικραττει στο στρατοπεδο ειναι πραγματικα πολυ καλη. οσον αφορα τις εξοδους, βγαινουμε ανα 2 το πολυ 3 ημερες με εξοδο κανονικα. υπαρχουν και περιπτωσεις στρατιωτων που πηγαν με αποσπαση στην ταξιαρχεια και πριν ληξει η αποσπαση ζητησαν να γυρισουν πισω επειδη στην μοναδα περνουσαν καλυτερα!(σημειωτεον οτι στην ταξιαρχεια πανε τα βισματα!)
αισθανομαι τυχερος που υπηρετησα σε αυτη τη μοναδα με τη συγκεκριμενη ηγεσια και ευχομαι σε ολους τους νεους στρατιωτες να σταθουν το ιδιο τυχεροι με 'μενα. βεβαια, μην περιμενετε οτι σε ολη τη θητεια θα καθεστε! θα δουλεψετε και θα υπηρετησετε οπως υπηρετησαμε κι εμεις και οι προηγουμενοι.
και πανω απ' ολα υπομονη παιδια! οσοι μηνες και να ειναι θα περασουν γρηγορα και κοιταξτε να τους περασετε οσο καλυτερα γινετε!
κ. ε.
147 TE - Χίος
Τι λέτε ρε παίδες... Τόσο πολύ έχουν αλλάξει οι καταστάσεις της 147, εγώ είμαι 306, με την 09 'Α ΕΣΣΟ και απολύθηκα πέρσι τον Οκτώβρη από την 147-αμετάθετος...
τα έχω χάσει με το Σκαφίδι και το περίπολο του, εμείς κοιμόμασταν στο Σκαφίδι για να πάμε στο Καμπί και να κάνουμε control room...
νόμιζα ότι η 147 έδωσε το Μελανιός...
ποιοι κάθονται control room στο Καμπι;
Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ 147 ΕΙΝΑΙ;
τα έχω χάσει με το Σκαφίδι και το περίπολο του, εμείς κοιμόμασταν στο Σκαφίδι για να πάμε στο Καμπί και να κάνουμε control room...
νόμιζα ότι η 147 έδωσε το Μελανιός...
ποιοι κάθονται control room στο Καμπι;
Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ 147 ΕΙΝΑΙ;
147 TE - Χίος
Καλησπερα σε ολους τους συνοδοιπορους. παιδια ημουν 2001 α΄εσσο σειρα 270! πετυχα το καμπι στα φορτε του! πολυ χαλια! τωρα δεν εχει καμια μα καμια σχεση! διοικητη ειχα τον σημερινο υπασπιστη του προεδρου της δημοκρατιας και υποδιοικητη το περιφημο "μουστακι". μονιμος υπηρεσια χωρις αδειες και εξοδους! εκατσα 9 μηνες και πηρα την πρωτη αδεια στους 4,5 μηνες! βλεπετε οταν εχεις καριεριστες στρατιωτικους πρεπει η μοναδα να ειναι μαχιμη, προβλεπομενη και μεσα σε ολα! δεν ειχαμε αφησει ασκηση για ασκηση και επιθεωρηση για επιθεωρηση, πραγματικα ειχαμε λιωσει! αναβολες συνεχωμενες, πολυ λιγα νεα ατομα και οι χιωτες και τα βυσματα αποσπασεις στην ταξιαρχια... και μετα μεναμε 3 και ο κουκος για να φυλαμε 50 σκοπιες να κανουμε αγγαριες, ασκησεις, βολεσ... λες και με τα απαρχαιωμενα πολυβολα θα σωζαμε τη χιο! ολη η χιος να ειναι μεσα στον ηλιο και στο καμπι να ρχνει χαλαζι, να μην εχεις σημα στο κινητο και να κανεις ακροβατικα στην ας για να πιασεις μια γραμμη σηματος! αλλα δεν εχω παραπονο ειχαμε κρυο νερακι για μπανιο χειμωνα καλοκαιρι και κοιμομασταν 5 ωρες την μερα συνολο! τι να πω οι δυσκολιες σε κανουν σιγουρα πιο δυνατο ανθρωπο αλλα καμια φορα αναρωτιεσαι... αξιζει; συνθηματα : ενα τεσσερα επτα σπαμε πετρες με βαρια, καμπη καμπη αναβολη σας θυμιζουν κατι; χαιρετισματα σε ολους και ειδικα σε 270!
147 TE - Χίος
Καλησπέρα σε όλους εγώ ήμουν στην147 τε 97γ εσσο 148 Και ηταν πικρα τοτε ακομα θυμαμαι το σύνθημα όταν έμπαινες στην μονάδα "ΠΟΛΥ ΙΔΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ"...
147 TE - Χίος
Γεια σας παιδια εγω υπηρετησα απο 10/93 εως 9/97 ημουν επυ απο βολο ειμαι και τωρα εχωφυγει ο φιλος ο βασιλις και ο manouvrμπορει να καταλαβan ποιος ειμαι. προσπαθω να φερω προσωπα στο μυαλο μου... και να θυμηθω ποιοι ειστε΄... στην β ημουν και τη βραδια που αυτοκτονησε ο πασπαλιαρης (διοικητης φ. ν τα λεω καλα;) και ειχα υπηρεσια στην πυλη αντε γραφτε να βρουμε και κανεναν γνωστο απο εδω! ειναι ωραια να συζητας για καταστασεις που εχουν σημαδεψει τη ζωη σου με γνωστα ατομα!
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
147 TE - Χίος
YΠηρέτησα στην 147 ΤΕ μέχρι τον Δεκέμβριο του '08 στην περιοχή Χαλκιός. Μικρό στρατόπεδο, καμία σύγκριση με το Καμπί.
Τα πράγματα απο εκείνον τον Νοέμβριο άρχισαν να καλυτερεύουν.
Ο διοικητής με αρχικό επιθέτου Κ. Αποχώρησε και προφανώς ο νέος διοικητής έχει επίθετο Ν.
Τα πράγματα απο εκείνον τον Νοέμβριο άρχισαν να καλυτερεύουν.
Ο διοικητής με αρχικό επιθέτου Κ. Αποχώρησε και προφανώς ο νέος διοικητής έχει επίθετο Ν.
147 TE - Χίος
Καλησπέρα σε όλους σας. Υπηρέτησα στην 96 ΤΕ το1983-84. Τότε στο Καμπί υπήρχε η Δ πυροβολαρχία οπου υπηρχε τρομερή λούφα. Η 96 ΤΕ ήταν στο Χαλκιός, δεξιά λαβρίνα. Δύσκολα χρόνια,22 μήνες θητεία και απο αυτούς οι 17 στη Χίο. Κάντε υπομονή και σκεφτείτε ότι είστε περαστικοί απο κει και πάνω απο όλα γρήγορα θα απολυθείτε.
147 TE - Χίος
Πρεπει να ειμασταν μαζι (σειρα 227) . Ημουνα στο καμπι απο τον Ιανουαριο του 1994 εως τον αυγουστο του 1994, ειδικοτητα ΑΣΑΠ σε Μ109. Οσο γαι Τον πασπαλιαρη Ημουν περιπολο την προηγουμενη βαρδια πριν την αυτοκτονιαlarry έγραψε: Γεια σας παιδια εγω υπηρετησα απο 10/93 εως 9/97 ημουν επυ απο βολο ειμαι και τωρα εχωφυγει ο φιλος ο βασιλις και ο manouvrμπορει να καταλαβan ποιος ειμαι. Προσπαθω να φερω προσωπα στο μυαλο μου... Και να θυμηθω ποιοι ειστε΄... Στην β ημουν και τη βραδια που αυτοκτονησε ο πασπαλιαρης (διοικητης φ. Ν τα λεω καλα;) και ειχα υπηρεσια στην πυλη αντε γραφτε να βρουμε και κανεναν γνωστο απο εδω! Ειναι ωραια να συζητας για καταστασεις που εχουν σημαδεψει τη ζωη σου με γνωστα ατομα!
Μπορει να ειχαμε παει και σκηνακια μαζι τον μαιο στο "Παγοβουνο"
εαν θυμασαι ημουν ο ενας απο τα 2 παιδια που ειχαν παει για αναγνωριση απεναντι στο βουνο στην υποτιθεμενη εφοδο που θα μας εκαναν οι λοκατζηδες
147 TE - Χίος
Παιδιά 93ΣΤ και σειρά 227 και εγώ, η πρώτη αν θυμάμαι καλά που είχε φορέσει στολές παραλλαγής και όχι τις χακί.Πρέπει να ήμουν όλο το 1994 εκεί. Κάτι άσχετο έψαχνα και κατέληξα στο site σας, Να θυμάμαι τα παλιά και να μου έρχονται αναμνήσεις, όχι καλές.
Διοικητής ένας Φέσ... Με μουστάκι, λοχίας Κοίλης.
Ο Πασπαλιάρης ήταν στον θάλαμό μου, και όντως βλέπαμε έναν αγώνα μπάσκετ στο ΚΨΜ. Κάποια στιγμή πήγε στο τηλεφωνείο (δεν υπήρχαν κινητά) και μίλησε με κάποιον, κάτι για κοπέλα και χωρισμό ακούστηκε μετά. Επέστρεψε στο ΚΨΜ Θλιμμένος Ως συνήθως. Το ίδιο βράδυ είχε σκοπιά 2-4 νομίζω, σε αυτή απέναντι από την κεντρική πύλη. Λίγο μετά αφού πέρασε το περίπολο ακούστηκε το μπαμ. Εγώ ήμουν στην διπλή σκοπιά της πύλης με άλλο ένα παλικάρι από την Κρήτη νομίζω. Παγώσαμε. Ο Θανάσης λέμε... Έφυγε τρέχοντας απέναντι να δει και εγώ περίμενα. Μετά από λίγο, Νίκοοοοοο, ο Θανάσης. Ξύπνησα το λοχία υπηρεσίας (έναν δόκιμο) και τον οδηγό του διοικητή, και μετά από κάποια ώρα τον πήγαν στο νοσοκομείο. Τις επόμενες ημέρες, ελικόπτερα και επισκέψεις στο νησί. Άσχημα πράγματα.
Αυτά προς το παρόν, χαίρομαι που βρήκα και άλλους από την ίδια εποχή εκεί.
Διοικητής ένας Φέσ... Με μουστάκι, λοχίας Κοίλης.
Ο Πασπαλιάρης ήταν στον θάλαμό μου, και όντως βλέπαμε έναν αγώνα μπάσκετ στο ΚΨΜ. Κάποια στιγμή πήγε στο τηλεφωνείο (δεν υπήρχαν κινητά) και μίλησε με κάποιον, κάτι για κοπέλα και χωρισμό ακούστηκε μετά. Επέστρεψε στο ΚΨΜ Θλιμμένος Ως συνήθως. Το ίδιο βράδυ είχε σκοπιά 2-4 νομίζω, σε αυτή απέναντι από την κεντρική πύλη. Λίγο μετά αφού πέρασε το περίπολο ακούστηκε το μπαμ. Εγώ ήμουν στην διπλή σκοπιά της πύλης με άλλο ένα παλικάρι από την Κρήτη νομίζω. Παγώσαμε. Ο Θανάσης λέμε... Έφυγε τρέχοντας απέναντι να δει και εγώ περίμενα. Μετά από λίγο, Νίκοοοοοο, ο Θανάσης. Ξύπνησα το λοχία υπηρεσίας (έναν δόκιμο) και τον οδηγό του διοικητή, και μετά από κάποια ώρα τον πήγαν στο νοσοκομείο. Τις επόμενες ημέρες, ελικόπτερα και επισκέψεις στο νησί. Άσχημα πράγματα.
Αυτά προς το παρόν, χαίρομαι που βρήκα και άλλους από την ίδια εποχή εκεί.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες