Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

Το να χαρακτηρίζεις κάποιον στενόμυαλο τι έιναι ας πούμε;
zzzzzz
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από zzzzzz »

Το να χαρακτηριζεις καποιον στενομυαλο ειναι μια απλη διαπιστωση και οχι υβρις για να παρεξηγηθει... Αλλωστε η εννοια της λεξης συμφωνα με το λεξικο ειναι: Στενόμυαλος ضَيّق الأُ επίθ α / θ / ουδ στενόμυαλος, στενόμυαλη, στενόμυαλο [ste'nomɲalos,ste'nomjali,ste'nomjalo] που πιστεύει σε προκαταλήψεις και έχει συντηρητικές ιδέες... Προσωπικα με προσβαλει περισσοτερο η ειρωνεια του ατομου παρα να με αποκαλλουσε στενομυαλη...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Rafale »

Το λαθος σου ηταν που πιαστηκες απο τα λογια και επεσες στο επιπεδο εκφρασεων. Που φανηκε οτι ηταν εκ του πονηρου. Μην πεφτεις στα "τρυπακια" εκει δηλ που θελουν να σε οδηγησουν. Αυτα απο μενα γιατι ξεφυγαμε απο το θεμα.

zzzzzz

Δημοσίευση από zzzzzz »

Τον νοεμβριο ξεκιναμε οι εμθ το σχολειο για συνοδοι... Εχω την περιεργεια να δω αργοτερα τα δικα τους σχολεια για την ειδικοτητα γιατι θα ειναι ατομα που θα εχουν ζησει και τις δυο πλευρες... Και το οπλο τους και τους συνοδους... Και ακομα κατι προσεχως ανοιγουν και αλλες μοναδες στον εβρο και στην ροδοπη... Οσοι επιθυμουν ας το ψαξουν, μπας και φυγουμε μια ωρα αρχιτερα και εμεις απο δω και παμε σε καμια μοναδα κοντα στα σπιτια μας να μην εχουμε και τοση γκρινια μεσα μας...
zzzzzz

Δημοσίευση από zzzzzz »

Αποψε το 1/4 περιπου των συνοδων θα κανει 6 ωρες περιπολο με τις υπαρχουσες καιρικες συνθηκες και αλλο ενα τετοιο ποσοστο κανει αυτη την στιγμη... εχω την περιεργεια να μαθω ποιοσ/α απο ολους εσας ζηλευει τους "τυχερουσ" αποψινους συνοδουσ... και η σημερινη ημερα ειναι η μια απο τις πολλες του φετινου και καθε προηγουμενου 'η και επομενου χειμωνα... κανουν και οι υπολοιποι υπηρεσια τετοιες μερες δεν αντιλεγω αλλα δεν βαραει κανεις συνεχομενα 6ωρα και 5ωρα... καλο κουραγιο παιδια... κατι τετοιες μερες ολοι το χρειαζομαστε!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

zzzzzz έγραψε:Αποψε το 1/4 περιπου των συνοδων θα κανει 6 ωρες περιπολο με τις υπαρχουσες καιρικες συνθηκες και αλλο ενα τετοιο ποσοστο κανει αυτη την στιγμη... Εχω την περιεργεια να μαθω ποιοσ/α απο ολους εσας ζηλευει τους "τυχερουσ" αποψινους συνοδουσ... Και η σημερινη ημερα ειναι η μια απο τις πολλες του φετινου και καθε προηγουμενου 'η και επομενου χειμωνα... Κανουν και οι υπολοιποι υπηρεσια τετοιες μερες δεν αντιλεγω αλλα δεν βαραει κανεις συνεχομενα 6ωρα και 5ωρα... Καλο κουραγιο παιδια... Κατι τετοιες μερες ολοι το χρειαζομαστε!

ε όλοι τρώνε κρύο. Και οι φαντάροι κάνουνε περίπολα το βράδυ... Και το πρωί ξυπνάνε 6:30 τι να κάνουμε;
zzzzzz

Δημοσίευση από zzzzzz »

Οι φανταροι το βραδυ κανουν ενα 2ωρα ντε βαρια βαρια ενα 3ωρο και μετα τουφα μεχρι 6:30 και ειδικα στα φυλακια ολη μερα ξυσινγκ ξυσιγκ... Δεν αντιλεγω τα παιδια δεν πληρωνονται και ειναι αγγαρεια για αυτους ο στρατος αλλα οχι οτι ζοριζονται κιολας...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

zzzzzz έγραψε:Οι φανταροι το βραδυ κανουν ενα 2ωρα ντε βαρια βαρια ενα 3ωρο και μετα τουφα μεχρι 6:30 και ειδικα στα φυλακια ολη μερα ξυσινγκ ξυσιγκ... Δεν αντιλεγω τα παιδια δεν πληρωνονται και ειναι αγγαρεια για αυτους ο στρατος αλλα οχι οτι ζοριζονται κιολας...

δεν είναι σε όλα τα φυλάκια έτσι η κατάσταση και φυσικά και ζορίζονται όταν έχεις φάει και εμπλοκή 10-15 μέρες. Ενώ οι μόνιμοι δεν νομίζω να κάνουνε 10-15 συνεχόμενες υπηρεσίες.

...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Rafale »

zzzzzz έγραψε:Αποψε το 1/4 περιπου των συνοδων θα κανει 6 ωρες περιπολο με τις υπαρχουσες καιρικες συνθηκες και αλλο ενα τετοιο ποσοστο κανει αυτη την στιγμη... Εχω την περιεργεια να μαθω ποιοσ/α απο ολους εσας ζηλευει τους "τυχερουσ" αποψινους συνοδουσ... Και η σημερινη ημερα ειναι η μια απο τις πολλες του φετινου και καθε προηγουμενου 'η και επομενου χειμωνα... Κανουν και οι υπολοιποι υπηρεσια τετοιες μερες δεν αντιλεγω αλλα δεν βαραει κανεις συνεχομενα 6ωρα και 5ωρα... Καλο κουραγιο παιδια... Κατι τετοιες μερες ολοι το χρειαζομαστε!
μια μεγαλη διαφορα ειναι οτι εσυ ανα πασα στιγμη μπορεις να πας στο σπιτακι σου να χαλαρωσεις να κανεις το μπανακι σου ενω ο φανταρος οχι. Δεν τα ξυνουν σε ολα τα φυλακια οι φανταροι. Και η τοση μοναξια ξερεις δεν ειναι καλο πραγμα. Υπαρχουν κι εκει προβληματα. Το κρυο και τα χιονια το ζουν ολοι οι ενστολοι. Δεν τα ζειτε μονο εσεις. Ουτε εχει αλλου κρυο και αλλου λιακαδα.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΓΓΕΛΗΣ »

Που περνανε σχολειο οι εμθ; Αληθευει; Ειμαι εμθ που εκανε αναφορα αλλα δεν εχω κανενα νεο. μηπως ξερεις τιποτα σχετικο?
zzzzzz

Δημοσίευση από zzzzzz »

Ξερω σιγουρα οτι καποιοι ειναι θεσσαλονικη αλλα δεν γνωριζω λεπτομεριες... Επισης ακουσα οτι τελικα πηραν 50 ατομα αλλα δεν ξερω κατα ποσο αληθευει...
zzzzzz

Δημοσίευση από zzzzzz »

Rafale έγραψε:
μια μεγαλη διαφορα ειναι οτι εσυ ανα πασα στιγμη μπορεις να πας στο σπιτακι σου να χαλαρωσεις να κανεις το μπανακι σου ενω ο φανταρος οχι. Δεν τα ξυνουν σε ολα τα φυλακια οι φανταροι. Και η τοση μοναξια ξερεις δεν ειναι καλο πραγμα. Υπαρχουν κι εκει προβληματα. Το κρυο και τα χιονια το ζουν ολοι οι ενστολοι. Δεν τα ζειτε μονο εσεις. Ουτε εχει αλλου κρυο και αλλου λιακαδα.

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Emily έγραψε:Όλα ακούγονται πολύ ωραία.

Έγω δεν ανησυχώ τόσο για την εκπαίδευση του σκύλου όσο για την δική μου λολ.Πως γίνεται όμως να μπεί κάποιος/α σε αυτό το τομέα;Εικόνα

Καλησπέρα σε όλους και όλες,Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τομέας με σκύλια είτε ως εκπαιδευτής σκύλων

είτε ως χειριστής σκύλων και αν ναι πως γίνεται και τι προσόντα πρέπει να διαθέτει κάποιος/α Για να μπει

σε μια τέτοια μονάδα.

Ευχαριστώ πολύ Εικόνα

...

καταρχάς απαγορεύεται να γράφεις 2 συνεχόμενα μηνύματα. Δεύτερον μόνο από προκήρυξη μπορείς να μπεις σε αυτή την ειδικότητα
synodos str skyloy

Δημοσίευση από synodos str skyloy »

Ρε παιδια τι ειναι αυτα που λετε; Γινε πρωτα συνοδος και μετα απο χρονια πολλα μιλατε για αν θα γινετε εκπαιδευτες... Τι ειναι αυτα που ρωτατε ακομα δεν ξερετε τι θα πει ΣΕΣ-Σ και θελετε να γινετε εκπαιδευτες μηπως θελετε να γινεται και στρατηγοι?
Emily
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: πεζοπορίες,ψάρεμα,σινεμα κτλ
Επάγγελμα: Εκπαιδεύτρια σκύλων

Δημοσίευση από Emily »

Καλήσπερα σας, Προέρχομαι είδη απο οικόγενεια εκπαιδευτών σκύλων καθώς και σκύλων οδήγων τυφλών.

Γνώσεις πάνω στο πως να χειριστώ να εκπαιδεύσω και να μεγαλώσω ένα Σωστά συμπεριφερόμενο σκύλο

έχω απλά ρώτησα τι πρόσοντα πρέπει να διαθέτει κάποιος για να μπεί στο στρατό στο τομέα με τα σκυλία στο οποίο και μου απαντήσατε.

Λύπαιμαι πολύ δεν κατάλαβα οτι πόσταρα δύο φόρες το μήνυμα μου.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Καλή σας μέρα η μάλλον νύχτα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης