Θητεία στο Μηχανικό
Θητεία στο Μηχανικό
Παιδια ειμαι μηχανικος. Πιστευετε οτι αν παω στο Μηχανικο να υπηρετησω, απο αποψης ποιοτητας ανθρωπων και γενικοτερα απο θεμα ευκολιας κτλ ειναι καλυτερα;yandr και λοιποι τι λετε;
διοτι ενα χαμηλης δυναμης κοννε που εχω, μου λεει οτι θα μπορουσε να με βαλει στο μηχανικο , μιας και ειμαι μηχανικος. Πιστευετε αξιζει τον κοπο;
διοτι ενα χαμηλης δυναμης κοννε που εχω, μου λεει οτι θα μπορουσε να με βαλει στο μηχανικο , μιας και ειμαι μηχανικος. Πιστευετε αξιζει τον κοπο;
Θητεία στο Μηχανικό
Όταν υπηρέτησα εγώ (1999) το επίπεδο ήταν πολύ ανεβασμένο.
Στην διμοιρία μου, σε 16 περίπου άτομα, είχαμε μόνο 2 χωρίς πτυχίο,5-6 με μεταπτυχιακό και 2 με διδακτορικό.
Δεν ξέρω αν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα, αλλά νομίζω ότι από άποψης μόρφωσης είναι από τα καλύτερα όπλα.
Στην διμοιρία μου, σε 16 περίπου άτομα, είχαμε μόνο 2 χωρίς πτυχίο,5-6 με μεταπτυχιακό και 2 με διδακτορικό.
Δεν ξέρω αν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα, αλλά νομίζω ότι από άποψης μόρφωσης είναι από τα καλύτερα όπλα.
Θητεία στο Μηχανικό
Περιελαμβανε η θητεια σου κατι σχετικο με μηχανικους ; ή ειναι μονο κατ' ονομα 'μηχανικο'...
και αν ναι , τοτε τι περιλαμβανει μια θητεια στο μηχανικο περαν του οτι συναναστρεφεσαι με πιο κοντα στο αντικειμενο σου ανθρωπους, για κοννε μελλοντικα κτλ;
και αν ναι , τοτε τι περιλαμβανει μια θητεια στο μηχανικο περαν του οτι συναναστρεφεσαι με πιο κοντα στο αντικειμενο σου ανθρωπους, για κοννε μελλοντικα κτλ;
Θητεία στο Μηχανικό
Eπισης το κοννέ ειπε οτι θα προσπαθησει να με βαλει σε μια ΔΕΣΕ (αν θυμαμαι καλα οτι μου ειπε ΔΕΣΕ..). Καποια υπηρεσια σε σχεση με το μηχανικο... Ξερεις τι ειναι η ΔΕΣΕ;
Παντως μου ειπε οτι ειναι γενικα υπερ του στρατου, και οτι αυτο που του ζητω ειναι νομιμο, και οτι οι μηχανικοι πρεπει να μπαινουν στο μηχανικο.. και οχι στο πυροβολικο...
Παντως μου ειπε οτι ειναι γενικα υπερ του στρατου, και οτι αυτο που του ζητω ειναι νομιμο, και οτι οι μηχανικοι πρεπει να μπαινουν στο μηχανικο.. και οχι στο πυροβολικο...
Θητεία στο Μηχανικό
Δσε ειναι η διευθυνση στρατιωτικων εργων και ασχολειται οπως λεει και το ονομα με διαφορα εργα του στρατου. Το καιρο που ημουνα εκει (πριν 2 χρονια) ασχολιοντουσαν κυριως με την ολοκληρωση του νεου στρατιωτικου νοσοκομειου. Παντως μην περιμενεις να ασχοληθεις καθολου με εργα, εμεις ημασταν 3 φανταροι ολοι κιολοι, ολοι με πτυχεια (1 με διδακτορικο) και το μονο που καναμε ηταν καφεδες στο δικα. Το αστειο ειναι οτι αν και θεωρειται ακρως βυσματικη, εγω πηγα χωρις κανενα βυσμα (δεν ηξερα καν τι ηταν). Γενικα παντως πολυ χημειο η κατασταση, αν μπορεις να πας πηγαινε.
Θητεία στο Μηχανικό
Παιδιά, ξέρει κανεις αν το μηχανικο της Καλονης Λέσβου είναι μαύρο; Οποιος ξέρει ας γραψει δυο-τρια πραγματακια για εγκαταστασεις, συνθηκες κτλ.
Θητεία στο Μηχανικό
Καλησπέρα. Παρουσιάζομαι Ναύπλιο ΚΕΜΧ,17/11. Επειδή σκέφτομαι να δηλώσω να πάω Κύπρο, ξέρει κανείς τι παίζει με τις ειδικότητες και με τις μεταθέσεις σε αυτή τη περίπτωση και αν όντως πάνε άτομα από Μηχανικό στη Κύπρο. Σας ευχαριστώ πολύ
Θητεία στο Μηχανικό
Καλησπέρα.16 νοεμβρίου ΚΕΜΧ. είμαι φοιτητής πληροφορικής, ποια θα ήταν μια καλή ειδικότητα για επιλογή;
[code]αρχηγος πληρωματος γεφυροφορου αρματοσ
αρχηγος πληρωματος μεσων αρματων μηχανικου
αρχιτεκτων μηχανικοσ
βοηθος κυβερνητη πλαστικων σκαφων 44π - φορτηγιδων
βοηθος μηχανικος πλαστικων σκαφων 44π φορτηγιδων
διαβιβαστησ
διαβιβαστης - οδηγος αυτοκινητου
επισκευαστης μη τεχνικου υλικου
ηλεκτροτεχν. ερπυστρ. οχημ.- μ47, μ48, μ113
ηλεκτροτεχνιτης μηχανηματων μηχανικου
ι3-ι4 / γραφ (στρ διερμ αγγ
ικαν. ι3-ι4 γεν. καθηκοντων
καμια ειδικοτητα
μαγειρασ
μουσικοσ
οδηγος αυτοκινητου
οδηγος ερπυστριοφορου - ασυρματιστησ
οδηγος μεσων αρματων μηχανικου
οδηγος οχηματος περισυλλογησ
οδηγος ρυμουλκου
πολιτικος μηχανικοσ
σιτιστησ
σκαπανεασ
σκαπανεας - γραφεασ
σκαπανεας (κουρεασ)
σκαπανεας (φωτογραφοσ)
στρκος διερμηνεας αγγλικησ
τεχνικος αποθηκαριος - γραφεασ
τεχνιτης ερπυστριοφορων οχηματων
τεχνιτης μηχανηματων μηχανικου
τεχνιτης τροχοφορων οχηματων
τοπογραφος μηχανικοσ
τυφεκιοφοροσ
τυφεκιοφορος (στρκος διερμηνεας αγγλικησ)
τυφεκιοφορος (στρκος διερμηνεας γαλλικησ)
υπξκος κινησεωσ-οδηγος αυτοκινητου
χειρ. αεροσυμπιεστη, ασφαλτικων και λοιπων μηχαν.
χειριστης - μηχανικος ακατου
χειριστης γερανου - φορτωτη - εκσκαφεα ταφρων
χειριστης η/ζ
χειριστης προωθητη γαιων[/code]ευχαριστώ!
[code]αρχηγος πληρωματος γεφυροφορου αρματοσ
αρχηγος πληρωματος μεσων αρματων μηχανικου
αρχιτεκτων μηχανικοσ
βοηθος κυβερνητη πλαστικων σκαφων 44π - φορτηγιδων
βοηθος μηχανικος πλαστικων σκαφων 44π φορτηγιδων
διαβιβαστησ
διαβιβαστης - οδηγος αυτοκινητου
επισκευαστης μη τεχνικου υλικου
ηλεκτροτεχν. ερπυστρ. οχημ.- μ47, μ48, μ113
ηλεκτροτεχνιτης μηχανηματων μηχανικου
ι3-ι4 / γραφ (στρ διερμ αγγ
ικαν. ι3-ι4 γεν. καθηκοντων
καμια ειδικοτητα
μαγειρασ
μουσικοσ
οδηγος αυτοκινητου
οδηγος ερπυστριοφορου - ασυρματιστησ
οδηγος μεσων αρματων μηχανικου
οδηγος οχηματος περισυλλογησ
οδηγος ρυμουλκου
πολιτικος μηχανικοσ
σιτιστησ
σκαπανεασ
σκαπανεας - γραφεασ
σκαπανεας (κουρεασ)
σκαπανεας (φωτογραφοσ)
στρκος διερμηνεας αγγλικησ
τεχνικος αποθηκαριος - γραφεασ
τεχνιτης ερπυστριοφορων οχηματων
τεχνιτης μηχανηματων μηχανικου
τεχνιτης τροχοφορων οχηματων
τοπογραφος μηχανικοσ
τυφεκιοφοροσ
τυφεκιοφορος (στρκος διερμηνεας αγγλικησ)
τυφεκιοφορος (στρκος διερμηνεας γαλλικησ)
υπξκος κινησεωσ-οδηγος αυτοκινητου
χειρ. αεροσυμπιεστη, ασφαλτικων και λοιπων μηχαν.
χειριστης - μηχανικος ακατου
χειριστης γερανου - φορτωτη - εκσκαφεα ταφρων
χειριστης η/ζ
χειριστης προωθητη γαιων[/code]ευχαριστώ!
Θητεία στο Μηχανικό
gio_b27 έγραψε:Καλησπέρα.Παρουσιάζομαι Ναύπλιο ΚΕΜΧ,17/11. Επειδή σκέφτομαι να δηλώσω να πάω Κύπρο, ξέρει κανείς τι παίζει με τις ειδικότητες και με τις μεταθέσεις σε αυτή τη περίπτωση και αν όντως πάνε άτομα από Μηχανικό στη Κύπρο.Σας ευχαριστώ πολύ
Υπαρχει κανεις που γνωριζει;
Θητεία στο Μηχανικό
Καλησπερα, μπηκε το αγορι μου προσφατα φανταρος στο ΚΕΜΧ Ναυπλιου... Και περιμενω τη μεταθεση για να δω που θα τον στειλουν... Μου ειπαν βεβαια οτι ΚΕΜΧ εδω στην Αθηνα εχει στο Μενιδι... Θα κανει 6μηνο, υπαρχει περιπτωση να τον στειλουν εδω ή μπα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Θητεία στο Μηχανικό
Μόνο σε περίπτωση που δικαιούται κατ'εξαίρεση μετάθεση αλλιώς χλωμό
- Palioseira
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 5
Θητεία στο Μηχανικό
Χθες παρουσιαστηκε ο γιος ΚΕΜΧ Μηχανικο Ναυπλιο. Μετα τον εκει Μηνα που ειναι πιθανο να παει;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Θητεία στο Μηχανικό
Insomniac έγραψε:Χθες παρουσιαστηκε ο γιος ΚΕΜΧ Μηχανικο Ναυπλιο. Μετα τον εκει Μηνα που ειναι πιθανο να παει;
Παντού!
- Palioseira
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 5
Θητεία στο Μηχανικό
Ευχαριστω. Μετα το Μενιδι που προφανως για Αθηνα ειναι η καλυτερη τοποθετηση μετα ας πουμε Στερεα Ελλαδα εχει μοναδες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες