Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 56

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Greek_Army »

γιωργος έγραψε:εγώ έχω μία άλλη απορία. Αν ξέρει καποιος να απαντήσει τον ευχαριστώ... Οι επιτυχόντες που θα προσληφθούν, πού θα σταλούν; Δηλαδή κάποιον απο αθήνα, μετά την εκπαίδευση, μπορούν να τον στείλουν εκτός αθηνών;

όχι
Νίκος

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Νίκος »

Καλημερα! Θέλω βοήθεια:
-ποτε δίνουμε αγωνίσματα
-μετα υπολογίζουν τα μόρια
-που σε στέλνουν για εκπαίδευση αν είσαι από Αθήνα
-ο μισθός αυξάνεται σε περίπτωση παιδιού κ πόσο
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από sta8hsss »

Νίκος έγραψε:Καλημερα! Θέλω βοήθεια:
-ποτε δίνουμε αγωνίσματα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
πρωτα βγαινουν τα αποτελεσματα. Αν εισαι επιτυχων πας για αθλημα που δε γνωριζουμε ακομα ποτε ειναι... Η εκπαιδευση ειναι καπου βορεια μαλλον... Κομοτηνη, κοζανη αυτα ακουγοντε! Αν δε κανω λαθος εχεις μια αυξηση λογο παιδιου. Το ποσο να μας το πει καποιος που το γνωριζει!
...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Νίκος έγραψε:Καλημερα! Θέλω βοήθεια:
-ποτε δίνουμε αγωνίσματα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

40 ευρώ για το παιδί και 100 ευρώ αν είσαι παντρεμένος
ΓΙΑΝΝΗΣ

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Γεια σασ... ! λοιπον διαβαζω τοση ωρα ολα τα μηνυματα και απλα θελω να θεσω καποιεσ ερωτησεισ
ειστε σαφεισ οι περισσοτεροι απλα λιγο μπερδεμενα τα ακουω...
αρχικα, εχω κανει τα χαρτια μου για την προκυρηξη, τα κατεθεσα και τουλαχιστον στο α. τ. τησ περιοχησ μου ηταν θετικα τα σχολια, ελπιζω να βγουν αληθινα... στο θεμα μασ... αν ολα πανε καλα και περασω ακολουθουν τα αθληματα-ψυχοτεχνικα και κατοπιν τα ιατρικα... (ειχα δωσει οταν τελειωσα το σχολειο αλλα, διαφορετικα μυαλα τεσπα δεν εγινε κατι, τωρα εχω τατουαζ επιρεαζει κατι αυτο (δεξια ωμοπλατη), προεδρικη φρουρα εχω κανει και τοτε δεν επιρεασαι... η εκπευδευση που λαμβανει τοπο; 4μηνη ειναι το διαβασα αλλα σε τι κατασταση ειναι ουκ και ετσι (την παλευεισ δηλαδη) ; ... γενικοτερα θεωρω τον ευατο μου οτι θα τα βγαλει περα... κατοπιν τησ εκπαιδευσησ βγαινεισ στο δρομο και τι (στοχοσ και παπαριεσ δεν τα βλεπω, αν στην φιλαει, στη φιλαει... ) τελοσ αν ολα πανε καλα σε ομαδεσ ζ η διασ πωσ μπαινεισ...
ευχαριστω προκαταβολικα...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Γεια σασ... ! Λοιπον διαβαζω τοση ωρα ολα τα μηνυματα και απλα θελω να θεσω καποιεσ ερωτησεισ
ειστε σαφεισ οι περισσοτεροι απλα λιγο μπερδεμενα τα ακουω...
αρχικα, εχω κανει τα χαρτια μου για την προκυρηξη, τα κατεθεσα και τουλαχιστον στο α. Τ. Τησ περιοχησ μου ηταν θετικα τα σχολια, ελπιζω να βγουν αληθινα... Στο θεμα μασ... Αν ολα πανε καλα και περασω ακολουθουν τα αθληματα-ψυχοτεχνικα και κατοπιν τα ιατρικα... (ειχα δωσει οταν τελειωσα το σχολειο αλλα, διαφορετικα μυαλα τεσπα δεν εγινε κατι, τωρα εχω τατουαζ επιρεαζει κατι αυτο (δεξια ωμοπλατη), προεδρικη φρουρα εχω κανει και τοτε δεν επιρεασαι... Η εκπευδευση που λαμβανει τοπο;4μηνη ειναι το διαβασα αλλα σε τι κατασταση ειναι ουκ και ετσι (την παλευεισ δηλαδη) ; ... Γενικοτερα θεωρω τον ευατο μου οτι θα τα βγαλει περα... Κατοπιν τησ εκπαιδευσησ βγαινεισ στο δρομο και τι (στοχοσ και παπαριεσ δεν τα βλεπω, αν στην φιλαει, στη φιλαει... ) τελοσ αν ολα πανε καλα σε ομαδεσ ζ η διασ πωσ μπαινεισ...
ευχαριστω προκαταβολικα...

για το τατουάζ υπάρχει σχετικό θέμα δες εδώ /forum /forum_posts.asp?TID=5710&PN=6 Η εκπαίδευση είναι 2 μήνες σε σχολή αστυφυλάκων και είναι σε λογικά πλαίσια, οι άλλοι 2 μήνες είναι στο τμήμα πρακτική, για τα άλλα που ρωτάς για διας κτλπ θα τα μάθεις όταν με το καλό μπεις μέσα, μην αγχώνεσαι
...
κατερινα
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από κατερινα »

Να ρωτησω κι εγω κατι; Η εκπαιδευση διαρκει 4 μηνες (μαζι με την πρακτικη) εχω ακουσει, ισχυει κατι τετοιο; Επισης, κατα τη διαρκεια της εκπαιδευσης διαμενεις μεσα στη σχολη (σου δινουν στεγη δηλαδη); Η νοικιαζεις σπιτι αν δεν εισαι απο Αθηνα; και κατι αλλο... Αυτους τους 4 μηνες, πληρωνεσαι η οχι; ευχαριστω πολυ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

κατερινα έγραψε:Να ρωτησω κι εγω κατι; Η εκπαιδευση διαρκει 4 μηνες (μαζι με την πρακτικη) εχω ακουσει, ισχυει κατι τετοιο; Επισης, κατα τη διαρκεια της εκπαιδευσης διαμενεις μεσα στη σχολη (σου δινουν στεγη δηλαδη) ; Η νοικιαζεις σπιτι αν δεν εισαι απο Αθηνα; Και κατι αλλο... Αυτους τους 4 μηνες, πληρωνεσαι η οχι; Ευχαριστω πολυ

ναι 4 μήνες, ναι μένεις μέσα στην σχολή και πληρώνεσαι περίπου 300 ευρώ
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από asimike »

Greek_Army έγραψε:
elenitsa_1990 έγραψε:Γεια σας παιδια, εγω θελω να ρωτησω πως εξελισσεται ενας ειδικος φρουρος. Δηλαδη αν μονιμοποιηθει μετα απο πεντα χρονια γινεται αστυφυλακας;

στα 5 μονιμοποιείται στα 8ετη γίνεται αστυφύλακας
αστυφύλακας μη παραγωγικος παντα, ετσι; Μην μπερδευομαστε...
ΕΛΛΑΣ
τρυφωνας

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από τρυφωνας »

Καλημερα, πληροφορηθηκα οτι ηδη εχει παρει 150 ατομα ειδ. Φρ. Στη ασφαλεια
και οτι προκειτε να παρει κ αλλα, ξερετε αν αληθευει και κατα ποσο ειναι εφικτο.
επισης εαν ξερει κανενας να μας πει τι παιζει με τις υπηρεσιες-ωραρια-συνθηκες (για την ασφαλεια)
ευχαριστω...

alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 15

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από alexissak »

Πράγματι εχει πάρει ορισμένα ατομα στην ασφάλεια αλλα εκτελούν μονο υπηρεσίες μεταγωγης κρατουμένων κ σκοπιές. Δεν εκτελούν ειδικές υπηρεσίες.
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

SREK έγραψε:Πράγματι εχει πάρει ορισμένα ατομα στην ασφάλεια αλλα εκτελούν μονο υπηρεσίες μεταγωγης κρατουμένων κ σκοπιές. Δεν εκτελούν ειδικές υπηρεσίες.
αυτο ξερω κι εγω... !
τρυφωνας

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Ξερει κανεις εαν ειναι καλα, ο μισθος ειναι το ιδιο, το ωραριο το ιδιο;

sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

τρυφωνας έγραψε: Ξερει κανεις εαν ειναι καλα, ο μισθος ειναι το ιδιο, το ωραριο το ιδιο;

αν γινεις πιο συγκεκριμενος... Θα σου απαντησουμε!
τρυφωνας

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Ρωταω συκγεκριμενα εαν ξερει καποιος επειδη μ ενδιαφερει να μου πει οσο αφορα τα τμηματα ασφαλειας-ωραρια-μισθος-γενικα οτιδηποτε αρμοδιοτητες εχουν οι ειδ. Φρουρ.
σε τετοιες υπηρεσιες;

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης