98 ΤΕΜΕΘ - Μυτιλήνη
98 ΤΕΜΕΘ - Μυτιλήνη
Το 98 ΤΕΜΕΘ βρίσκεται στο νησί της Λέσβο παράπλευρος του χωρίου Κάτω Τρίτος στον Κόλπο της Γέρας (15-20 km από Μυτιλήνη). Εντός του στρατοπέδου του 98 ΣΥΝΥΠΕΘ βρίσκονται οι μονάδες :98 ΤΕΜΕΘ (ΕΜ) ,98 ΤΥΛΠΕΘ (ΥΠ),98 ΤΤΧΕΘ (ΤΕΧΝ), Λόχος Διοίκησης 98 ΣΥΝΗΠΕΘ (Σύνταγμα Υποστ/ξης). Πριν τη σειρά μου (Βλέπε στο τέλος) οι μονάδες ήταν πολύ βισματικές , κάτι χάλασε ομως, τουλάχιστον για το Τεμεθ γιατί οι αλλοι ηταν ψιλικυριλε οταν εμεις πηζαμε... Η μοναδα αν εχει αρκετους φανταρους ειναι παρα πολυ καλη λιγες υπηρεσιες (1 σκοπια διπλα στους θαλαμους και κατι ψιλα ). Αν δεν εχει κοσμο τοτε την κατσατε... Το ρεκορ μου ειναι 24-1 για εξοδο. Πολυ κουβάλημα : Βαρελια , αλευρι , ρυζι , κατεψιγμενα και αλλα... Γενικα ψιλοκαλα στελέχη αν πας με τα νερα τους και καταφερεις να σε συμπαθησουν... Προσοχη στο φυλακιο Αχλαδερης που στελνει η μοναδα κοσμο εχει βαρελια και αγγαρεία αλλα ειναι πιο χαλαρα απο τη μοναδα! Η Μυτιλήνη για εξοδο ειναι καλη με πολλα καφε και μαγαζακια για φαγητο.. Επισης πολλα γκομενακια φοιτητριες αλλα μην φερεστε σαν φανταροι... θα φατε σακουλα!!!
Συμπερασμα : Αν η μοναδα ειναι γεματη με κοσμο τοτε θα περασετε παρα πολυ καλα αν οχι ζητα μεταθεση για αλλου συντομα , θα πηξεις χρυσοψαρο...
Στρ(ΕΜ) Vakilos 2007 Ά ΕΣΣΟ (298) Μαρτιος - Δεκεμβριος 2007
98 ΤΕΜΕΘ Μυτιλήνη (Γκασμαδία οεο Λελε κουφο... )
Συμπερασμα : Αν η μοναδα ειναι γεματη με κοσμο τοτε θα περασετε παρα πολυ καλα αν οχι ζητα μεταθεση για αλλου συντομα , θα πηξεις χρυσοψαρο...
Στρ(ΕΜ) Vakilos 2007 Ά ΕΣΣΟ (298) Μαρτιος - Δεκεμβριος 2007
98 ΤΕΜΕΘ Μυτιλήνη (Γκασμαδία οεο Λελε κουφο... )
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
98 ΤΕΜΕΘ - Μυτιλήνη
Εγω εχω ακουσει τα καλυτερα για εκει
Εχω κανει τα χαρτια μου για εποπ και δηλωσα εκει
Εχω κανει τα χαρτια μου για εποπ και δηλωσα εκει
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
98 ΤΕΜΕΘ - Μυτιλήνη
Κανενας δεν ξερει;
98 ΤΕΜΕΘ - Μυτιλήνη
Εχει μοναδα του πυροβολικού εκει και πού αλλού στην Μυτιληνη εχει πυροβολικό ;
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
98 ΤΕΜΕΘ - Μυτιλήνη
Έχει στη Παγανή (98 ΜΕΘ),10 λεπτά με ταξί από τη πόλη της Μυτιλήνης
98 ΤΕΜΕΘ - Μυτιλήνη
Το συγκεκριμενο στρατοπεδο ημουν απο μαη του 2007 εως νοεμβριο!
ρε φιλε δεκανεα ποιος εισαι;
ρε φιλε δεκανεα ποιος εισαι;
98 ΤΕΜΕΘ - Μυτιλήνη
Γεια σας φανταρια τι κανετε; Ξερει κανεις για 98 τεμρθ τι παιζει; Παω τον αλλο μηνα. Λες να ανεβασω και κανενα μηχανακι αφηνουν;
98 ΤΕΜΕΘ - Μυτιλήνη

98 ΤΕΜΕΘ - Μυτιλήνη
Σιγα βρε. Ακου αυτοκτονια. Τα παραλες.
98 ΤΕΜΕΘ - Μυτιλήνη
Στην αχλαδερη παιδια με χιλια ειναι τελεια εγω περασα φοβερα.275 εσσο
98 ΤΕΜΕΘ - Μυτιλήνη
Ρε φιλε ημουνα το 2002 τον χειμωνα στην αχλαδερη με χατζηπαρασκευα πατσουρα και πλωμαριτη. Περασα τελεια
Αχλατραζ και ξερω ψωμι ρε 275 η σειρα με τους λοχιες... ...
Αχλατραζ και ξερω ψωμι ρε 275 η σειρα με τους λοχιες... ...
98 ΤΕΜΕΘ - Μυτιλήνη
Μάγκες με συγκινήσατε... Κουφό...9/1996 -9/1997 (243), τι Αχλαδερές, Τι Βούβαρη, τι ΣΤΑΝ, τι βαρέλια, τι αλέυρι, τι Πέραμα, τι Καμμένο Δάσος, τι να πω και τι να πρωτοθυμηθώ,
Όσο για το όνομα του Μπράνη... Ένα θα σας πω... Ανθύπας τότε και Έναν χρόνο μαζί... Μακράν απο τους καλύτερους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, μαζί με τον τότε διοικητή.
Ο τότε Υποδικάς δε... Στις τελευταιες κρίσεις έγινε... Ταξίαρχος.
Όσο για το όνομα του Μπράνη... Ένα θα σας πω... Ανθύπας τότε και Έναν χρόνο μαζί... Μακράν απο τους καλύτερους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, μαζί με τον τότε διοικητή.
Ο τότε Υποδικάς δε... Στις τελευταιες κρίσεις έγινε... Ταξίαρχος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες