Συγχαρητήρια
Συγχαρητήρια
Παντως yandr συγχαρητηρια οφειλω να σου πω οτι η ιστοσελιδα σου σκιζει και χαιρομαι παρα πολυ που συμμετεχω αμφιβαλλω αν υπαρχει αλλη τετοια ιστοσελιδα στο ιντερνετ
Συγχαρητήρια
Να 'σαι καλά γιατί έχει περάσει από σαράντα κύματα.
Συγχαρητήρια
Συγχαρητηρια και απο μενα για την πολυ καλη δουλεια. Γιατι χωρις αυτη την ιστοσελιδα πολλα παιδια που ημεθα υποψηφιοι για Στρατιωτικες Σχολες, θα χανομασταν. Επισης το 90% των πληροφοριων που λαμβανουμε απο εδω ειναι ορθες. Και αυτο ειναι πολυ καλο αν σκεφτεις οτι ειναι ενα φορουμ. Συνεχισε την καλη δουλεια!
Συγχαρητήρια
Μπραβο παιδια

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Συγχαρητήρια
Μπραβο παιδια ευτυχως που υπαρχει το site και τα παιδια που δινουν για ασει ασσυ δν ειναι στο σκοταδι
-
- Στρατιώτης
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Συγχαρητήρια
Συγχαρητήρια και απο εμενα, αν και λιγο αργοπορημενα... Πραγματικα με βοηθισατε αρκετα, και μου λυθηκαν αρκετες αποριες.
Συνεχιστε ετσι !
Συνεχιστε ετσι !
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Συγχαρητήρια
Ενα Συγχαρητήρια Στο φιλο μας και διαχειριστη μας yandr (στραταρχη) για την εκπληκτικη δουλεια που κανει... Και φυσικα σε Ολους τον στρατοπεδαρχες **Greek_Army**
και αν οντως Εφαρμοστει η εφαρμογη της έγκρισης μηνυματων στα μη εγγεγραμμενη μελη του φορουμ θα ειναι ακομα καλυτερα... !
και παλι ενα ΜΠΡΑΒΟ !
και αν οντως Εφαρμοστει η εφαρμογη της έγκρισης μηνυματων στα μη εγγεγραμμενη μελη του φορουμ θα ειναι ακομα καλυτερα... !
και παλι ενα ΜΠΡΑΒΟ !
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Συγχαρητήρια
1000 μπράβο παιδιά το αξίζετε! Το site είναι υπέροχο και πάντα σωστά ενημερωμένο.
Επίσης αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, αν το site είναι γνωστό από τα official site του στρατού,
πχ.army.gr.
Είναι λοιπόν; Έχει μιλήσει ο στρατάρχης μας με κανέναν από αυτούς;
Επίσης αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, αν το site είναι γνωστό από τα official site του στρατού,
πχ.army.gr.
- greko_27
- Υποστράτηγος
Συγχαρητήρια
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!

Συγχαρητήρια
Μπραβο κ απο μενα ρε! Οντως καλη δουλεια που χτιστηκε με το περασμα των χρονων. Πραγματι μεγαλη χαρα για οποιον το ανακαλυψε πριν κανει την στρατιωτικη του θητεια αλλα και μετα λογω της μεγακης ποικιλιας θεματων οπου μπορεις να βρεις τα παντα. Ενα μπραβο σε yandr,greek army,nassos το αξιζουν πιστευω.
Συγχαρητήρια
Τα συγχαρητήρια ανήκουν στα εγγεγραμμένα και μή μέλη του forum.
Συγχαρητήρια
Ακριβώς, μπράβο σε όσους συμμετέχουν στο φόρουμ (με 2-3 εξαιρέσεις
)

Συγχαρητήρια
Είναι γνωστό στον επίσημο στρατό και μάλιστα το Πολεμικό Ναυτικό (πριν χρόνια) μου είχε ζητήσει να βάλω link προς το site τους.Morian έγραψε:
πχ.army.gr.
Πρόσφατα μου έστειλε email και η στρατολογία να διορθώσω τα τηλέφωνα που είχα στο site.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης