Σωματική ικανότητα στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
geo13

Δημοσίευση από geo13 »

Ρε φιλε πας καλα; γιατι να κατηγορησω αυτους; θα τα ακουσω κιολας που θελω τοσο πολυ να παω λοκ... και μετα κραζετε αυτους που γουσταρουν τη λουφα... ελεοσ... α, ρε μυαλα! κομαντα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Greek_Army »

geo13 έγραψε:Εννοεις οτι αν δουν την επιγονατιδα θα με διωξουν; Αρα δεν θα πω ΤΠτ εννοειτε του τυπου οτι εχω το ταδε προβλημα αλλα αθλουμαι κανονικα... Δεν τους νοιαζει ε; Με κοβουν... Αρα το κραταω μυστικο... Ευχομαι μονο να μην μου βγει σε καμια ασκηση!

δεν είναι καλή εικόνα να είναι κάποιος στις ειδικές δυνάμεις και να φοράει επιγονατίδα.
geo13

Δημοσίευση από geo13 »

Δεν ειπα απεξω απτο παντελονι απο μεσα λεω... η εστω εναν επιδεσμο να ειναι πιο σφιχτο το γονατο;greek army σε παρακαλω απαντα και σε κατι που σεχω ρωτησει στο θεμα καταταξη στις ειδικες δυναμεισ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

geo13 έγραψε:Δεν ειπα απεξω απτο παντελονι απο μεσα λεω... Η εστω εναν επιδεσμο να ειναι πιο σφιχτο το γονατο;greek army σε παρακαλω απαντα και σε κατι που σεχω ρωτησει στο θεμα καταταξη στις ειδικες δυναμεισ

στην γυμναστική που θα κάνετε κάθε πρωί τι θα φοράς; Είναι δύσκολο
platon
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από platon »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
platon έγραψε:Ευχαριστω πολυ Ελπιζω καποτε να γινουμε σωστη χωρα και να μην κρεμομαστε σε λεπτομερειες...

καληνυχτα.
Δεν ξερω ποσο λεπτομερια μπορει να ειναι η οχι η δυσχρωματοψια σε ενα Κλαδο οπως οι Ειδικες Δυναμεις οποιουδηποτε Οπλου η Σωματος Ασφαλειας... Αυτοι που εθεσαν αυτα τα στανταρ σιγουρα ηταν πιο καταρτισμενοι απο τον καθενα...

Μα απο την στιγμη που ξεχωριζω χρωματα, ποιο ειναι το προβλημα; Σαμπως θα χρειαστει να πυροβολησω καποιον ο οποιος θα φοραει μπουφαν σε μορφη ishihara test; Δεν νομιζω.

Επισης, οσοι εχουν δυσχρωματοψια εχουν και καποια πλεονεκτηματα οσον αφορα την οραση.

1) Δεν βγαζουν μυωπια και βλεπουν καλυτερα-μακρυτερα απο τους υπολοιπους. Ο οφθαλμιατρος στον οποιο πηγα μου ειπε πως εχω την καλυτερη οπτικη οξυτητα που εχει δει

2) Εχουν 'ανοσια' στο καμουφλαζ. Επειδη υποσεινηδητα μαθαινεις να ξεχωριζεις τα πραγματα απο το περιγραμμα και οχι το χρωμα, οταν δεν βλεπεις τα χρωματα τοσο εντονα.

Αυτα δεν ειναι σημαντικα για τις ειδικες επιχειρησεις; Δεν τους τα χει πει κανεις;

(δεν τα λεω μονος μου αυτα ουτε τα εψαξα στο google, μου τα εχει πει φερεγγυος γιατρος. Ο οποιοσδηποτε εχει δυσχρωματοψια υποθετω θα μπορει να τα διαπιστωσει στον εαυτο του)

platon
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από platon »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
platon έγραψε:Κριμα ρε #@^&@! Το για ψυλλου πηδημα δηλαδη... Μια ζωη παραξενιες αυτος ο στρατος, αφου τα χρωματα τα ξεχωριζω κανονικα, που ειναι το προβλημα; Κανεις δεν τους εχει πει για τα θετικα της δυσχρωματοψιας; Ελεος... Αν ειναι ετσι το συστημα πως να υπαρχει αξιωκρατια, οταν κοβουν παιδια με ονειρα, που εχουν κανει θυσιες γιαυτο, για κατι που δεν εχει νοημα. Τελοσπαντων,απο θητεια θα μπορουσα να παω;

Ρωταω μπας και γινει να παω Ο. Ε. Α. Λιμενικου, θελει να εχεις υπηρετησει ΕΔ.
Για τα Κ. Ε. Α.(οχι ΟΕΑ) του Λιμενικου θελει Καταδρομεας, οχι Βατραχος... Αλλα επειδη για να μπεις στο Σωμα περνας εξερασεις οφθαλμολογικες αντιστοιχες το Π. Ν. Ψαξε αν με τις παθησεις σου μπορεις να μπεις σε Σχολη του Π. Ν. Αν οχι τοτε ξεχνας γενικα...

Οσο για τις αδικιες... Καλως ηρθες στον πραγματικο κοσμο! Δεν σου ειπαν οτι η ζωη ειναι αδικη;Εικόνα

Δηλαδη, για καταδρομεις στην θητεια παιρνουν και ατομα με δυσχρωματοψια;

Και που μπορω να ψαξω;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

google it ! Κατέβασε μια προκήρυξη του πολεμικού ναυτικού
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

platon έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:
platon έγραψε:Κριμα ρε #@^&@! Το για ψυλλου πηδημα δηλαδη... Μια ζωη παραξενιες αυτος ο στρατος, αφου τα χρωματα τα ξεχωριζω κανονικα, που ειναι το προβλημα; Κανεις δεν τους εχει πει για τα θετικα της δυσχρωματοψιας; Ελεος... Αν ειναι ετσι το συστημα πως να υπαρχει αξιωκρατια, οταν κοβουν παιδια με ονειρα, που εχουν κανει θυσιες γιαυτο, για κατι που δεν εχει νοημα. Τελοσπαντων, απο θητεια θα μπορουσα να παω;

Ρωταω μπας και γινει να παω Ο. Ε. Α. Λιμενικου, θελει να εχεις υπηρετησει ΕΔ.
Για τα Κ. Ε. Α.(οχι ΟΕΑ) του Λιμενικου θελει Καταδρομεας, οχι Βατραχος... Αλλα επειδη για να μπεις στο Σωμα περνας εξερασεις οφθαλμολογικες αντιστοιχες το Π. Ν. Ψαξε αν με τις παθησεις σου μπορεις να μπεις σε Σχολη του Π. Ν. Αν οχι τοτε ξεχνας γενικα...

Οσο για τις αδικιες... Καλως ηρθες στον πραγματικο κοσμο! Δεν σου ειπαν οτι η ζωη ειναι αδικη;Εικόνα

Δηλαδη, για καταδρομεις στην θητεια παιρνουν και ατομα με δυσχρωματοψια;

Και που μπορω να ψαξω;
Στο Στρατολογικο γραφειο της περιοχης σουΕικόνα

platon
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από platon »

Παντως το ολο θεμα με εχει κουρασει... Τωρα αρχισα να ψαχνομαι για αστυνομια και ΕΚΑΜ, αληθεια υπαρχει σχετικη συζητηση για αυτην την μοναδα στην στοσελιδα; Ευχαριστω πολυ ολους σας για τον χρονο σας.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

platon έγραψε:Παντως το ολο θεμα με εχει κουρασει... Τωρα αρχισα να ψαχνομαι για αστυνομια και ΕΚΑΜ, αληθεια υπαρχει σχετικη συζητηση για αυτην την μοναδα στην στοσελιδα;Ευχαριστω πολυ ολους σας για τον χρονο σας.

σου έστειλα προσωπικό μήνυμα
argirisMAK
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από argirisMAK »

Παιδια να ρωτησω κατι το οριο για μυωπια ειναι 4,5 η 5 για να βγεις Ι1; Παρουσιαζομαι αυλωνα πεζοναυτης και μου ειπαν οτι μπορω να ξαναδηλωσω μετα που θελω να παω... Εγω ενδιαφερομαι για λοκ η αμφιβιοσ... Ξερετε ποτε ερχεται αυτη η στιγμη να ξαναδιλωσεισ; Μετα την ορκομοσια; Πριν την ορκομοσια; Αργοτερα; Ποτε;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

argirisMAK έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι το οριο για μυωπια ειναι 4,5 η 5 για να βγεις Ι1; Παρουσιαζομαι αυλωνα πεζοναυτης και μου ειπαν οτι μπορω να ξαναδηλωσω μετα που θελω να παω... Εγω ενδιαφερομαι για λοκ η αμφιβιοσ... Ξερετε ποτε ερχεται αυτη η στιγμη να ξαναδιλωσεισ; Μετα την ορκομοσια; Πριν την ορκομοσια; Αργοτερα; Ποτε;

τελευταία φορά που απαντάω σε ερώτημα που έχει χιλιοειπωθεί. Το όριο είναι 4,5
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Παιδιά θα μπορέσω να πάω πεζοναύτης με μυωπία 1,5 βαθμού στο αριστερό μάτι και αμβλυωπία (τεμπέλικο μάτι) 3,5 βαθμού στο δεξί;
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από asimike »

Δεν θα εχεις προβλημα. Και βεβαια μπορεις να πας.
ΕΛΛΑΣ
Kritikos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Kritikos »

Για σας είμαι 18 χρονών και στις 12 Ιανουαρίου περνάω περιοδεύων. Έχω διαβάσει με ενδιαφέρον τα όσα έχουν αναφερθεί για τις Ειδικές Δυνάμεις. Θέλω με όλη μου τη ψυχή να υπηρετήσω στα Λ. Ο. Κ. Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω πλατυποδία για αυτό έχω προβληματιστεί μήπως με κόψουν για αυτό. Παράλληλα όμως δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα, κάνω τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα 7-8χιλ. Τρέξημο, κάμψεις τα καταφέρνω μια χαρά και έλξεις έχω κάνει πρόοδο φτάνοντας τις 9-10. Είμαι 1.70 και 68 κιλά, απλά το θέμα της πλατυποδίας με έχει τρομοκρατήσει γιατί δεν κουράζομαι εύκολα ούτε πονάνε τα πόδια μου οπότε ελπίζω να βγω I1 καθώς κατα άλλα είμαι μια χαρά! Ούτε έχω στο ιστορικό μου σπασίματα οστών, ούτε μυωπία ή κάτι άλλο που μπορεί να με βγάλει I2 ή Ι3.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχαρητήρια για το site σας.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες