OMEGA έγραψε:Μακ ακου να γελασεις ρε φιλε μας ειπε καποια στιγμη ο ταγματαρχης πως δεν χρειαζεται να κανουμε ελξεις... Διοτι λεει ο καταδρομεας γινεται ! ... Δεν ειναι ! ... Οτι νανε. Και στο τρεξιμο οταν τελειωσαμε τους 3 γυρους απο τον στιβο ενδυναμωσεις σηκωσε το κεφαλι και μας ειπε αν τελειωσαμε...
Κοιτα ο Καθε ανθρωπος Για μενα πρεπει να μπορει να σηκωσει 1 φορα το βαρος του. Δηλαδη μια ελξη στο μονοζυγο που να φτασεις τη δοκο να ακουμπησει στηθος, οχι μονο κατω απο το πιγουνι. Και να το κανεις αυτο με ανεση, οχι αγκομαχοντας και σπαρταρωντας σαν ψαρι εξω απο το νερο. Οσο για το τρεξιμο ο ανθρωπος βιαζοταν να παει για καφε, εσας θα περιμενει;
Ετών 27 και μετά από σπουδές έρχεται η ώρα της κατάταξης στην Α' ΕΣΣΟ 2011. Προκειμένου να γεμίσουν οι μήνες της θητείας και για να αποφύγω το ξύσιμο αλλά και να ζήσω την εμπειρία, σκέφτομαι τις Ειδικές Δυνάμεις, παρότι το πρώτο χαρτί προ αναβολής όριζε Σώμα μεταφορών στη Σπάρτη.
Από ό, τι ξέρω, έχεις περιθώριο επιλογής και μετά την κατάταξη.
Οι επιλογές από εκεί και πέρα ποιες είναι; Σε ποιο σώμα; Θα ήθελα να ακούσω απόψεις σχετικά με τις εμπειρίες σας αλλά και το που θα ήταν καλά σχετικά με την ποιότητα εκπαίδευσης.
Αληθεύει πως πάνω από 5 βαθμούς μυωπία θεωρείσαι Ι2 κι απαλλάσεσαι από τις Ε. Δ;
Λοκ έγραψε:Εκοψα προσφατα την αναβολη Και εγραψα οτι πασχω απο ελλειψη ενζυμου... Και εχω δηλωσει λοκ, παιζει να μην με παρουν;
Καλα και θελεις Ειδικες δυναμεις και πας κ δηλωνεις τετοια; Φυσικα και ισως να μη σε παρουν εκτος κ αν θεωρειθει ασημαντο αλλα να ξερεις κοβουν ευκολα για λογους υγειας
Και αν την ωρα που φυλαει σκοπια του σκασει εφοδος με ερπειν μεσα στη νυχτα και τον πιασει πανικος, τι θα γινει; Και μη μου πει κανεις οτι δεν σκαει εφοδος με ερπειν, γιατι στο πευκο αυτο το μηνα το κανανε τουλαχιστον 5-6 φορες
Nikoszik έγραψε:Και αν την ωρα που φυλαει σκοπια του σκασει εφοδος με ερπειν μεσα στη νυχτα και τον πιασει πανικος, τι θα γινει; Και μη μου πει κανεις οτι δεν σκαει εφοδος με ερπειν, γιατι στο πευκο αυτο το μηνα το κανανε τουλαχιστον 5-6 φορες
Εφοδός με ερπειν απο στέλεχος δεν παίζει να γίνει... Πρέπει δηλαδή να πέσεις σε περίπτωση μεγάλη.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Nikoszik έγραψε:Και αν την ωρα που φυλαει σκοπια του σκασει εφοδος με ερπειν μεσα στη νυχτα και τον πιασει πανικος, τι θα γινει; Και μη μου πει κανεις οτι δεν σκαει εφοδος με ερπειν, γιατι στο πευκο αυτο το μηνα το κανανε τουλαχιστον 5-6 φορες
Εφοδός με ερπειν απο στέλεχος δεν παίζει να γίνει... Πρέπει δηλαδή να πέσεις σε περίπτωση μεγάλη.
Ο λοχαγος της ζ' μακ σου αρκει; Εκανε εφοδο με ερπειν στην αποθηκη πυρομαχικων. Επισης εφοδο με ερπειν κανανε στη σοα σομι (δεν θυμαμαι καν πως γραφεται) και στα κιοσκια. Δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου, εγινε σε αυτη την εσσο
Εγω τομεα Α Β πισω απο τους Λοχους εσκαγα πισω απο τα δεντρα, και στη Διμοιρια Πλωτων απο τις σκιες... Οι νεοι χεζοντουσαν επανω τους... Βλεπανε μετα και το εφεδρολοχιοσημο και ψαχνοντουσαν... Αυτο ομως που παιζει ειναι οταν καμια φορα σκανε οι βατραχοι απο το Παλασκα με τα ζοντιακ... Αυτοι δεν αστιευονται...
Στις 13 αυγουστου εκοψα την αναβολη Μου και εγραψα να με παρουν νοεμβρη, υπαρχει περιπτωση να μην με παρουν νοεμβρη;εγραψα οτι πασχω απο ελλειψη ενζυμου θα με παρουν ή οχι;
Φιλε μου το ασθμα δεν σε πιανει εαν εισαι κατω απο τον ηλιο κ 2 κ 3 κ 4 ωρες... Πιο πιθανο ειναι να πιασει καποιον ασθμα εαν εχει αλλεργια καπου (καποιο λουλουδι π. Χ) παρα απο τον ηλιο κ την παρελαση.
Kαλησπερα σε ολους. Ειμαι μαθητης, σκοπευω να περασω ΣΣΕ η ΣΝΔ και να παω μονιμος ΟΥΚ. Μεχρι τωρα θεωρουσα τον εαυτο μου τον τελιο υποψηφιο (εκανα πολυ σκληρη προπονηση, χειμερινα μπανια στη θαλασσα κλπ) , μεχρι προσφατα που εμαθα για 2 προβληματα που εχω.1)Εχω δυσχρωματοψια (ενω ξεχωριζω χρωματα, δεν περναω τα ishihara tests) και 2) Εχω ελλειψη ενζυμου G6PD που με κανει αλλεργικο σε καποια τροφιμα. Αυτα για μενα δεν εχουν καμια σημασια και το γεγονος οτι τα ανακαλυψα προσφατα το αποδεικνυει αυτο. Η ερωτηση ειναι, μηπως εχει προβλημα ο στρατος; Με αυτα τα ''προβληματα'' εισαι Ι1 η μηπως παρακατω?Σας παρακαλω βοηθηστε εναν νεο να σιγουρεψει το μελλον του.
Ευχαριστω πολυ και παρακαλω να απαντησει καποιος που πραγματικα ξερει..
platon έγραψε:Kαλησπερα σε ολους. Ειμαι μαθητης, σκοπευω να περασω ΣΣΕ η ΣΝΔ και να παω μονιμος ΟΥΚ. Μεχρι τωρα θεωρουσα τον εαυτο μου τον τελιο υποψηφιο (εκανα πολυ σκληρη προπονηση, χειμερινα μπανια στη θαλασσα κλπ) , μεχρι προσφατα που εμαθα για 2 προβληματα που εχω.1) Εχω δυσχρωματοψια (ενω ξεχωριζω χρωματα, δεν περναω τα ishihara tests) και 2) Εχω ελλειψη ενζυμου G6PD που με κανει αλλεργικο σε καποια τροφιμα. Αυτα για μενα δεν εχουν καμια σημασια και το γεγονος οτι τα ανακαλυψα προσφατα το αποδεικνυει αυτο. Η ερωτηση ειναι, μηπως εχει προβλημα ο στρατος; Με αυτα τα ''προβληματα'' εισαι Ι1 η μηπως παρακατω; Σας παρακαλω βοηθηστε εναν νεο να σιγουρεψει το μελλον του.
Ευχαριστω πολυ και παρακαλω να απαντησει καποιος που πραγματικα ξερει.
I δε νομιζω να πεσεις αλλα Υποψηφιος Βατραχος ειμαι 75% σιγουρος οτι δεν θα γινεις...
platon έγραψε:Kαλησπερα σε ολους. Ειμαι μαθητης, σκοπευω να περασω ΣΣΕ η ΣΝΔ και να παω μονιμος ΟΥΚ. Μεχρι τωρα θεωρουσα τον εαυτο μου τον τελιο υποψηφιο (εκανα πολυ σκληρη προπονηση, χειμερινα μπανια στη θαλασσα κλπ) , μεχρι προσφατα που εμαθα για 2 προβληματα που εχω.1) Εχω δυσχρωματοψια (ενω ξεχωριζω χρωματα, δεν περναω τα ishihara tests) και 2) Εχω ελλειψη ενζυμου G6PD που με κανει αλλεργικο σε καποια τροφιμα. Αυτα για μενα δεν εχουν καμια σημασια και το γεγονος οτι τα ανακαλυψα προσφατα το αποδεικνυει αυτο. Η ερωτηση ειναι, μηπως εχει προβλημα ο στρατος; Με αυτα τα ''προβληματα'' εισαι Ι1 η μηπως παρακατω; Σας παρακαλω βοηθηστε εναν νεο να σιγουρεψει το μελλον του.
Ευχαριστω πολυ και παρακαλω να απαντησει καποιος που πραγματικα ξερει.