Σωματική ικανότητα στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ARIS

Δημοσίευση από ARIS »

Ευχαριστω πολυ παιδια να στε καλα
A.K

Δημοσίευση από A.K »

Παιδια στις ειδικες δυναμεις, αν περασει κανεις τα αθληματα, αλλα ειναι ι2 λογω ελαφριας παχυσαρκιας, τους παιρνουν στους πεζοναυτες ή εστω καπου αλλου?
kerkuraios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kerkuraios »

Νομιζω πως πρεπει να εισαι ι1 μονο. Αλλα δ ειμαι σιγουρος
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Παιδια εχω αστιγματισμο και στραβισμο στο ενα ματι, εκανα εγχειρηση διορθωθηκε σε ενα σημειο, αλλα πρεπει να φοραω γυαλια. Όταν τα φοραω δεν εχω κανενα προβλημα. Θα με παρουν πεζοναυτη; ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Αύγ 30, 2010 5:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Παιδια εχω αστιγματισμο και στραβισμο στο ενα ματι, εκανα εγχειρηση διορθωθηκε σε ενα σημειο, αλλα πρεπει να φοραω γυαλια. Όταν τα φοραω δεν εχω κανενα προβλημα. Θα με παρουν πεζοναυτη; ...

άμα σε βγάλουνε Ι1 θα σε πάρουνε
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

A.K έγραψε:Παιδια στις ειδικες δυναμεις, αν περασει κανεις τα αθληματα, αλλα ειναι ι2 λογω ελαφριας παχυσαρκιας, τους παιρνουν στους πεζοναυτες ή εστω καπου αλλου;

αν σε βγάλουνε Ι2 δεν σε παίρνουνε σε κανένα σώμα των ειδικών δυνάμεων
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Αύγ 30, 2010 5:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexakis7
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από alexakis7 »

Αντε για να δουμε... Παιρνουνε και ι2 λογω ελαφριας παχυσαρκιας?
Nikoszik
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Nikoszik »

alexakis7 έγραψε:Αντε για να δουμε... Παιρνουνε και ι2 λογω ελαφριας παχυσαρκιας;
οχι. Οι Ι2 φευγουν απο το πευκο τεταρτη με πεμπτη, δεν ερχονται απο αλλα κεντρα
alexakis7
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από alexakis7 »

Κατι παιδια που δηλωσαν πεζοναυτες και περασαν τα αθληματα, τους ειπε αυτος που ηρθε οτι μπορει να τους παρουν... Βλακειες τους ειπε?
ikarus260
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ikarus260 »

Κοίτα αν είναι Ι2 νομίζω δεν γίνεται να πάνε. Ειδικές δυνάμεις πάνε μόνο Ι1. Εκτός κι αν άλλαξε κάτι. Που δεν νομίζω
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ikarus260 την Τρί Αύγ 31, 2010 12:09 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

alexakis7 έγραψε:Κατι παιδια που δηλωσαν πεζοναυτες και περασαν τα αθληματα, τους ειπε αυτος που ηρθε οτι μπορει να τους παρουν... Βλακειες τους ειπε;

ήτανε ήδη Ι2 και μπήκανε στην διαδικασία να περάσουνε αθλήματα; Αν έγινε αυτό τσάμπα δώσανε αθλήματα τα παιδιά
Nikoszik
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Nikoszik »

alexakis7 έγραψε:Κατι παιδια που δηλωσαν πεζοναυτες και περασαν τα αθληματα, τους ειπε αυτος που ηρθε οτι μπορει να τους παρουν... Βλακειες τους ειπε;

ναι. Αυτοι που ειναι απο την αρχη στο πευκο και βγαινουν Ι2, φευγουν μετα την ορκωμοσια (2η βδομαδα). Οποτε προφανως δεν θα ισχυει το αντιστροφο, δηλαδη καποιος που ειναι Ι2 να ερχεται στο πευκο μετα την ορκωμοσια απο αλλο κεντρο
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

ikarus260 έγραψε:Κοίτα αν είναι Ι2 νομίζω δεν γίνεται να πάνε. Ειδικές δυνάμεις πάνε μόνο Ι1. Εκτός κι αν άλλαξε κάτι. Που δεν νομίζω
...

φιλε μου αυτα ειναι αερολογιες σε εμας οταν ηρθε το κλιμακιο απο τις ειδικες δυναμεις (ταγματαρχης μ. Πευκου) μας ειπε πως ειδικες δυναμεις μπορουν να δηλωσουν μονο 9μηνιτες... Και μολις μας μαζεψε για της αθλητικες δοκιμασιες μας ειπε πως αν πουμε πως ειμαστε 9μηνιτες και καταθεσουμε τα απαραιτητα δικαιολογητικα στην στρατολογια ενδιαμεσα της θητεια μας θα κανουμε 8μηνο στις ειδικες δυναμεις. Και επισης μας ειπε να μην πουμε παρα εξω τιποτα αναφορικα με αυτο το θεμα. Ενας ειχε 1.55 υψος και τον εγραψε στα χαρτια 1.60 για να περασει με λιγα λογια αυτος ηθελε να στειλει καλη αναφορα στον διοικητή του πως συμπλήρωσε τον απαιτουμενο αριθμο για να την καλυψη τον ατομον στις ειδικες δυναμεις
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

OMEGA έγραψε:με λιγα λογια αυτος ηθελε να στειλει καλη αναφορα στον διοικητή του πως συμπλήρωσε τον απαιτουμενο αριθμο για να την καλυψη τον ατομον στις ειδικες δυναμεις
Με λιγα λογια θελουν κοσμο... Δεν θα παρει μεταλιο αν μαζεψει 5 νεους παραπανω... Καλο ειναι να υπαρχει κοσμος, θα βγαινετε περισσοτεροι εξοδουχοι... Ρε σεις μην κολλατε στο Ι1 η Ι2 η υπερβαρος η κουτσος η στραβος... Αν αντεχει ας ερθει, αλλωστε ολοι κερδιζουν αν το στρατοπεδο ειναι γεματο. Ακομη και να μην αντεχει, ας μενει συνεχεια πισω σκοπος / θαλαμοφυλακας. Εσεις ειστε κερδισμενοι που θα πατε ασκησηΕικόνα

Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Μακ ακου να γελασεις ρε φιλε μας ειπε καποια στιγμη ο ταγματαρχης πως δεν χρειαζεται να κανουμε ελξεις... Διοτι λεει ο καταδρομεας γινεται ! ... Δεν ειναι ! ... Οτι νανε. Και στο τρεξιμο οταν τελειωσαμε τους 3 γυρους απο τον στιβο ενδυναμωσεις σηκωσε το κεφαλι και μας ειπε αν τελειωσαμε...
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης